STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away

• 32 234
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Не си представям между противната студена Бри и Себастиан Стан да може да съществува каквато и да е химия.

# 196
Много ми е неприятна Бри, предлагам ѝ да поиска 100 млн. 20 са малко (та да я забравят завинаги)

# 197
  • София
Няма да и се отвори парашута, спокс Wink
Но виждате, общо взето, Дисни си борави с една група от актьори покрай Марвъл проектите и горе-долу от там подбират кадри за бъдещи знакови роли.
Преди няколко часа публикуваха официално инфо за утрешния епизод на 'Лошата партида'
Ще е цели 34 минути и е озаглавен: ''Band of brothers''
Ако това не е подсказка, че ще видим Рекс, те па на! Simple Smile

# 198
Логично е да ползват една група актьори, защото вероятно имат обвързващи договори с тях.

# 199
  • София
Минавам само до оставя това и бягам към работа Simple Smile

ОФИЦИАЛНО: #DaveFiloni, създател на #TheCloneWars и #Rebels, става новият творчески директор на #Lucasfilm. Режисьорът ще има повече тежест в предстоящите продукции на #StarWars, подготвени от #Disney.

# 200
  • София
Канселираха ''Рейнджърите на Новата Република''!

Star Wars: Rangers of the New Republic Reportedly No Longer in Active Development

След добрата новина за Филони от вчера, много лоша такава днес. Но не може да се каже неочаквана... След уволнението на Джина Карано, която трябваше да е лицето на новия сериал се стигна и до тази сякаш предизвестена смърт. Реално не канселират шоуто завинаги, оставят си вратичка за бъдещето, но едва ли ще го има, освен ако не стоплят отношенията и не върнат Карано.

Това за Филони всъщност не е новост, случило се е доволно назад във времето, но ние феновете не сме знаели, защото не е било съобщено официално?! Вчера се разбра от туитър и вече всичко се разкри и знае официално.
Много се радвам за Филони, уникален творец и човек, който знае целия канон и легенди наизуст. Това е човекът Стар Уорс, който би спечелил всеки един 'куиз' Simple Smile Вчера писах, че ако той се грижеше за сикуъл трилогията сега щяхме да сме в стратосферата, но уви...

Ето две статии по темата.

The Mandalorian’ EP Dave Filoni’s ‘New’ Job at Lucasfilm Isn’t Actually New, but Fans on Twitter Got Excited Anyway

DAVE FILONI HAS BEEN PROMOTED TO EXECUTIVE PRODUCER / CREATIVE DIRECTOR AT LUCASFILM [UPDATED]

рокля :о

# 201
  • Somewhere far away
Последния епизод на Bad batch като че ли беше малко по- бавен и до никакво развитие не се стигна. Освен това - тая работа с разваления кораб много често почнаха да я ползват. да не звучи като мрънкане, монго си го харесвам сериала, просто има някои неща които са ми излишни като сцени ,които прекалено много се протакат и са прекалено дълги.  Сцената с преследването например е супер намигване и аналог на Attack of the Clones, обаче беше ненужно дълга.

# 202
Още не съм го гледала, може би ще го видя, като се върна другата седмица.
Правилно са спрели сериала за рейнджърите - той си беше предвиден за Джина.

# 203
  • Somewhere far away
Ewan отказва да даде дори най-малките детайли, въпреки това интервюто е забавно:

# 204
  • София
Изгледах епизод 4 на ''Лошата партида''

За първи път съм разочарован от началото на сезона и с по-скоро негативна оценка.
И то въпреки, че видяхме Фенек Шанд, което би трябвало да е само по себе си УАУ. Само дето, че Фенек ще се появи се знаеше още от трейлъра (както и че ще видим Рекс рано или късно), а точно с нейното участие имам забележки.
Откъде-накъде, Фенек ще надделява над Хънтър??? тц тц, пак се тикат жените за сметка на мъжете, колко 'бад ас яките мацки'. Ареееее бегайтееееее. Хънтър, лидерът на Партидата, мутирал супер клон срещу жена, пък макар и трениран убиец. ОК, всъщност боят бе поделен по-скоро, но в крайна сметка Хънтър бе отдолу и още по-дразнещото е, че за втори пореден път губи дуел. Първият път бе със създанието което се хранеше със сурова енергия в предния епизод. Там все пак трябваше да изпъкне Омега. Сега за негова сметка изпъква Фенек. А той кога ще изпъкне??? Само когато трепе и без това смешните трупъри ли??? тц тц тц
Айде после онова с Рекър не е точно победа, просто го финтира с айкидо техника и набралия скорост Рекър се сблъска със скалата. Това не е нереално, напротив. Но тук се издразних на друго, не на това. Значи, Рекър е нещо като Хълк (ест. много умалено копие) и е супер силен, това неговата сила, чак пък толкова сериозно ли се удари в скалата, че да изпадне за толкова време в несвяст??? мхмхм, несериозно ми е просто, несериозно.
И за пореден 1234 път нещо с кораба не е в ред и ще кацаме да го ремонтираме?! Този трик взе да става твърде повтарящ се, първо с Мандо, ама хайде там бе новост, но продължава вече и тук, за втори пореден епизод!

