STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away

• 32 603
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И Кира и Соло от ''Соло'' ще ги видим в ''Книгата на Боба Фет''. Това не е официално, ама почти... А дано, харесвам ги и двамата. Simple Smile

# 226
  • София
Всичко много се бави и се чудя дали Боба ще излезе декември или ще го оставят за 2022

# 227
  • София
Боба специално на 100% ще излезе декември, спокс. Simple Smile
Реално имаме забавяне при Мандо и за Асока. И разбира се отлагането на Рейнджърите.
Като цяло ЛукасФилм в Дисни не управлява така добре проектите си като мениджмънт и маркетинг както Марвъл в Дисни и за това главния виновник за мен е Кайтлийн Кенеди, която като шеф на всичко свързано със Стар Уорс е виновена за дългогодишния безпорядък, който между другото пак е налице. Въпреки спуер успешния 'Мандалорец'

# 228
  • София
И всичко това дразни феновете, които нямат чак такова търпение и търсят друго, за да задоволят интереса си към такива сериали

# 229
  • София
The Bad Batch
Епизод 6

Хареса ми. Не колкото предния, но съм ОК. Добрият сезон до тук продължава. Като за първи сезон нивото е по-добро отколкото при първите сезони на двете други основни анимации на Филони. Simple Smile

ЛОЛ, Омега с 3 от 12 при стрелбата с лазерния лък, който апропо е същият като на ''Нощните сестри'' от Датомир.
В този епизод посетихме Корелия, родната планета на Хан Соло и един от промишлените центрове на Империята през времето на нейното управление.
Срещнахме се със сестрите Рафа и Трейс Мартез, от сезон 7 на ''Войната на клонираните'' и приятелки на Асока Тано. Simple Smile
Както можеше и да се очаква нашите започнаха да работят като наемници за пари, което е най-логичното нещо, което би се случило в такъв свят и с техните умения. И е радващо, че засега се придържат към това, за да е реалистично всичко. Специално за реализма на шоуто нямам никакви претенции, просто си разсъждавам на глас.
Уф, отново инцидент с главата на Рекър и чухме гласа на Кросхеър, ''Добрите войници следват заповедите'' Sad Явен намек какво го чака Рекър. Мхмхм, дано час по-скоро намерят Асока и Рекс, за да им махнат чиповете от главите. Първо този на Рекър, че е най-належащо. Еко си няма такъв, така че остават Хънтър и Тек и после да се върнат да спасят Кросхеър.
Най-интересното нещо бе финалът. Първият голям клифхенгър и WTF момент. Wink
Кой бе този мистериозен мъж? Мъж, защото се обърнаха като към такъв, но това може и да е подвеждащо, защото вече сме сърбали същата попара в ''The Falcon and the Winter Soldier'' където също се говореше в мъжки род, ама Пауър брокера се оказано разочароващо жена и то най-заподозряната...
Та ето и моите предположения:
Изхождайки от горния факт, логично е това да е Асока Тано. Но не вярвам особено, защото заради подсказката с астродроида R7 е твърде очевадно (дроидът на Асока бе именно R7).
Рекс? Да, става, но той отдавна би трябвало да ги е намерил вече, защото са важни, а и се подразбра, че той/те ги наблюдават и държат под око от известно време. Та ако е Рекс е малко нелогично. Така че го изключвам и него.
Бейл Органа е най-логичното предвид одеждата. Със същата роба ходи и Органа, а и той е сред лидерите на бунтовническия съюз, а сестрите Мартез намекнаха, че работят за добра клауза и срещу Империята.
Джедай? Може, но няма кой от познатите на широката маса и канонизирани герои освен Оби-Уан, но той сега се укрива на Татуин и пази Люк и ще е абсурдно да го намесят тук, така че това е най-слабата ми и неиздържана теория.
А защо да нямаме наистина WTF момент и с много изненадани гледащи фенове? Какво имаме предвид. Ами ако имаме туист и се окаже, че сестрите работят за ''Пурпурната зора'' на Драйдън Вос!! Знаем ги от ''Соло'' Драйдън също се е мяркал с подобни одежди. А силуетът може и да е на истинския лидер в сянка на синдиката, самият Дарт Мол! Simple Smile Мол мрази и в червата Дарт Сидиъс след убийството на брат му и е скъсал всякакви отношения с Империята. Така че сестрите пак могат да работят срещу интересите на Империята, но не точно на страната на бунтовниците...
Така че или е Бейл Органа, или Асока Тано, или Драйдън Войс, или Мол. Изключвам джедай и Рекс,  или пък някой друг.
И ако все пак трябва да избирам само един, ей така ще заложа на по-нестандартното и атрактивното, 'Драйдън Вос!' Със същия успех би било и да е Мол, ама не знам, вече ще стане прекалено, хаха.
-
7.0

