STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away

• 32 229
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Според мен, не искаме прекалено много - има голяма разлика между завладяващ сериал и посредствен сериал. Различават се лесно.  До тук най-добрият епизод беше втори, ще видим дали нивото ще се вдигне до края на сезона.
Самият актьор, който играе Боба не е доволен.
https://screencrush.com/boba-fett-talks-too-much/

Сега очаквам много от световно неизвестният Лунен рицар - все пак имаме Оскар Айзък и Итън Хоук (който изглежда ужасно, горкият), но кой знае, може и този сериал да се окаже разочарование. Макар че първите сезони на този тип сериали обикновено са добри - нещата се оплескват впоследствие Simple Smile

# 616
  • София
Трябваше да развият историята с пясъчните хора, които помогнаха на Боба. А те решиха най-клиширано да ги заличат. И за мен вторият епизод беше най-силен. Ако не избухнат накрая, то ще е посредствен сериал и крачка назад спрямо Мандо.

# 617
Taка е.Не искаме много,просто да е на нивото на Мандо.
Не искам да гледам как Боба се лигави по някакво гиганско влечуго и как го чеше зад ушите.То не е кученце и яде хора.

# 618
А гледа ли ти се как Боба се гони с комично роботче из кухнята на Джаба, хваща го за врата и процежда "Аз съм Боба Фет!"? Astonished Joy

...само питам...

# 619
Joy
Едно ново роботче щеше да свърши работа.И без това нямат подходящ мърч. Нямаше да стигне до истерията с Грогу,но все пак.....
Аз тук се смея,но в сериала ни намекнаха за тежкото и самотно детство на Боба. Може би му е липсвал не само баща му,но и домашна животинка и за това ни показаха тази сцена.Това е друга страна на Боба,да го видим като дете,а не само като ловец на глави или на трона на Джаба.

П.п Това да не е сцена от 4-ти епизод???

# 620
Да, но все пак не мога да отрека, че в епизода имаше и добри моменти.

# 621
  • София
Този епизод дотук най-много ми хареса. Пак имаше абсурдни моменти, но по-малко

Скрит текст:
Най-накрая се приближихме във времето и Боба и Фенек се събраха. Много ми идваше това завръшане в миналото от ваната. Сега поне знаем, че скоро ще се върнем към реалността.
Частта с ъпгрейдването на Фенек беше голяма боза - от мястото, през музиката, до начина на работа. Сетих се за кратката сцена, която дадоха при ъпгрейда на Анакин и превръщането му във Вейдър. Тук шарените кабели направо избиха рибата.
Малката шпионска джаджа, приличаща на Звездата на смъртта ме изкефи. Готин детайл.
Сбогуването на Боба с неговия космат превоз беше много слабо, но преследването на малкото роботче компенсира това. Сладка сцена.Особено като го държеше за врата и каза Im Boba Fet:yum:
Дотук бяхме и с липсата на насилие. Боба изби всички и то с хладна пресметливост
Странен обрат с криминалните босове, но друго не се очакваше

Като цяло беше добре, да видим дали няма леко да засилят към края

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 19:48 от Yellow_girl

# 622
На мен ми хареса как ги целеше от кораба Simple Smile
Значи, Хан Соло може да застреля човек за нищо и това се възприема като забавно, а в този сериал ще пропагандират ненасилие - просто беше абсурдно!

# 623
И на мен ми хареса този епизод
Скрит текст:
само не разбрах защо реши да си търси бронята в сарлака, явно не помни, че е излезнал с нея.Беше добра сцена тази де, и много фен сървис, да гръмнат сарлака със сеизмичната бомба Smiling Imp и в следващия епизод трябва да видим Мандо...все пак музиката сериозно го загатна

# 624
  • София
И аз сега се замислих за бронята. Защо отиде там. Нали му я откраднаха

# 625
4-ти епизод ми хареса.
Така трябва да се държи един ловец на глави,който иска да стане дон Вито на Татуин. Едва ли някой е очаквал милост при все,че бандата унищожи семейството му. Наистина си мисля,че Боба чувстваше пясъчното племе като семейство.Живя с тях,реши да им помогне,прие философията им и искаше да работи с тях.
Фенек се появи,знаем кой е основния враг и чакаме Мандо. Също и Боба е напълно излекуван,което означава, че повече няма да има ретроспекции.Освен за бронята,защото явно не помни кой я взе,но ще си я върне.

# 626
Май остават само още 2-3 епизода?

# 627
В ИМДБ са обявени само 7 епизода. Но действието се развива няколко години след Завръщането на джедаите и
и след Мандо сезон 2,който пък завърши с това как Люк отвежда Грогу.Само предполага и се надявам,че в един момент може да работят заедно Мандо и Боба.

# 628
И ние с детето смятаме, че това е най-добрия от 4те епизода до тук. И много ни хареса преплитането с Мандо. Кадрите от Мандо как се появява Боба при Фенек и кадрите след последния епизод на Мандо, които видяхме отново в тази серия, а и накрая чрез музиката подсказаха, че ще търсят съюзници за войната при мандалорците т. е Мандо. Това с роботчето беше забавно.

# 629
  • София
Отчетох и аз епизод 4. Пораздвижват се нещата, обаче мен тази постоянна ретроспекция ме убива Grinning В очакване Дин Джарин с неговите момчета кога ще се появят.

Дали в края на последната серия няма да видим някой изненадващ герой, както ни спуснаха Люк? Малко остана, за да разберем.

Общи условия

Активация на акаунт