STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away

• 32 263
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Тинейджърът ми пусна един филм-приказка за катастрофирал кораб и семейство спасено от мечетата на луната на Ендор. Направен е година след "Завръщането на джедаите". Имало и втора част. Точно като за деца е правуно в което няма лошо, но детето твърди, че е изцяло създаден от Лукас, което ми е трудно да повярвам, защото не е в негов стил. Попадали ли сте на тази история?

Не знам дали сте гледали в такъв случай The Holiday special? Той също е на Лукас Simple Smile

# 496
Опитахме да гледаме нещо, което беше за семейството на Чубака, но ако това е коледното специално не мога да повярвам, че е дело на Лукас. Трябва да има грешка и да са злоупотребили с името му. Не знам дали успях и 10 мин да гледам. Иначе Чубака е любим герой, но това със семейството му беше голяма тъпотия.

# 497
Опитахме да гледаме нещо, което беше за семейството на Чубака, но ако това е коледното специално не мога да повярвам, че е дело на Лукас. Трябва да има грешка и да са злоупотребили с името му. Не знам дали успях и 10 мин да гледам. Иначе Чубака е любим герой, но това със семейството му беше голяма тъпотия.

Аз много се смея като го гледам, много ме забавлява. Все пак трябва да се има предвид, че е един съвсем различен формат, малко вариететно  Laughing

# 498
  • София
7 възхитителни храни от Стар Уорс 😉

още едно промо тийзърче за Боба

# 499
Добре,че не показаха хранителните навици на Грогу, но пък бисквитките изглеждаха вкусни.

Нямам търпение за Боба.

# 500
И жабешкият хайвер изглеждаше добре Simple Smile

# 501
Joy
Не,не,тогава изяде застрашен вид. Трябва да се придържа към храна,която не е на косъм да изчезне.
Дано Люк го храни добре.

# 502
В книгите май съм срещала да ядат месо от нерф Simple Smile
Което ми напомня за scruffy looking nerf herder, а това си го превеждам като SW ексивалента на кравар или нещо подобно
И не знаех, че синьото мляко е от банта Laughing

# 503
  • Somewhere far away
Нова игра!

# 504
  • София
най-накрая нов тийзър промо за Книгата на Боба Фет с нови кадри Simple Smile

# 505
Супер Simple Smile За това в началото - не мога да реша дали просто така си спи, или извършва някаква специфична дейност?

# 506
  • София
Може и двете, не знам... Simple Smile

Пф, оправдаха ми се опасенията, че отново жена ще ни тика Катлийн Кенеди.
Така чаканото шоу 'The Acolyte' нищо чудно да се превърне в провал с оглед кой е шоурънъра.
Вместо да ни разкажат за Дарт Плегъс те пак ще ни тикат някакви жени за които на никой не му пука.

Амандла Стенбърг ще играе главната роля в новото шоу!
https://www.imdb.com/name/nm3964350/

# 507
Боже, това е малкото момиченце от Игрите на глада - колко е пораснала (и колко съм стара, щом ми прави впечатление) Wink

# 508
  • София
Официално потвърдено:
Педро Паскал ще се появи в Книгата на Боба Фет, в смисъл ще видим Дин Джарин 🙂
И още нещо, официално потвърдиха, че гласът от интрото на първия трейлър за Книгата на Боба Фет е именно неговия. Спомням си тогава как тук в темата бързо го разпознахте, браво на тукашните детективи. 😉 Аз отрекох, силно се съмнявах, смятах го за невъзможно, но ето на, факт. Много хора са изненадани, защото не са го очаквали. Но и са щастливи.

# 509
Oo на Педро гласа не мога да го объркам Simple Smile Бях сигурна, че е той.

Общи условия

Активация на акаунт