Пролетни надежди, летни планове. Мечтателна немска тема - 215

• 20 473
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
И аз с Керхер чистя, но само два прозореца и две огледала, които ежедневно ми се набиват в очите. Въпреки че е като детска игра, и аз като Дени чинно си чакам да мине една година за да изчистя всички прозорци. 😁

# 346
  • Deutschland/HE
То хубаво да ги чистя веднъж годишно, но децата ми рисуват по прозорците Simple Smile Голям френски прозорец беше изрисуван със зимно-коледни пейзажи и го издържах до 8ми март и казах време е да идва пролетта Simple Smile Сега пак са рисували и сигурно за Великден ще трябва пак. Те помагат при чистенето и за това им разрешавам Simple Smile

# 347
  • Берлин
Аз някоя троха мога да преживея. С хаос и безпорядък обаче.. не мога. Облекчила съм с уреди всички къщни дейности. Чисти този, който има кеф или време (аз почти никога). Мм отговаря за мокрите помещения, синът за кухнята, аз- за...ми за декорации и подредба 😂.

# 348
Моите прозорци са големи, чистя ги с Керхер парочистачка, приставката за прозорци. Ами хубаво ми е чисти прозорци с изпрани завеси. Никога не съм чистила прозорци един път годишно и не мога да си го представя.

# 349
Вие пълен робот за чистене на прозорци ли имате, който чисти сам или т.нар. от мен "влагосъбирачка" вкъщи - електрическа машинка, която пръска и мие стъклата, но все пак трябва да се използва ръчно. С такава събирам конденза всеки ден през зимата от прозорците и за мен си е ръчен труд. Никой вкъщи няма желание да я ползва, просто трябва.

# 350
Стига сте чистили, бре!

Слуховете за локдаун до юни чухте ли?

# 351
Аз обичам да мия прозорци. Супер тренировка правя. Изобщо гледам да извлека полза от всяка дейност и да се забавлявам. Чистенето е супер физическо натоварване, безплЯтно при това. Някой ако иска, да дойда да му измия прозорците. Laughing

Mößbauer-Effekt, Dizzy Face. Пепел ти на езика, пардон – на клавиатурата.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 15:06 от Анонимен

# 352
Аз не се включвам в дискусията за чистенето,защото не го обичам, досадно ми е и съм благодарна,че и мъжът ми помага,та не съм сама в мъката! Joy
Някой има ли арома- дифузер? Подариха ми ,но не знам кои масла са хубави и от къде да ги купувам! В аптеката до нас май имат собствена марка,но не съм се заглеждала подробно...

# 353
Ни 'ща локдаун до юни. Искам безплатни тестове на работа и училище, с които да ходя на плуване, ресторант, в магазин и т.н. А който не иска тест, за да не му вкарват наноботове и отрови в организма, да седи вечно в локдаун. Хау!

# 354
Обикновено имат собствена марка пълнител или нещо подобно, зависи какъв тип е.
Аз купувам всякакви ароматизатори, свещи и дифузери на ритуалс. Иначе етерични масла по аптеките, ДМ, Росман

# 355
Аз имам. Масла на Primavera, Taoasis/Baldini, Oshadhi, Farfalla, Neumond, Wadi... за тези се сещам в момента. В онлайн аптеките са по-евтини (най-добре през https://www.medizinfuchs.de/). Не си купувай евтини комплекти онлайн на неизвестни производители, фалшиви са със сигурност.

# 356
Имах една ръчна на Керхер и не се сприятелихме, продадох я.
Синьо ела за прозорците. Всичко е с ръчички и наплескано с мазни ръце..иначе съм съгласна, че може да освободи напрежение, но като цяло си е неблагодарна работа.

# 357
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Мьос, да ти кажа предпочитам за чистене да бъбря, защото аз решавам - да чистя или не.
Виж локдаунът ни е наложен 😒

При нас днес един специален камион правеше нещо на всички кръгли шахти. Голяма смрад 🤮

# 358
Да ви попитам тази бонус книжка от зъболекар ,трябва да се представи  на касата и всички каси ли правят отстъпка при наличието на такава ?

# 359
  • Немция
Аз бонус-книжка не представям, в касата имат всичката информация. Зъболекарката ме информира за това, че знаели колко често съм била на зъболекар и какви са ми бонусите, когато обсъждаме Костенплан.
Не пречи да си имаш книжката, разбира се.

Синьо, мразя да мия прозорци! Ела и при мен! Grinning
Въпреки че не обичам тази дейност, ги мия повече от 1 път в годината. Grinning В кухнята и всекидневната почти нищо не ги закрива и всичко мръсно се вижда по стъклото. Но и мъжът помага с тях, да не мрънкам толкова.

Общи условия

Активация на акаунт