STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away

• 32 230
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Аз лично от Книгата на Боба Фет не очаквам да е част от вселената на МВ. (Продължавам да съм си анти Боба и да не виждам смисъл в съществуването на този сериал още по-малко да се размножава в повече от един сезон). Обаче първи епизод ме изненада приятно, втори ми беше скучен, а на трети се смяхме с детето почти през цялото време и съответно ни хареса. Не бих го оценявала и класирала никъде. Не чакам следващата серия, но ще я гледам заради детето така както се наложи да изгледам Вижън сериала. Нямам очаквания Книгата на Боба Фет да допринесе към историята, най-много да е някаква свръзка между останалите значими за мен истории и като бонус в някой от епизодите ако покажат Мандо или Грогу за да ни подгреят за 3ти сезон. Единственото важно събитие от историята на Боба ще е това, което ще е общ финал с още три и то  значими според мен сериала.

# 601
Ама чакайте бе хора, темата за това как героят не трябва да убива не е нова за войните, нали това е основната цел на джедаите, да решават проблемите без насилие или поне с максимално избягване на такова. Колко пъти Люк предлага на Джаба да пусне Хан и другите срещу пари, преди да прибегне към насилие? Дори и в Мандо, Дин Джарин се въздържа да убива, спомнете си епизода със затвора и как искаше да запази живота на пазача, вероятно до голяма степен и защото беше служител на Новата република, не уби и другите ловци на глави, а ги остави в затвора. А това, че лошите могат да бъдат опростени го видяхме още в Return of the Jedi с Анакин, това е основна тема в Star Wars. Темите не са нови, просто са понапудрени и мен лично това ме дразни. Сайбър-пънк либералната тийн група ме подразни страшно много в този епизод, беше като кръпка скалъпено, 100% са ги накарали от Дисни да вкарат такова нещо.
А за Крсантан уукито (не знам дали така звучи, мн сложно име), няма да го вкарат в сериала и веднага да го убият, не е логично, той е доста популярен пресонаж от комиксите.

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 11:54 от mos_pelgo

# 602
  • София
Аз нямам нищо против да не виждаме убийства, но дотук Боба една битка сам не спечели. В повечето случаи го скъсват от бой и някой му спасява Д-то.

# 603
Оби Уан "уби" Анакин и Дарт Маул.

# 604
Оби Уан "уби" Анакин и Дарт Маул.

Сигурна съм, че ще видим един доста депресиран и очукан от пост травматичния стрес Оби-Уан в Кеноби сериала.
Боба Фет се опитва да се държи като криминален бос, някой друг да му върши работата, докато той само наблюдава, вероятно си е мечтал за това, като е гледал Вейдър и Палпи. Такова чувство имам аз. Като цяло тези взаимки  от Кръсникът са ми също малко в повече...

# 605
Сигурно и той (имах предвид Дарт Маул, за който ще се окаже, че е жив, а не Кеноби) сега ще е слабак и ще има сърцераздирателно оправдание за всичките си постъпки (като Локи).
Имах предвид, че Оби Уан искаше да го убие, както и Куай Гон Джин, а не да го арестуват.

# 606
В сериала Бунтовниците Мол се оказа жив, но Оби Уан го уби-отново и окончателно. В сериала на Оби Уан не очаквам да видим пак Мол

# 607
Опитвам се да го гледам Боба, ама не ми върви. Едно, че винаги ми е бил някакъв такъв не особено интересен персонаж, пък и актьора, който го играе ми е нещо антипатичен. И аз не знам защо, просто не ми харесва.
Това заради, което все още гледам сериала са Татуин и Хътяните JoyJoy

Много, ама много ме е яд на Джордж Лукас, че продаде всичко на тези нещастници Дисни. Развалят всичко, до което се докоснат.
За утеха си пускам най-старите епизоди и Мандалорецът. Joy Грогу винаги ми оправя настроението. Kissing Heart

# 608
Aз си го гледам Боба, ама само по един път за разлика от Мандо, който съм го превъртяла вече поне три пъти, а някои епизоди като последния сигурно и повече от 10 Laughing

https://epicstream.com/article/star-wars-temuera-morrison-the-bo … boba-fett-changes
Самите актьори в Star Wars имат по-добра идея в повечето случаи за това как трябва да се държат героите им.

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 21:59 от mos_pelgo

# 609
# 610
  • София
Скъсаха ги от подигравки  тези смешни шарени скутерчета. Кой мозък ги е вкарал там като кръпка не ми е ясно, но ми се струва, че повечето фенове са доста недоволни

# 611
Изгледах 2 и 3 епизод на Боба.
Все още съм 50 на 50. Вероятно очаквах повече.
Радвам се,че вече сме в сегашната времева линия.Боба се научи да се бие,сдоби се млади ренджъри (никой няма да ги свали,силата е отстрани или нещо такова беше песента на Пауър рейнджърс) и ще се държим заедно и заедно ще победим ....
Не ми хареса как затриха племето на пясъчните хора.Дам,трябва да покажат как Боба е на ръба,героичния му импулс,как се взима в ръце,но беше плоско.

# 612
Сега изтеглих 4-ти епизод.
В Гнилите домати рейтингът на сериала доста е паднал (аз още не съм гласувала), очаквам Дисни да се активизират и да направят нещо по въпроса скоро.

# 613
  • София
Или ние искахме прекалено много, или са ни се вдигнали очакванията след Мандо.
Ето спойлер за епизод 4. Нов член на бандата на шарените скутери

# 614
  • София
Това ми прилича на Pee Wee Grinning

Довечера и аз ще дръпна новият епизод.

Общи условия

Активация на акаунт