STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away

• 32 220
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Не знам дали е истинска новина, но детето прочело май в дира, че има готов филм, не сериал за Кара Дюн. Това изобщо не ми се вярва, но все пак реших да споделя.

# 121
И на мен не ми се вярва. Но пък четох, че се водят преговори за връщането на Джина Карано. Сигурно ще я карат да се извинява и подобни глупости. Дано не отстъпи от принципите си.

П.п. имам желание да гледам първи епизод на анимацията, но файлът е 3 ГБ, моят компютър такива не може да ги пуска (насичат). Така че - когато го пуснат с ниско качество Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 12:43 от pppqqq

# 122
  • Somewhere far away

# 123
  • София
Честит Star Wars ден!
Нека Силата бъде винаги с вас! Simple Smile

Най-добрите постери Simple Smile

The 25 most iconic Star Wars movie posters of all time

Разликите между първия и последния филм... Огромни са като мащаби, само в боксофиса са малки, защо ли... Grinning

Star Wars by the numbers: The original film versus the latest film

вие виждате ли го? Wink

гледалите анимацията ''Войната на клонираните'' ще оценят това... Wink

# 124
  • Варна
гледахте ли Bad Batch?

# 125
  • София
Ще има кратък кросовър със Симпсън

Америка отдавна се събуди, но засега няма бомбастични новини...
Не че сме очаквали нещо грандизоно, но съм убеден, че ще има изненадки. Я някое тийзърче, я някой официален кадър от Боба или Оби Уан или новина за нов проект. Спекулира се за няколко. Сериал за Дарт Вейдър ; сериал за Кайло Рен ; сериал за Люк (за него отдавна, още след края на Мандо 2 ), но разбира се само слухове. Би трябвало ако има някакви планове и нещо официално да разберем днес.

# 126
Този постер е поредното утвърждение на идеята, че Силата е женска Wink
Видях, че е излязъл по-достъпен торент за The Bad Batch, сега ще го изтегля Simple Smile

# 127
# 128
  • Somewhere far away
След малко пускам епизода с чаша хубаво розе и разни други греховни и вредни, но вкусни неща! Като казах вкусни- черпя ви, днес съм се родила, или поне така мама казва.  Grinning  
Избягвам да си споделям Рд и предпочитам много малко хора да го знаят, само най-близките ми... но тази тема тук и хората в нея са специални и за мен вече сте  нещо като моите виртуални приятели, с които споделям най-голямата си страст и хоби и филмова любов, затова си позволявам да споделя и да почерпя макар и виртуално. Пък и е двоен празник!  Grinning

Наздраве!

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 19:12 от Deathcrush

# 129
Честит рожден ден, Deathcrush! May the force be with you Simple Smile

И аз чакам новини, но освен публикациите на каста на Мандо в IG, свързани с 4ти май (Кейти, Педро, Розарио), друго няма засега.

# 130
Да хилядиш, Deathcrush!

Aз си чета тихо и кротко и чакам с нетърпение новите сериали.

# 131
Честито и от мен! Blush

Интересна снимка - Кейти Сакхоф се радва на фен-арт:

# 132
Честит рожден ден, Deathcrush!
Пожелавам ти на първо място здраве за теб и всички които обичаш! Пожелавам да имаш много време за любимите занимания, защото компанията е на линия. Нека силата бъде с теб!

# 133
Честито и от мен! Blush

Интересна снимка - Кейти Сакхоф се радва на фен-арт:

според мен не е фен арт, ами тя беше написала, че е подарък от Дейв Филони, така че предполагам е негова рисунка Simple Smile

# 134
Възможно е, изглежда изключително професионално нарисувано.

Общи условия

Активация на акаунт