STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away

• 32 183
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Скрит текст:
Да, беше шерифът, но си мисля, че ще се събуди злодей.

Както очаквах, Грогу оставя пътят на джедая и продължава с Дин Джарин.

# 691
Скрит текст:
Не знаем дали оставя джедайството - Люк направи същото - избяга с Ар2 колкото да спаси приятелите си от Джаба, с намерението да си доучи.

# 692
Епизод с участието на всички, вкл. звездните рейнджъри.

Това в афтъркредит сцената
Скрит текст:
шерифът ли беше, или си въобразявам?
Това беше
Скрит текст:
Коб Вант в бакта ваната

# 693
  • София
Така, така... свърши и предполагам, даже съм сигурна, че няма да има сезон 2. Но то и няма какво. Но пък може да

Скрит текст:
се появи сериал за Коб Вант. Хубав беше краят, доста екшън, битки, Дивият запад в действие. Младоците с шарените скутери ми изтормозиха очите, нищо че бяха централни личности в стрелбата. Те стрелят отвсякъде, но иначе скутерите подредени в редичка като на паркинг. Как пък един от тях не падна жертва на престрелката.
Имаше готини елементи. Появата на Грогу изобщо не я очаквах, още повече по този начин. Мислех си, че като нищо Люк ще изкочи към кораба, а той пратил R3D2 за бавачка. Което ми напомня - какво стана с него след като войната свърши и Мандо си прибра Грогу? Остана доста отворена тази част.
За радост на феновете този път Боба доста участва в сериала, даже беше средно водеща фигура, че с Мандо си деляха първото място. Хубав му се получи боя със синебузия убиец.
Сцената Мандо вижда Грогу беше трогателна и сладка, както и накрая как коравият войн се поддава на детските лиготии и прищевки. Такива моменти те карат да се усмихваш. Грогича добре е научил някои трикове след като успокои големия звяр, че и легна да го ползва като възглавница. Любопитно докъде ще стигне и дали в Мандо 3 ще дойде Люк да си го прибере, че да го понаучи на още малко

Като цяло доста добър епизод - динамичен и с интересни моменти, разнообразяващи сюжета. С удоволствие бих гледала още веднъж последните три епизода. Сега нямам търпение за следващата хапка от Лукас.

# 694
Следва Оби-Уан на 25 май, вече потвърдено. ПО случай 45 години от Нова надежда.

Скрит текст:
Иначе епизодът ми хареса, макар и да беше основно пукане без много история, ама не съм и очаквала друго от Родригез. Малко се разочаровах като тийзнаха X-wing и R2 и нямаше Люк, ама какво да се прави, типично в негов стил да шипне бебето на Татуин само с R2 юбера Laughing Исках много да видя сцената с избора на Грогу, а не директно да ни дадат решението..
Няколко готини момента от битката, Боба и Мандо бяха огън, байкърите ме издразниха, хич не им се получава нещо, Мандо и Грогу доста прибързана среща, Пели Мото беше забавна, като цяло бих му дала 7 примерно, а на предишните два бяха чисти 10 от 10

# 695
За протокола - не съм гледала серията, че чакаме да излязат БГ субтитрите. Обаче си мисля че щом не са дали избора на Грогу вероятно в Мандо ще го покажат и ще се окаже, че е избрал меча, но после е/са (нали и двамата сачувствителни на силата) усетил/и, че Мандо е в опасност и в паралел с ретроспекция как Люк в един момент заряза обучението на Йода за да помогне на Лея и Хан Соло ще се изясни, че Грогу е отишъл на Татуин, за да подкрепи Мандо, а после ще се върне по-зрял за да продължи обучението.
В сцените на Люк и Грогу има вплетен сантимент към 4, 5 и 6 серия и съм сигурна, че и с тази част от историята на Грогу е така. То като се замисли човек и началото на историята на Грогу е като намигване. Люк и Лея ги скриха като бебета от новопоявилия се ситски лорд, а Грогу - също бебе някой е спасил и скрил по време на клането на джедаи и падуани. Според мен затова не са показали избора на детето Грогу, защото идването му на Татуин не е в резултат на избора, а на усещане за заплаха.
Надявам се днес да изгледаме серията, но както и да е завършила съм сигурна, че няма да има Книга на Боба Фет 2

# 696
  • София
Със сигурност обаче и Коб Вант отново ще се включи към бъдещите проекти. Верояно отново към Мандо. Но ще е минал към Тъмната страна така да се каже. Първоначално си помислих, че съживяват Бейн.

