STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away

• 32 264
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Аз обикновено гледам реакциите на Джереми от Гийкс енд геймърс - както се досещаш, не особено позитивни Simple Smile

# 481
  • София
Малко снимки Simple Smile

И малко Хелоуин на патерица

# 482
  • София
Знам, че е малко вероятно, но искам победа за Вейдър. Има нужда от малко разнообразие и Злото да е в печеливша позиция. Пък и в Епизод IV младият Люк намира Бен Кеноби като отшелник. Може да се е оттеглил след загуба от Лорд Вейдър? Simple Smile

# 483
  • София
Едва ли ще му дадат чиста победа...
Анакин е най-великия и надарен джедай в историята (естествено и избрания), но заради лоши избори, куп погрешни решения и куп други вселенски случайности не видяхме почти нищо от най-великите му моменти.

Официално, снимките за The Acolyte започват от Май до Ноември' 2022 г. 🙂

трепач постерче! 😎

# 484
  • София
Ето едно клипче, което нагледно показва как са се почувствали Стар Уорс феновете, за пореден път осиротели на специален ден... 🙂

клик ⬇

# 485

Ако не сте попадали до  момента на това невероятно съкровище, Коледното издание на SW от 78-ма, споделям тук да се посмеете. Оказа се, че доста фенове не знаят за него. Самата аз го гледах за първи път минлата година и наистина се смях през сълзи Simple Smile

# 486
Все се сещам за тази песен, като чуя за коледния епизод Joy

Скрит текст:

# 487
Хахах, този клип ми напомни за това
Скрит текст:

# 488
  • София
Аз пък се сетих за Spaceballs Grinning

# 489
По случай 43 години Holiday special от IG на Марк Хамил. Horrordayspecial Laughing

# 490
  • София
Рейнджърите на новата република официално вече са канселирани. Не че не се знаеше, но проекта е погребан окончателно.

# 491
  • София
Simple Smile

новото промо за ''Книгата на Боба Фет''

# 492
  • София
Хъм, нещо не ме грабна. То не остана вече

# 493
Тинейджърът ми пусна един филм-приказка за катастрофирал кораб и семейство спасено от мечетата на луната на Ендор. Направен е година след "Завръщането на джедаите". Имало и втора част. Точно като за деца е правуно в което няма лошо, но детето твърди, че е изцяло създаден от Лукас, което ми е трудно да повярвам, защото не е в негов стил. Попадали ли сте на тази история?

# 494
  • София
Разбира се, как. 🙂
Аз съм ги гледал като малък, а наскоро си ги припомних (когато правех темата).
Два ТВ филма са, за луната Ендор и симпатичните Еуокита. 🙂
Има инфо за продукцията на 1 стр. във втория пост.
Като цяло не са харесвани и разбирам защо, но на мен ми допаднаха. Симпатични са, а и си го има този чар на 80-те години. Лъха отвсякъде, докато гледаш.

Общи условия

Активация на акаунт