STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away

• 32 202
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • Somewhere far away
Стига бе, добре си изглежда човека.
 Може и да е изморен, но има много по -млади хора, които изглеждат много по -зле. всичко е до начин на живот.

# 61
Еми, не съм съгласна. Изглежда зле за 46 годишен, ако не е преживял някакво заболяване.Преди дни отбелязаха 10 г. от премиерата на GoT, той да е бил там на 40. Аз си го харесвам де, и затова му се ядосвам

# 62
  • София
Аз много го харесам, но тук ми изглежда много зле. С бръчки, торбички под очите. Надявам се, че не минава по пързалката с пиенето.

# 63
  • Somewhere far away
А не сме ли всички минавали по таз пързалка в един или друг момент...
Както и да е, все пак е в класациите за най-добре облечени мъже по червения килим.

https://www.gq.com.au/style/these-menswear-looks-from-the-baftas … 458329f162?pos=10

# 64
  • София
Новина от днес, Коб Вант, Грийф Карга и Мигс Мейфилд ще имат появявания в ''Книгата на Боба Фет.''

Дисни ще платят за направата на истински светлинен меч!!! Тази новина е най-обсъжданото нещо вчера.
Не, меч играчка, каквито има много, а с истински лазер, звук, почти едно към едно. Но това няма да е оръжие и няма да се използва за такова, хаха. Веднага започнаха раговори в тази насока.

DISNEY PARKS HAS REPORTEDLY CREATED A 'REAL' WORKING RETRACTABLE LIGHTSABER

Sword device with retractable, internally illuminated blade

Любопитни факти за прекрасната Набу Simple Smile

10 Things You Did Not Know About Naboo

Ето ги бе, не са безследно изчезнали! Simple Smile

In The Midnight Hour...

Да откриеш себе си... Wink

Преял Грогу

Wink

# 65
някой спомена пиене Simple Smile

# 66
  • София

Изтече информация, че от Дисни са решили да качат в платформата си Дисни + и да канонизират последния продукт на Джордж Лукас, ''Star Wars: Detours''. Дали ще стане скоро ще разберем, защото това трябва да се случи през месеца на Стар Уорс - Май. Ако всичко стане наистина официално ще се качи и материал за това в основната тема редом до всичко останали продукции под шапката на ЛукасФилм и Дисни.

Накратко, това е анимационна късометражна пародия (около 6 мин. на епизод), създадена от Джордж Лукас с 39 заснети епизоди. А в Дисни+ през Май ще се пуснат 22 епизода. Създадено е 2012 г. и няколко пъти бе отлагано преди да бъде и канселирано в зародиш.

https://en.wikipedia.org/wiki/Star_Wars_Detours

Интересна статия за причините довели до това решение:
Why Star Wars: Detours should be released after its long hiatus

А тук може да видите цял един лийкнат епизод Simple Smile

Скрит текст:

Любопитна статийка за извънземните от вселената на Войните Simple Smile

The 20 Best 'Star Wars' Aliens

Оспорвано Дартс състезание Grinning

Simple Smile

Прилики/разлики между Юън и Оби-Уан Wink

Уау! Фенски интериор, трибют на ''Епизод 4: Нова надежда''

# 67
Онзи ден в Замунда бяха качени някакви странни МВ филми, май за еуоките. Дали въобще са канон?... Сигурно някои от новите филми ще се запомнят, колкото и тези...

# 68
  • София
Да, Пете, част от официалния канон са! Simple Smile

Я да ви питам, към момента колко от вас смятат да гледат Bad Batch? Останаха 3 седмици до премиерата.
Пак казвам, не е необходимо да гледате всички сезони и епизоди на анимацията ''The Clone Wars''
В смисъл, горещо препоръчвам анимациите, които са уникални, особено последните сезони, но и директно да се хвърлите на новата анимация, пак ще разберете всичко и ще ви е интересно, а ако има нещо, което не е ясно и ви затруднява, тези, които сме гледали ще помагаме с разяснения и така...

Е? Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 19:51 от Diavolo

# 69
Аз още се колебая - четох коментари, че ще е супер woke и ще представи женски клонинг, който ще е по-способен от всички останали взети заедно. Може и да са измислици, не знам.

# 70
  • София
Е, да, ако си гледала трейлъра, то се вижда детето за чийто пол имаше неясноти, но не виждам нещо чак кой знае колко фрапантно в това. Силни женски воини са типични и за японските анимета, а и от години такъв е тренда. Въпросът е как ще представят историята, а и не мисля, че това ще е основния акцент.
Анимацията ще е важна, защото ще се развива в ранната зора от формирането на Империята и ще даде отговор на не малко въпроси, особено около заповед 66.

Simple Smile

# 71
Да, но тук целият сюжет ще се върти около пропагандата - става прекалено изкуствено. Ако не е така, разбира се няма проблем.

Педро Паскал е казал на Кейти Сакхоф, че един от любимите му сериали е Бойна звезда Галактика - докато снимат Мандалореца все я разпитвал за него Joy Може и да е било просто любезност; странно е, забелязвам, че много известни личности в един или друг момент твърдят, че БЗГ им е любим сериал, а той никога не е имал гигантската популярност нанякои други фантастични сериали. https://epicstream.com/news/BriConstantino/The-Mandalorian-Star- … ange-On-Set-Habit

# 72
  • София
Като спомена sci-fi сериали, за мен best ever си остава Фарскейп Simple Smile

# 73
  • DE
Любим ни е на всички вкъщи. Мъжът ми понякога се шегува - Аз съм Джон Крайтън Grin
Но сега ако си го пусна предполагам няма да ми хареса Thinking

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 09:14 от дането

# 74
Там не ми хареса края, освен това беше прекалено нискобюджетен.
Тази сутрин видях някаква статия, че Джон Фавро може да оглави Лукасфилм, ама не вярвам вещицата Катлийн да отстъпи...

Общи условия

Активация на акаунт