STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away

• 32 254
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Странно как Дин ще се появи, сякаш той не познаваш Боба Фет преди да се видят в Мандалорианецът.
Иначе е страхотна новина, разпознат аз гласа на Педро 😀, но да видим как ще го впишат

# 511
Някой да е успял да излъже Дисни + и да се регистрира от България ? Simple Smile Аз опитах с през немски сървър, ама за нещастие не ми дава да платя с българска карта.

# 512
  • София
Лийкнато инфо от Книгата на Боба Фет
В сериала ще видим и сладкия Грогу. 😎 Интересно как... Люк едва ли ще видим, много странно, не го очаквах.

# 513
Хм, от Дисни сигурно си мислят, че няма да съберат зрители, ако Грогу не се покаже в сериала.

# 514
  • София
Може би ще се промъкнат във времевата линия, когато Грогу беше отвлечен и спасяването му. Имаче не виждам как може да стане

# 515
  • София
Пореден нов тийзър

Всички тези кадри дотук (трейлъра и тийзърите) са само от първите 2 епизода. Което е много добре и спазват формулата на Мандалорецът, където имаха същия подход. Така не се издава почти нищо от историята и изненадите.

# 516
Появиха се слухове за появата на Хан Соло в Книгата на Боба или Мандо 3, да видим Simple Smile

# 517
Появиха се слухове за появата на Хан Соло в Книгата на Боба или Мандо 3, да видим Simple Smile

Няма лошо. Новия Хан Соло на вид не беше чак толкова лош. Надявам се да ползват същия актьор, не някой нов.

# 518

Няма лошо. Новия Хан Соло на вид не беше чак толкова лош. Надявам се да ползват същия актьор, не някой нов.

По-скоро ще е подмладен Форд, поне според слуховете.

# 519
Или компютърен, като Люк в Мандалорецът.

# 520
В Мандалореца доколкото разбрах си беше Хамил, но с подмладяване чрез компютърна обработка. Могат и с Форд да ползват същия начин, стига актьора да може да изиграе сцените.

# 521
В Мандалореца доколкото разбрах си беше Хамил, но с подмладяване чрез компютърна обработка. Могат и с Форд да ползват същия начин, стига актьора да може да изиграе сцените.

Той Харисън Форд ще може да ги изиграе, но едва ли ще иска. Чела съм, че не е бил особено ентусиазиран за последната му поява в МВ.

# 522
Марк Хамил съвместно с друг актьор прави камеото:

В този цитат пише, че е гласът на Хамил, но и това не е вярно - в други статии съм чела, че е компютърно променен.

# 523
  • Somewhere far away
Малко ъпдейт относно Лошата партида - скоро  ще имаме дата на излизане на втори сезон на сериала. Wink

# 524
Всъщност Люк беше deep fake, не е точно методът с de-aging ами е друга технология. Снимали са Марк, после младият актьор е повторил движенията и израженията му и накрая са направили deep fake на лицето на Макс Лойд-Джоунс. Форд предполагам ще е по-лесен за подмладяване, сякаш не се е променил много за толкова години.

Общи условия

Активация на акаунт