Галерия от епизода

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 00:41 от Diavolo

# 230
  • Somewhere far away
Изгледах!

Ами да, както вече се придричаше и от предните епизоди чипа на Рекър нещо не е наред. ще видим какво ще стане.
 Приятна изненада бяха сестрите, които са приятелки с Асока.
Очаквам голяма поява на важен герой, дали ще е Асока или Рекс не се знае но със сигурност е някой който вече познаваме и който е свързан със сестрите и с Асока.
Човекът, с когото се свързват накрая е почти сигурно Органа.

# 231
  • София
за R7 Simple Smile
Star Wars: Why is R7 important in The Bad Batch?

Хубави моменти са избрали... Simple Smile Разбира се има още десетки...
5 most heartwarming moments in Star Wars

тези на 11 и 12 място не са за тук с този техен сценарий, но карай... Включват ги по задължение, да не се обиди някой... Политика.
The top 15 best performances in Star Wars

Simple Smile

Simple Smile

# 232
И на мен ми хареса епизода, но някак много бързо свърши...

# 233
  • София
Епизод 7 щял да бъде много напрегнат и драматичен, особено в края :о

Оригиналната Падме Simple Smile

5 little-known facts about Dave Filoni and Star Wars

Grinning

# 234
Не съм изненадана, че са копирали азиатска визия за Падме; след като джедаите са някаква мешания между самураи, йоги и будистки монаси... В случая прическата е почти едно към едно, а май и гримът.

# 235
  • DE
Джедай е някаква трансформация от японското джидайгеки. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D0% … D0%B5%D0%BA%D0%B8
Идеята за учител-ученик си е чисто азиатска.

# 236
Купих си едни тънкописци и ми се прииска да порисувам фанарт - не съм го правила отдавна, не съм убедена, че е  добре (но пък следващия път ще е по-добре Simple Smile  ):
Скрит текст:

# 237
  • София
Страхотно е. Имаш талант.
Вчера четох, че Мандо 3 все още не са започнали да снимат, но Боба Фет е почти готов след пост продукция. Любопитно ми е коя част от живота му ще изкарат

# 238
  • София
леле, Пете страхотна работа!
Поздравления Simple Smile

Мдам, известно е, че Лукас е черпил много от азиатската култура и най-вече от Акира Куросава.

Мен ме нямаше няколко дни и сега гледам, че доста неща са се натрупали Wink

За съжаление ново/поредно забавяне на Мандо 3 Sad
Писах, че ще е септември, но сега ново шест! Ще започнат снимки чак в края на годината, най-късно началото на следващата?! И премиерата няма да е преди декември' 2022 г.
Даже се заговори (но това са само притеснения, няма дори и намек за нещо такова от Лукас и Дисни), че може и никога да не видим сезон 3?!
Ето една статия по темата:
Star Wars: Is The Mandalorian season 3 happening?

В същото това време, от ЛукасФилм съобщиха, че най-големия им приоритет е шоуто за Оби-Уан, така както е Локи за Марвъл!

А между другото се тийзна (неофициално), че ''Книгата на Боба Фет'' ще има и втори сезон.
Някои хора са гледали суров материал и знаят повече около плота и случващото се и е изтекло инфо, че шоуто ще е много сурово и изненадващо добро... Да видим.

Отново за Боба Фет. Имаме официално кастнат още един персонаж.
Ето този:
WILL BOSSK MAKE AN APPEARANCE IN THE BOOK OF BOBA FETT?

Онзи ден, моята любимка, Натали Портман е имала рожден ден Simple Smile

5 little-known facts about Natalie Portman in Star Wars

За 'Лошата партида' и за последния епизод:

Who are Trace and Rafa Martez in Star Wars: The Bad Batch?

10 Things You Did Not Know About Corellia

Лего
'LEGO Star Wars' 2021 Summer Catalog

R2-D2
Top 5 Best Moments From R2-D2 In 'Star Wars'

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 15:35 от Diavolo

# 239
Благодаря Simple Smile
Вейдър ли е на котешката главичка?

Общи условия

Активация на акаунт