С Грогу историята тепърва ще се заплита. В последната трилогия знаем, че не е останал нито един джедай освен Кайло Рен и Люк. Няма как да е завършил своя път на ученик и никой да не знае за него. Освен ако Люк не е скрил за него, а Грогу умело прикрива силите си, за да не бъде усетен от Рен или Сноук. Не искам по-тежката версия, в която Бен Соло е посегнал и на него още като падуан. Мъникът вече е преживял Заповед 66 и това ще дойде прекалено. 

# 697
Аз за Грогу имам друга версия. Те с Мандо са клан от двама. Грогу се обучава, пораства до нивото например на Асока и тогава с Мандо откриват планета населена с Гроговци и остават там двамата или пък остават на Мандалор. Т. е Грогу се обучава да овладее силата, защото така или иначе е чувствителен към нея, но в крайна сметка не става джедай. Така както и Асока е обучавана за джедай, но впоследствие се отделя от джедайския орден. А и при клането на Кайло Рен, Грогу може пак да е оцелял, защото е дребосъчко и за негова безопастност Люк да го е пратил при Мандо. Понеже расата на Грогу много бавно съзряват по времето на бунта на Кайло Рен не е бил много по-голям от сегашния си етап на развитие. Това позволява безброй варианти на съдбата му. Това е най-лесния за наместване във времевата линия герой.

# 698
То май няма такава планета - няколко души споменаха в първи сезон, че не знаят какъв е неговият вид. 

# 699
  • София
И дано в сезон 3 на Мандо Дин да бъде обучен от Люк или Асока как да борави с меча. Изглежда хипер нелепо с такова оръжие да не може да се бие Simple Smile По-добре въобще да не го ползва.

Впрочем имаше слухове, че в Боба Фет Педро Паскал не участва, а само озвучава своя герой.

# 700
И дано в сезон 3 на Мандо Дин да бъде обучен от Люк или Асока как да борави с меча. Изглежда хипер нелепо с такова оръжие да не може да се бие Simple Smile По-добре въобще да не го ползва.

Впрочем имаше слухове, че в Боба Фет Педро Паскал не участва, а само озвучава своя герой.
Не са слухове, в костюма е Брендън Уейн мисля и Латийф Краудър за екшън сцените, даже Брайс Далас се беше снимала с него на сета на епизод 5. Педро е записал репликите си в Skywalkersounds studios в Канада, и от това гледах снимка из мрежата някъде.

# 701
Изгледахме го. Някак безличен епизод на фона на предишните два. Както предположих Грогу спасява Мандо. Скромното ми мнение е, че вкараха Грогу напълно излишно, като кръпка за серията за да получат рейтинг като за финал. Просто Мандо и Грогу откраднаха шоуто на Боба Фет. Струва ми се, че кадрите с лечебната камера бяха анонс към Рейнджърите на новата република, но пък не се ангажираха със срок. Финалът пак беше откраднат от Мандо и Грогу - закачлив в стил "С татко сме в Дисниленд и после ще ме  води на училище". Сякаш авторите са загубили интерес към историята на Боба Фет и бързат да я приключат и да се заемат с нещо по-интересно.
За кога е обявен Мандо сезон 3?

# 702
Те най-вероятно и никога не са имали особен интерес към историята на Боба Фет.
Иначе, харесах идеята на шарената банда да водят битката от разрушения бордей, вместо от двореца на Боба - така си спестяват един ремонт (но пък от друга страна, тези подобни на паяци дроиди нямаше да разрушат половината град...).
П.п. странно, че телефонът е променил дроиди на друиди (келтски жреци) - сега видях и го поправих... явно и такива думи има в речника му Flushed

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 16:49 от pppqqq

# 703
  • София
И аз мисля, че не са имали кой знае какъв интерес към Боба. Просто беше друг начин, за да вкарат вече добре познатите и любими персонажи в друг тип сюжет. Много мрънках за първите 4 епизода на Боба, но ако бяха вкарали и Мандо и Грогу още тогава щеше да е грешка, защото не наистина откраднаха сериала малко.
Иначе много се надявам да не виждам никъде повече шарените скутери, защото просто ме заболяваше корема от тях.

# 704
  • София
Дин Джарин и Грогу са..... Grinning

- Тате, тате, дай малко газ на колелото.
Не!
- Айде, де.
Добре!

Общи условия

Активация на акаунт