STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away

• 32 252
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Е, не е много младолик - старец си е.

# 526
След 30+ години най-после си купих светлинен меч. От дете искам да имам и чак сега си осъществих една детска мечта. Ако някой се интересува, тези са супер
https://www.es-sabers.co.uk/
Докарах си го с GGBG и те направиха митницата
Това е втори опит да си купя, първият го поръчах от Амазон Германия и не работеше , наложи се да го върна.

# 527
  • София
mos_pelgo, внимавай по празниците някой край теб да не даде фира Grinning

Загрявате ли за "Книгата на Боба Фет" Simple Smile

# 528
mos_pelgo, внимавай по празниците някой край теб да не даде фира Grinning

Загрявате ли за "Книгата на Боба Фет" Simple Smile
Някой не, по-скоро нещо, полилей, витрина...че голямо въртене пада. Може да кача някое клипче около празниците, като остане някакво време. След близо 2 месеца въртене всеки ден, понаучих някои неща basic spin, Obi-Ani spin и сега ще разучавам мелницата Simple Smile

# 529
Аз по принцип съм много анти към Боба Фет още от детската му поява като герой на МВ. Обаче малкият хитрец в къщи ми пуска да гледам едни много неприятни анимации от вселената на МВ. Толкова са дразнещи визуално, че съм закопняла да гледам нещо нормално от тази далечна галактика и не вярвайки на ушите си тези дни се чух да казвам, че нямам търпение да започне "Книгата на Боба Фет". Всякакво предубеждение към личността му изчезна щом започне ли ще спре натискът да изгледам ужасно грозните анимации.

# 530
Мхм, и аз не знам защо е култов персонаж. В смисъл, нямам нищо против появата му в Мандалореца, но във филмите не ми прави никакво впечатление.
Отдавна знам, че има фенове, но не знам защо.

# 531
  • София
Робърт Родригес е казал, че всички промо кадри от Боба Фет (всички тийзъри и трейлъра) са от първите 35/40 минути на епизод 1. 😮 😀
С една дума, не знаем нищо!

Предполагам знаете, епизодите ще са 7.
И премиерата е на 29.12 сряда.

И загатна за евентуален 2 сезон... За първи път се споменава за сезон 2. 🙂

весело изкарване на трапезата!

# 532
  • София
Дойде най-накрая този 29-и декември, за да видим и ние Книгата на Боба Фет. Изгледах, както си му е редът, но съм  леко разочарована

Скрит текст:
много слабо начало според моите очаквания. Първите 15 минути никакъв диалог, само Боба мята краци през пустинята. Хубаво, че ни показаха как се е спасил. Нищо, че в червата на чудовището кислород няма, но на кого му дреме.
От силен войн го изкараха дядка, който трудно преживява и една битка. Вярно, много то ръчкаха с тези щикове, но как иначе е завладял трона на Джаба. Хареса ми препратката към оригиналните филми с къщата на Люк. Не разбрах защо пясъчните хора взеха заложници, за какво са им необходими - само да копаят плитки дупки за вода ли.
При боя с чудовището анимацията така пролича, че чак да се чудиш игрален филм ли гледаш или нещо друго.

но трябва да призная, че самият актьор ми е неприятен и може  би това е причината да съм по-критична

# 533
Ние с детето изгледахме епизода и за моя изненада (аз съм анти Боба) ни хареса и на двамата. Заинтригувани сме. Според нас това не беше домът на Люк, но беше някак излишен кадъра с гледането на тази къща. Освен ако тези които поставиха знак върху нея не се окажат някакъв основен противник на Боба Фет като управляващ империята на Джаба.

# 534
Беше добро начало, да видим какво ще покажат в следващите епизоди. Аз не съм Боба Фет фен и нямам кой знае какви очаквания.

# 535
Оказа се, че не мога да го гледам, защото компютърът ми излъчва само сив екран и звук. Прави го при някои рилийзи, особено като са с прекалено високо качество. Не можга да направя нищо, нямам намерение да сменям компютъра за сега, така че това е.

# 536
Оказа се, че не мога да го гледам, защото компютърът ми излъчва само сив екран и звук. Прави го при някои рилийзи, особено като са с прекалено високо качество. Не можга да направя нищо, нямам намерение да сменям компютъра за сега, така че това е.
Пробвай с VLC player, той пуска всичко, ама наистина всичко и е безплатен Simple Smile

# 537
Моят е точно VLC - в момента му се появява шапката на Дядо Коледа върху оранжения конус Joy Не мога да разбера на какъв принцип пуска някои видеа с високо качество, а други не. Примерно един корейски, който свалям и гледам тези дни, пак е с 1,30 ГБ на епизод, но неговите серии вървят нормално.
Този проблем (загуба на картината) е една от причините да избягвам прекалено високото качество (другата е, че нямам много място).

П.п. Положението е почти същото и с Hawkeye - картината замръзва, докато звукът си върви, а телевизорът не ще да чете от флашката - изписва, че не подкрепя този видео формат. Изтрих го и от компа и от флашката - не мога да се мъча. Това няма да ме принуди да си купя нови уреди - ще гледам тези неща, които вървят Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 16:01 от pppqqq

# 538
  • София
И аз така си късам нервите с тия филми, които прехвърлям към флашката, а ТВ-то не ги чете Grinning Ето сега Бобата не мога да го гледам заради това. Не ми се гледа на компютъра. Чакам да изпадне някой друг релийз.

# 539
А Вещерът и корейските са ок... Това е някаква световна конспирация - да се прецакат торентите Scream

Общи условия

Активация на акаунт