STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away

• 32 272
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Това да не съвпада с проектите на DC, които бяха обявени до края на 2022 година? Ден след това Марвел отложи с по няколко месеца своите филми. Сега остава и Аватар да бъде преместен за 98-ми път. Актьорите ще забравят преди колко десетилетия са снимали Grinning

# 451
И Индиана Джоунс е преместен с една година напред. Но в този случай може да е заради ремонти на сюжета. Слуховете са, че Стоунхендж ще бъде машина на времето, Инди ще пътува и някак ще изтрие събитията от предните филми (все едно ще се самоизтрие). Ще бъде заместен от жена (естествено) и тя ще се превърне в негов приемник. След скромното представяне на новия Бонд може би се досещат, че хвърлят пари на вятъра Simple Smile

# 452
  • София
Добри новини от днес, ако са верни. От един ютюб канал, който следя.
Стачката е приключила (не съм проверявал за инфо в нета дали наистина е така), защото исканията на стачкуващите ще бъдат удовлетворени, така че всъщност забавяния няма да има. Ха дано... Ще се разбере скоро.
То стана малко като в един ден, ама не е. Този пост с линка трябваше да го пусна още миналата седмица ама се замотах и айде днес, айде утре и ето какво стана.
Така че си има период от време между двете новини. 😄

# 453
Новината от днес е, че Анакин ще се появи в сериала за Асока

# 454
Наскоро моя запален по МВ тинейджър уж по погрешка ми пусна първа серия  от Бунтовниците. И така ме зариби, че почти свършваме втори сезон. И толкова много ми хареса, че вече е мой фаворит когато го сравнявам с  Мандалореца и Лошата партида. Изпипани са и някакви на пръв поглед незначителни детайли при създаването на анимацията. Детето смята след това да ме върне към Войните на клонираните, но не вярвам да се получи същият УАУ ефект. Докато чакаме новите сериали и сезони горещо препоръчвам Бунтовниците на тези, които като мен са го пренебрегвали досега.

# 455
Гледах Дюн в неделя, чудесен филм, препоръчвам на всички и то на IMAX. Не е тайна, че Дюн - книгата е оказала огромно влияние върху Star Wars,, а от там пък Вилньов също е повлиян от Лукас в новата екранизация. Има някои кадри, които ми бяха deja vu от A New Hope и не само
Скрит текст:
(дори имаме залез и героят-протагонист, който го наблюдава малко преди да напусне дома си)
Приликите са много. Ето само някои от тях Simple Smile
https://www.denofgeek.com/movies/dune-shaped-star-wars/

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 10:47 от mos_pelgo

# 456
А пък аз смятам, че в 7-9 епизод от МВ доста несполучливо са си  краднали идеи от сериала Бунтовниците. Струва ми се, че Рей, Кайло Рен и Пол са вариации, лишени обаче от дълбочина и завършеност върху образа на Езра.
И имам въпрос към тези, които са гледали сериала. В края на втори сезон вижда ли се в далечината Асока, въпреки, че е убита. Детето казва, че е тя, защото в бъдещето Езра я съживява, но в момента следващ момента на смъртта й.

# 457
  • София
А всички те вкупом (Дюн и Стар Уорс) са повлияни от бащицата Азимов и великата Фондация Simple Smile

Рори72,
Тя е!
Ама няма да те спойлвам. Гледай сега сезон 3 и после последния 4-ти сезон на Бунтовници, който е много силен, особено последните епизоди са един път, аз съм плакал на тях, а краят е мега велик просто. Нещо като края на Мандалорецът 2.

# 458
  • София
Rebel Moon има ли нещо общо с Вселената на Star Wars? Четох, че Зак Снайдър ще е режисьор.

# 459
  • София
Няма да има, не и сега.
Това е стар проект/мечта на Снайдър, който е искал да направи този филм за ЛукасФилмс като част от тяхната Вселена. Отделна история, вселена във вселената, но нещата не са се получили, защото точно тогава Лукас продаде компанията си на Дисни.
Този проект ще е на Нетфликс, няма как Нетфликс да прави каквото и да било свързано с името/героите/логото на Стар Уорс, защото ще ги осъдят за милиони/милиарди. Абсурд. Не вярвам дори и най-малък намек да направят. Намигвания може, ама не съм сигурен...

# 460
  • София
Упорити слухове пращат Анди Съркис (Сноук) в сериала ''Андор'' 🙂
Както и че Оби-Уан ще има появи и в ''Андор'' не само в своето си шоу.

# 461
Упорити слухове пращат Анди Съркис (Сноук) в сериала ''Андор'' 🙂
Както и че Оби-Уан ще има появи и в ''Андор'' не само в своето си шоу.
Като Сноук или ? Сноук не се ли появява доста по-късно? Или всъщност ние не знаем каква е възрастта му.

# 462
  • София
Да, такива са слуховете.
Все още тъне в мъгла миналото на Сноук. Рано е, но това чета и слушам. Аз за Оби-Уан се надявам да е вярно. ☺

# 463
  • София
Чака ни голям мандалорски вселенски сбор 😉
Надежди и за 4-ти сезон (дано)... Но и да е, ще е краят на историята за Мандалор и меча, но не и на Дин Джарин.

# 464
Остана ми последната серия от сезон 3 на бунтовниците, но има някакво несъответствие с оригиналната история. Мол пита Оби Уан той ли е избрания и понеже са на Татуин и лелята викаше Люк в далечината явно се има предвид че  Люк, а не Анакин е избрания както мислеха в епизод 1. Но тук има едно голямо НО. Вейдър не знае, че децата му са родени и са живи, а Мол знае за Люк. юи двамата владеят тъмната страна на силата, и двамата са ученици на Палпатин. Тогава защо Мол знае за Люк, а Вейдър не знае. Освен това финалните кадри на предпоследната серия показаха Оби Уан да гледа към дома на Люк. Лелята го извика както се вика да се прибере дете докъм 15г. А в сезон 2 видяхме близначката на Люк - Лея на видима възраст поне 18-19г. Освен това Оби Уан и Йода в оригиналната трилогия говорят, че Люк е последната надежда - джедай, който владее силата за добро. Е, има и още един - Лея, но в бунтовниците виждаме Езра - младеж около тяхната възраст, с много силен усет към силата. Защо тогава той не е част от надеждата да победят империята, когато Люк порастне. В сезон 2 Лея беше дори по-голяма от Езра (значи и Люк) и Езра е обучаван за джедай, а Люк е скрит и необучаван въпреки, че уж е избрания и почти единствената надежда. Иначе сериалът е изключителен. Слагам го на второ място след оригиналната трилогия в моята лична класация.

Общи условия

Активация на акаунт