STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away

• 32 208
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
уникална тема, не знам как чак сега я виждам

# 76
  • София
Излезе официалния постер на ''The Bad Batch''
Красота! Simple Smile

Цели 5 епизода ще видим през месец Май и новината е, че 70-те минути на 4 май ще са само продължителността на пилотния епизод, т.е. няма да имаме няколко епизода накуп. Което е супер. Simple Smile

Запознайте се с членовете на 'Bad Batch'
Star Wars: Who are the members of the Bad Batch?

Много любопитна статия Simple Smile
How The Mandalorian Revolutionized The Future Of Film

И други пъти съм писал за това, но вчера излязоха подробности относно шокиращата поява на Люк на финала на Мандалорецът 2. Самата Кейти Сакхоф сподели, че дори и тя не е знаела за тази поява и тя и колегите и са разбрали чак когато са гледали епизода?!
Реално само Педро Паскал е знаел от всички в онзи момент. Просто кадъра с Люк е добавен допълнително. Джон Фавро сподели, че на пръстите на ръцете могат да се преброят общо хората в цялата компания, които са знаели за това което предстои. Ето защо не изтече и информация. И ето защо шокът бе толкова огромен, че буквално взриви медиите, а реакциите бяха един път. Между другото епизод 8 (глава 16) все още държи оценка 9.8 в imdb и едва ли ще падне някога. Жалко, че не остана 9.9, щеше да се нареди до малцината епизоди в историята с подобна оценка (Брекинг Бад и Троновете ; може да има и други, но за тези се сещам веднага).
Да, спекулираше се (напълно нормално, то хипотези бол), че е възможно да се появи, но всичко това бяха фенски теории и мечти. Много повече се пишеше, че ще дойде или Асока, или Езра, или сензационно Мейс Уинду и кой ли още не, включително и Люк разбира се. Но така и не се разбра до последния момент. Дейв Филони пък сподели, че актьорите били масово излъгани, че джедая, който ще се появи и ще спаси Грогу е Пло Кун, което си е било чисто тролене, хаха, но са му се вързали.

Мадс Микелсен е третия кастнат в ''Индиана Джоунс 5'' който ще е и последния филм с Харисън Форд в легендарната и емблематична роля. Дано само не го затрият идиотите, че ще ги разкостят феновете, хаха.
Според мен Мадс ще играе антагониста...

😯😢😉

# 77
  • София
Не знам дали ще гледам Лошата партида, нещо не съм по анимациите.
Скоро гледах Фавро в серията на Приятели, където е гаджето-милионер на Моника, който искаше да стане шампион, обаче го бъхтеха здравата  SmileSmileSmile
И една новина: Хамил е в Белград - https://www.instagram.com/p/CNsu6mGJV1S/

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 21:57 от Amidala

# 78
А пък Куай Гон Джин е в Созопол Simple Smile Знам, че не е новина, просто споменавам ...

# 79
Аз започвам сериозно да се опасявам, че тази пролет няма да снимат Мандо 3, трябваше да стартира началото на април, но нищо не се чува. Паскал е още в Лондон, а от юли започват снимките на The last of us в Канада и продължават почти година. Съмнявам се малко снимките на Мандо да са само май и юни или Педро ще озвучава основно...

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 11:26 от mos_pelgo

# 80
  • София
Всъщност сезон 3 на Мандо започна да се снима преди 1 седмица, така че няма място за притеснения. Simple Smile

‘’Книгата на Боба Фет’’ ще е 8 епизода. Все още не е официално потвърдено, но изтеклото инфо е от сигурен източник... Simple Smile

Имам много идеи за анкети (и то без да се замислям по-задълбочено), но мисля следващата да е за най-чакан бъдещ проект?
Някой има ли по-нестандартна идея за анкета да спомене, ще си копирам предложенията. Не нещо очевидно като най-любим герой (защото ще има и такава) и т.н.

# 81
  • Somewhere far away
Възможно е да е домът на Ларс. 

https://twitter.com/OutlawNoah/status/1383577114188816400?ref_sr … nightmode%3Dfalse

# 82
Може негативна анкета - за най-антипатичен герой, но освен очевидните като Джар Джар, сложи и Рей, Роуз и още от новата трилогия Wink

# 83
Аааа, моля, моля, на мен Джар-Джар не ми е антипатичен. Всъщност на никой от моите познати не е антипатичен Simple Smile

# 84
И на мен не ми е, но го посочих, защото американците го мразят. Също и младия Анакин (аз и него харесвам).
Не харесвам оная кукундрела с лилавата коса, но не съм я гледала много, за да изпитвам силни чувства...

# 85
  • DE
Е, що мразят американците Джар Джар Thinking един от най-симпатичните герой, който не развиха подобаващо.
Мадият Анакин е разкошен, просто не бе добре показан момента в който се бъгна и мина на тъмната страна. Някак изведнъж се случи.

# 86
Трябвало е да има много по-голяма роля, но след ужасните реакции, е почти изключен от следващите филми.

Jar Jar's primary role in Episode I was to provide comic relief for the audience. He was met with overwhelming dislike from both critics and audiences, and is recognized as one of the most hated characters in Star Wars and the history of film in general ...
Т.е. в САЩ не просто е най-мразеният персонаж в МВ, а един от най-мразените филмови герои изобщо.

Това е от страницата му в Уикипедия: https://en.wikipedia.org/wiki/Jar_Jar_Binks

# 87
  • София
Джар Джар е сладур и внася приятна нотка. Виж младият Анакин не е особено приятен. И накрая Рей и цялата й компания. Те по-скоро са доста скучни.

Диаволо, откъде е инфото, че Мандо 3 вече се снима? Много се надявам да върви с бързи стъпки, въпреки че намерих сериал, който да запълни времето до новия Мандо, все пак нямам търпение.

# 88
  • София
От Редит, като е цитиран източник, който когато го видя като име с инфо винаги е било сигурно. В смисъл не истински снимки с топ актьорите, а заснемане на декор и отделни допълващи и откриващи сцени/пейзажи. Но вече се работи активно, не сме в очакване.

Кой е сериала? Simple Smile

Аз към Джар Джар съм неутрален. В смисъл не ме кефи, нито чак толкова много ме дразни. Макар честно казано да ми е по-скоро неубедителен и леко дразнещ. Прекалено нескопосан е. Разбирам хумор, хумор, но чак пък толкова. Все едно гледаме ситуационна комедия. Но пък иначе е душичка, а и е много близък с Падме, така че няма как да го намразя.
Но да, Петя е права. Американците не могат да го дишат Джар Джар. За доказателство вижте оценката и коментарите в imdb за епизодите в които се появява в анимацията, ''Войната на клонираните''. 

# 89
А това показвахме ли го?

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт