STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away

• 32 191
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • София
На мен нещо не ми изглеждаше естествен (То няма и как, де), а  свиквам със самата роля на по-сериозен джедай, защото в оригиналните серии си е едно момче, което се учи да владее силата

# 676
На мен много ми хареса...говореше доста монотонно, но си спомням, че и в Return of the Jedi говореше по същия начин т.е. не е нещо, което да ми изглежда нереалистично. На няколко пъти бях просто, WOW Flushed

# 677
Не знам, на пръв поглед изглежда супер, но нещо липсва. Може би са микроизражения. И да - гласът му беше някак приглушен, почти като на Мандо (Дин), въпреки че не носи шлем.

# 678
  • София
Да, най-правилното е - нещо липсва. И аз бях с такова усещане.
Чудя се следващият епизод дали ще го оставят с голям отворен финал или ще приключат Боба изобщо

# 679
Точно липсата на мимики е проблема, а чисто психологически невербалната комуникация е много по-въздействаща от вербалната. Предполагам, че ако по план предстоят повече сцени с Люк ще поработят върху това.

# 680
детайли, които не бях забелязала

R2D2 се вижда в купола за дроида на кораба на Мандо, тъй като е застанал зад кораба

При преминаване от кадъра с експлозията на Убежището на Мадам Гарса се виджа как пламъците все едно обхващат храма на Люк

# 681
  • София
Все още слухове, но прогнозите са, че Оби-Уан ще тръгне през май. Star Wars Day

# 682
Страхотен беше епизода.Шести.
Емоционален и ни показаха какво се случва с бебе.Също и силната връзка между Грогу и Мандо.
Разбира се и избора,който всеки трябва да направи,който ще покаже колко е пораснал и какво е научил,но и какво е най-ценното за Грогу.

Обаче Боба тъкмо почна да се държи като Боба Фет  - ловец на глави (с всички положителни и отрицателни страни) и сериала ще свърши.

# 683
Ама той сериала за Боба Фет свърши с 4и епизод. Сега гледаме Мандо 3 под прикритие.

# 684
  • София
Дойде и този момент. Последният епизод е качен Simple Smile

# 685
А гледахте ли го?

Детето казва, че има някакъв проблем със субтитрите и такива ще има чак в края на седмицата.

# 686
  • София
Изгледах с английски субтитри. За последния епизод получихме това, което чакахме - голяма битка из града с всевъзможни участници.

# 687
И аз го изгледах - върнахме се към уестърна! Аз лично предпочитам джедаите и техните афери, но беше добър епизод.

# 688
Значи все пак е бил епизод с участието на Боба Фет. Аз бях забравила, че това е неговата история уж

# 689
Епизод с участието на всички, вкл. звездните рейнджъри.

Това в афтъркредит сцената
Скрит текст:
шерифът ли беше, или си въобразявам?

Общи условия

Активация на акаунт