STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away

• 32 207
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Един шокиращ въпрос - Грогу в каква възраст може да достигне височината на Йода?

# 646
Един шокиращ въпрос - Грогу в каква възраст може да достигне височината на Йода?

И мен ме мъчи този въпрос. Предполагам, че като стане на 300-400 години ще го стигне. Joy

И на мен много, ама много ми хареса последният епизод. Дано така да карат до края, че Боба ми е много скучен. Joy

# 647
  • София
Ако съдя по спойлерите, днешният епизод ще счупи всякакви рекорди по гледаемост!

Скрит текст:

# 648
И има защо...

Гледахме го с тийнфена. Още един много, много добър епизод.

# 649
  • España
Току що изгледах новия епизод . За мен най-добрият не само от сагата за Боба , но и от всички епизоди за Мандо взети заедно !!!!!!!
Нищо няма да издавам !

# 650
  • София, България
Почти съм изгледала новия епизод, беше страхотен, започна ударно, всички мечти на феновете се сбъднаха, нещо като Коледа, Великден и Юбилея на кралица Елизабет наведнъж.

# 651
  • София
След първите мега досадни и скучни епизоди, последните два направо ме разтопиха

Скрит текст:
Началото много удърно с каубойската сцена. Не се сещам как се казваше маршалът, но епизодът с него в Мандо 2 беше много добър. Не разбрах какъв е този пясък, явно съм пропуснала нещо.
Мандо и R2D2 ме разтопиха. Мравките - роботи, които строяха училището и пейката бяха страхотен детайл, съвсем в духа на Войните. Нищо чудно до края на Боба да вземем да видим и Бен Соло в завършеното училище.
Мандо, както винаги ми разтапя сърцето, изобщо като чуя гласа на Педро Паскал и ми се иска само да ми говори Rolling Eyes Появата на Асока за мен беше страшно неочаквана. И тя ли ще тренира децата. Малко ми напомни за Х-мен поредицата с училището. Ужасно трудно му беше на Мандо да не отиде при Грогу, но тя беше права и за двамата щеше да е адски тежко. Страшно ми хареса как чрез музиката и приближаването на камерата към лицето дадоха мъката на Мандо - човек буквално можеше да си представи лицето му и болката, че няма да отиде да го види. А мъникът разбра...
Грогичът с жабите беше толкова сладък. Горкият, не го ли хранят това дете, само за манджа си мисли, как ще усвои Силата не знам. Стана ми тъжно като се върна в миналото и преживя убийствата на джедаите, ноооо не стана ясно при кого е бил и какво е правил - учил ли е, или просто са го взели... Препратката към епизод 5 беше велика - Люк и Йода... ох Люк и Грогу тичат из гората. Много, много добре се е получило. Не знам дали намерихте прилика с Матрицата, когато Морфей каза на Нео - не мисли как се прави, а просто го направи... Почти същото излезе и от устата на Люк
Костите на дракона много добре седята върху возилото на дребосъците.  
Битката с Маршала беше ужасна. Надявам се да оживее и да поведе хората си срещу Синдиката, както и бомбата в култовия бар.
И накрая явно не може да си джадай и Мандалориан едновременно, но.... решението на Люк не беше правилно да го кара да избира. Мисля си, че може да се съчетаят двете неща, ноооо дали ще стане и дали ще го видим в този сериал не знам.

Честно казано доста добре изиграха нещата от Лукас - оставиха феновете да вярват, че ще гледаме Боба, а Мандо и Грогу оставиха за края на 2022, пуснаха няколко ужасно скучни епизоди и после избухнаха с това.

# 652
Аз не знам какво да кажа, беше много повече от очакваното и за мен беше най-доброто до момента или поне равно на епизод 16 на Мандо. Още се събирам, поревах си пак.... Scream

Скрит текст:
Леле, дийпфейкът беше феноменален, чак плашещо какво може да се направи с тази технология, всеки може да е всеки...не случайно Фавро говореше, че може да се изпусне духът от бутилката....мисля, че ще видим някой ден все пак сериал и за Люк, според мен до момента тестваха нещата, но вече е решено

и още

Скрит текст:
За мен последната сцена си беше прощъпулник Laughing Това беше инстинктивната ми първа мисъл. казах си "леле той му прави прощъпулник!!" Не е за вярване просто

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 08:35 от mos_pelgo

# 653
  • София
Страхотен епизод, но и много силно емоционален!

Скрит текст:
Беше изключително разрушително да гледам как Асока не позволи на Дин Джарин да види хлапето. И той го прие тежко! Връзката им е толкова истинска и според мен над Силата!