Това което ми хареса:
Пантора, за втори път я виждаме ако не се лъжа във Вселената (мисля че в Клонираните анимацията пак имаше такъв епизод). Това е скрито намигване към Пандора на Камерън и Аватар. Не случайно и местните жители бяха в синьо. Харесват ми такива моменти винаги и си ги отбелязвам като гледам. Simple Smile
Много красиви и изчистени цветове и отново това чувство за реална/жива анимация. Просто самата анимация като анимация е нещо изключително.
Най-много се изкефих на въздушното преследване между Хънтър и Фенек, което ми напомни много на същата въздушна каскада от ''Епизод 2: Клонираните атакуват'' когато Анакин и Оби-Уан преследваха жена наемник на Джанго (намигване, че Фенек е човек на Боба)?
Отново имаме убийства на невинни?! Определено не е за деца... Фенек уби невинен жител на Пантора + двама полицаи!!

Направи ли ви впечатление как в ранните години, всички се радват от края на тригодишната война и приемат силите на Империята с хляб и сол? Wink Едва ли не като освободители. Не е истина Палпи какво постигна и как си изигра картите просто. Гениален стратег!

Кой е наел Фенек за да отвлече Омега? На 99% каминойците. Обаче ето идваме до онзи момент в който писах още след епизод 1. Защо изначално преследват Омега? Ами заради ДНК-то, за да създадат новата фаза 3, супер клонинг и така да изкушат Империята. Но сериозно ли нямат неин материал в лабораторията? Тя е създадена от тях, даже Нала Се и помогна да се измъкне в края на епизод 1 и после ама чакайте трябва да си я върнем, че ни трябва отново.
Сериозно??? Тук искам много повече обяснение и 'бак стори'

И тук идва отново големия въпрос, който дискутирахме вече, ще видим ли и Боба Фет? Юношата Боба. Би трябвало. Искам да видя как се запознават с Фенек. Дали вече тя работи за него или тепърва ще се запознаят? Според мен няма пропуснат този момент предвид тръгващото Декември месец шоу за Боба.

-

6.0 / 6.5

Галерия от епизода:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 04:40 от Diavolo

# 205
  • София
за Пантора
The Bad Batch: Why Pantora is important to Star Wars

дали ще го видим наистина...?
The Most Powerful Weapon In All Of 'Star Wars' Could Be Introduced In 'The Mandalorian' Season 3

Grinning Sad

поздравче за Deathcrush

# 206
Диаволо, направо цвиля от смях с тази снимка за новата версия на МВ! Хана Соло и принц Лий.
Тъкмо се ядосвах, че епизода беше много кратък.

# 207
  • Somewhere far away
Мол - в този аутфит е супер секси звяр! Smirk Smiling ImpSmileySmile

Между другото, точно сега виждам, че се гласят разговори и слухове за Соло 2 и нямам търпение да разберем още по темата! Няма ли е да интересно да разберем повече за Кира и Мол? И за Crimson dawn!  ще се превентилирам и ще скачам ако стане!  Това е нещо, което от много време очаквам и се надявам да се случи.

# 208
  • София
Ахам, май май ще си имаме Соло 2 Simple Smile
Не е потвърдено но на там ни тийзват. Таман изгледах едно видео по въпроса. Лошо няма, на мен си ми хареса доста и ще се радвам ако има продължение.

Хахах, голям смях с това видео
Грогу среща лейди Димитреску Grinning

# 209
Добре,клипчето на Грогу в Resident Evi вероятно не е нищо особенно,но толкова да ме радва. Joy Няколко пъти си го пусках. После в играта стана меле,то цялата игра е меле.

Общи условия

Активация на акаунт