STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away

• 32 603
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Не си представям между противната студена Бри и Себастиан Стан да може да съществува каквато и да е химия.

Той Стан може да създаде химия и с дърво принципно. Има нещо много живо в него, в очите може би, не знам как да го обясня. Имаше няколко сцени в Сокола и зимния войник сериала, където много изпъкна определено...Иначе и аз не я харесвам Бри никак, надявам се ако правят Мара да не е тя Simple Smile
Къде го четете това, че са го кастнали вече като Люк, аз не виждам такова нещо? От години се спекулира с тая история и нищо не е потвърдено. В момента снима сериал като Томи Лий.
Единственото, което се предполага е, че ще е Бъки или Белия вълк в поне още два филма на Марвел (той има договор за 9), които вероятно ще са Black Panther 2 и следващия Капитан Америка 4.

# 211
  • София
Вчера бе истинският Стар Уорс ден! Simple Smile
За съжаление пускам сега, просто защото нямаше как вчера две мнения едно след друго за кратък период от време, добре че поне някой е писал нещо днес, та закъснението да е само с един ден. Wink

Първо, едно любопитно видео противопостяващо Дин Джарин срещу Боба Фет, кой е по и най? Simple Smile

От архивите на баба и дядо Wink

To all true Star Wars fans - Happy REAL Star Wars DAY - The 34th Anniversary of the release of Star Wars May 25 1977!!!

On this day May 25th 1977 Star Wars was released to a limited release on a Wednesday to select group of theaters It quickly became a huge Blockbuster

# 212
  • София
Насъбра се интересен материал, така че се включвам отново Simple Smile

Почти сигурно ще видим Грогу в ''Книгата на Боба Фет'' този декември. Изтекло инфо... Wink
А дали така ще е наистина? Ами повечето неща си се сбъдват... Последна справка, това за което още Deathcrush анонсира онзи ден, а вече го има и като статия в сайт, в който глупости не се пишат (вижте по-надолу в поста)...

Между другото не е точно по темата, но напоследък упорито се говори, че Дисни ще купят и DC, като ще нанесат тежък удар по Уорнър, които държат правата засега. Ако и DC отиде под шакпата на Дисни, то компанията ще притежава трите най-печеливши марки в света на киното: Star Wars / Marvel / DC

Соло 2?
Is Solo 2 happening? Will there be a Solo: A Star Wars Story sequel?

Топ звезди, които са били много близко до това да играят Анакин Скайуокър
Leonardo DiCaprio, Heath Ledger, and 4 other actors who almost played Anakin Skywalker in Star Wars

LOL, Дейвид Линч режисьор на Стар Уорс филм? Само си го представете... Grinning
All about the time David Lynch passed on directing Star Wars

Джей Джей се разприказва (и казва много верни неща между другото, като топката е хвърлена в полето на Дисни)
J.J. ABRAMS STILL BEMOANING LACK OF PLAN FOR STAR WARS SEQUEL TRILOGY

хахахах, вижте това видео Grinning

Grinning Grinning Grinning

# 213
  • София
Ако Грогича е в Книгата на Боба Фет, това трябва да е след като Люк го отведе. Иначе Боба щеше нещо да каже, че го познава още в Мандо 2. Така могат да попълнят дупката между 2 и 3.
Fast and furious 3 най-много ми харесва

# 214
  • София
DC и Marvel са голяма конкуренция с различен прочит относно комиксовите екранизации. Уорнър винаги са залагали на Dark Universe и не си представям Батман да бъде представен като Тор. Може би с Аквамен им се получи, но пък Жокера беше голямо попадение. Нито един филм на Марвел не е спечелил Оскар за главна мъжка роля.
Голям удар би било. Предстои да видим какво ще поднесат тези слухове.

# 215
  • София
The Bad Batch
Епизод 5

Добър епизод, хареса ми повече от предния, който за мен бе най-слабия до тук през сезона.
И този бе филър, втори пореден такъв между другото, но бе забавен и интересен, нямаше ги и тези дразнещи моменти от предния епизод с неизправния кораб, непослушната Омега и жената терминатор, Фенек.
И така,

УАУ, видяхме Биб Фортуна! Simple Smile
И Ранкор! Ако си спомняте чудовището от ''Завръщането на джедаите'', което Люк уби.

Скрит текст:

Дали Мучи бе този ранкор точно? Тц, съмнявам се, онзи бе мъжки, а Мучи е женски, но кой знае. Дейв Филони да каже. А и не искам, защото това още дете зверче ми стане симпатично и не мисля, че са същите, по-скоро намигване от Филони. Може пък да видим Мучи в ''Книгата на Боба Фет'', кой знае...

Посетихме планетата, 'Орд Мантел', където търсеха мистериозна стара свръзка на джедаите, някой си Сид (нов герой във Вселената), за да разберат кой и защо преследва Омега.
Крайно време бе да заработят като наемници, общо взето това е единствения начин, който виждам за тях, за да изкарват пари, иначе са загубени. Та ще се учудя ако това бе единствената им мисия за пари.
Мисля, че ще видим още от Сид, а и могат да му се доверят, защото той недвусмислено се оплака, че Империята пречи на бизнеса му.