Тук идва и следващият момент - джедаи не са останали 30 години след Епизод 6. Единствено Люк, а след това и Рей владее Силата. От което следва, че Грогу няма как да е избрал мечът на Йода. Бих се запитал дали това е грешен избор или Грогу ще стане много силен мандалорианец, който владее и Силата?

Нямам търпение за финалната битка. Ще бъде голяма касапница!

# 654
  • София
А може би

Скрит текст:
Грогу ще избере меча, но ще е близко до тъмната страна и няма да стане джедай. От друга гледна точка преди Бен Соло да избие учениците на Люк, те са били бъдещи джедаи, така че не пречи и Грогу да се учи за такъв.

# 655
Тъй като самият Люк изпита силна привързаност към баща си, който беше не някой друг, а самият Дарт Вейдър смятам, че след като Грогу избере меча ще си получи и ризницата от Мандо и на някакъв етап вече в истинския сезон 3, пообучен и леко порастнал т. е без мечти за жаби скачащи в устата му ще се срещнат с Мандо. Тъй като с помощта на Люк Грогу почна да си спомня случилото се след активирането на заповед 66, но беше мъчително за него и Люк прекрати съм сигурна, че както имаше ретроспекция при Боба Фет така ще има и при Грогу, а за да се случи му е нужна помощта и подкрепата на Люк, което означава че поне до появата на Бен Соло в академията на Люк, Грогу остава с Люк и е първият ученик на академията. Възможно е обаче и след преминаването на Бен към тъмната страна Грогу да е един от тези, които застават до Бен. Но имайки предвид серията в Бунтовниците, когато Езра попадна на място извън времето и пространството с възможност да влияе на събитията очаквам в предстоящите сериали някак да се промени историята представена в епизоди 7-9. Освен това смятам, че е крайно време да се покаже расата и планетата на Йода и Грогу. Те са чувствителни към силата, но само Анакин е създаден от нея, така че след 40г смятам феновете заслужават да видят планета населявана от Йодовци и Гроговци. Очаквам на финала на Мандо сезоните след като Мандо е помогнал на Боба Фет да овладее Татуин, а после и на Мандалорците да се възроди расата им да научим най-накрая и той самият от къде произхожда и да заживее с Грогу на планетата от която идва любимото бебе на старуорс сагата. Нещо подобно вече видяхме в Бунтовниците.

Да ви попитам как възприемате игралната Асока. В Мандо сериала има студено излъчване. Гледаше Мандо леко надменно. А в анимациите представена от дете до възрастна има друго излъчване. Тази Асока, изиграна от актриса ми е някак антипатична и започвам да си мисля, че сериала посветен на Асока няма да ми хареса, заради това студено излъчване на актрисата. Харесвам много Асока в анимационните сериали.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 11:18 от Рори72

# 656
  • София
Харесва ми Асока. Съвсем правилно взе решение да не обучава Грогу и сега не остана при Люк, въпреки че ще я видим още със сигурност и в Мандо 3.

# 657
  • София
Много любопично нещо каза Люк. Малкият не се учи, а запомня всичко. Сякаш винаги е можел, но е забравил. Стар Уорс наистина дължат да ни покажат повече за неговата планета и раса.

Росарио Доусън ми е любима актриса, но тук наистина сякаш играе без чувство и стои студена и антипатична.

Педро Паскал имал натоварен график и затова се бавят снимките на Мандо. А той завалията снима в няколко сериала паралелно. Сигурно ще го видим за Асока и Оби-Уан.

# 658
  • София

А ние плачем, че Мандо ще излезе след 100 години, той Мандо търчи от сериал в сериал... Ако не беше той, Люк и Грогу, Книгата на Боба Фет щеше да е нещо като последния филм от Войните - тотална скръб

# 659
Изглежда авторите са имали други очаквания за интерес към Книгата на Боба Фет, но не се е получило според очакванията. Предполагам затова вкараха бандата младежи с надежда да привлекат интереса на най-младите фенове и стана смешна серия, но далеч от представите за старуорс вселената и в следващия 4 епизод Боба започна да се държи повече като Боба. Добър епизод, всъщност най-добрият от историята на Боба Фет и последния от книгата. Явно беше късно само Боба Фет да обърне зрителския интерес и получихме серия 1 от сезон 3 на Мандо предсрочно. Резултатът очаквано е подсказал на сценаристите че Това е пътят и направо изстреляха на върха епизод 6 на Боба, който де факто е 2и епизод от сезон 3 на Мандо с микс от Мандо, Грогу, Люк, Арту, Асока, шерифа, че и даже се мярна за малко и Боба Фет. Предполагам епизод 7 ще получи своето продължение и завършек в сезон 3 на Мандо и няма да има сезон 2 на Боба Фет. Но признавам музиката от Книгата ми харесва.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 14:57 от Рори72

Общи условия

Активация на акаунт