Обърнахте ли внимание на скритите сцени в епизода? Якооооооо Simple Smile Знаете, че обичам много такива.
Гледайте между 4 и 5 минута.
Шлем прототип на Боб Фет, бластерите на Джанго Фет, шлем на щурмовак, рог от мъдхорн (той се виждаше отчетливо все пак).

Хах, най-накрая Хънтър спечели дуел, дано само не е защото се би с мъж, а не с жена...
Рекър и той, явно му е по-лесно да се бие с един подивял Ранкор отколкото с жена...
Wink

Ноо, лошо, Рекърчо отново го наболваше главицата, така че не отиват на добре нещата, уф.
Крайно време е да открият Рекс и той да ги спаси като им извади чиповете от главите, иначе Рекър в най-скоро време може да ги предаде и да се обърне срещу тях.

В епизода имаше още една явна подсказка, че Омега е чувствителна към Силата, защото много бързо усети Сид в бара и го разкри с лекота.

Зигерианските робовладелци не са новост. Имаше ги и във ''Войната на клонираните'' а създанието подобно на дракон се нарича, 'Брезак', като Анакин яздеше едно такова.

-
7.5

Галерия от епизода

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 08:07 от Diavolo

# 216
  • София
За Дарт Рейвън
10 Things You Didn't Know About Darth Revan

Има страхотни попадения Grinning
The best memes from Star Wars: The Bad Batch

Още за расата на Йода
The Real Reason Yoda's Species Is So Rare

Интересно инфо за Ситите
10 Things You Did Not Know About Sith Mythology

Като стана въпроа за ситите, ето ви интересно нещо от чичко Лукас.
Знаем от Йода, че те са винаги по двама!
НО
истината е, че те са САМО двама. Такава им е идеологията. Един 'Мастър' който да властва и един негов подчинен ученик, който да му върши мръсната работа. И това е като вечен кръговрат.
В момента в който Мастъра остане сам, то той си намира ученик, а после търси нов такъв ученик, за да убие първия си и да го замени с него. А пък ученикът на свой ред си търси съюзник за да могат да убият господаря и на свой ред той да властва. И така и така и така. Безкрай. Няма как да има трима или четирима сити. В далечното минало е имало хиляди, те просто са се самоизяли, т.е. не толкова самите джедаи, а самите сити са си врагове едни на друг, може би и за това те реално никога не са властвали за по-дълъг период в Галактиката.

Някой иска ли скара? Simple Smile

# 217
  • София
Сезон 3 на ''Мандалорецът'' ще закъснее!
Същинските снимки ще започнат чак септември тази година (?!) и по всичко личи, че ще видим следващия сезон чак декември' 2022 г. А се очакваше да излезе в началото на годината.
От друга страна, дали ще е началото или края, все е 2022 г. А и иначе щяха да наблъскат три топ шоута в рамките на няколко месеца и можеше да се получи пренасищане.
Така очакването за любимото ни шоу ще е още по-голямо и ще се гледа още повече.

Две официални неща за Канона

* За ранкорът Мучи от последния епизод на Бад Батч, от ЛукасФилм официално потвърдиха, че не е онзи, който Люк уби в ''Завръщането на джедаите'', но това вече го разнищихме.

* за смъртта на Падме.
Джордж Лукас разкри официално, че няма никаква намеса на Палпатин под каквато и да било форма. Т.е. си е това, което си знаем. Падме умира след като просто губи воля за живот, след като нейния любим се е превърнал във всичко което тя самата презира. Sad

Grinning

# 218
Наваксах със сериите Simple Smile Рекър се би с жена, все пак - Мучи нали е момиче? Със сигурност скоро ще има криза, свързана с чипа.
А, те всъщност защо не искат да махнат тези чипове колкото се може по-скоро? Не трябвали да си потърсят добър доктор?...
Котките робовладелци не ги бях виждала, но аз съм гледала съвсем малко от Войните на клонираните.

Сега ще се върна да видя подробно какво сте писали предните дни.

# 219
  • Somewhere far away
Аз пък в защита на битките , ще кажа че едно е да се биеш с груба сила и съвсем друго с кунг-фу и всякаквите видове източни бойни изкуства.
Едното е просто налагане и груба сила, другото си е техника, изкуство,  боен танц и изисква много тренировки, фокус и дори малка доза талант.  Wink

# 220
  • София
Това е добро Simple Smile
15 creepiest monsters and creatures in all of Star Wars

Добре, че не се е случило. Просто не мога да си го представя като Хан Соло. 🤐
Burt Reynolds regretted turning down the role of Han Solo in Star Wars

Най-яките X-Wing моменти! Simple Smile

# 221
Гледах някъде, че първоначалната концепция за Хан Соло е била съвсем различна. И не се е предвиждал романс. Все едно щеше да е друг образ.

# 222
Въх, нидей! Бърт Рейнолдс е последния, който мога да си представя за Хан Соло
Аз също съм чувала, че концепцията на образа е била друга, ама Бърт, неееее!

# 223
# 224
  • Somewhere far away
Новини от деня- Кира изненадващо се появява в комикса War of the bounty hunters!
https://screenrant.com/star-wars-solo-qira-returns-crimson-dawn-bounty/

Общи условия

Активация на акаунт