Пролетни надежди, летни планове. Мечтателна немска тема - 215

• 20 466
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
L‘occitane нямат Raumluft от жасмин.

Те нямат, ама аз съм прост и не знам защо чета жасмин, а разбирам лавандула. Joy

Сори.

# 376
Иска да й услужа с Меркелката. Grin

Пращай я. Или мен във Варна, не знам вече.

Папурче, за дела не питай. Още не ми  увира главата, че не съм тийнейджър. Но като гледам майка ми, може и да съм обречена от съдбата. 🤭

Искам да си сменям работата насред  кризата. Не мога да ги трая повече тези капиталистически гадове. Само ме е страх, че следващите ще са същите.

# 377
Синьо, и у нас си добре дошла. Сега З Великден сколасах да измия прозорците към улицата. Останалите някой слънчев ден...
И аз искам революция.
Искам да работя без да се налага да тествам клиентите си, без да отказвам сесии и да не ми отказват, че им е скъпо.
Имам само 5 сесии от началото на годината. Все тайно, с хиляди уговорки... Ако не е седмичния проект, направо ще забравя да снимам.
От скука захванах квас и сега правя хляб у нас. Дори козунак успях да направя с квас.

# 378
Аз пък днес приготвях раницата на синът, че утре ще ходи в училището да пише класна. И установих, че съм забравила вече какво се слага в мепхена, а помня че беше доста пълен преди. Ама то като се замисля той вече 4 месеца не е бил на училище. Дано поне утре си спомни къде точно беше училището Joy

# 379
Не знам какъв е този локдаун , но успяха да свалят пкв тата от аутобана и е препълнено с камиони. Към 21 се прибрахме , тествах вечерния час , ами толкова нещо по магистралата и по бензиностанци и паркинги никога нее било  толкова тирове с регистрации от къде ли не на всякъде. Не съм сигурна че ги тестват.
Синьо прочети си пак Трима на Бумел и отсортирай ако искаш тези в Шварцвалд ... не било лесно с колело из района пише там .
Днес имаме добър урожай с птичите видове. Аз имам нова идея за разходки с връщане до 21 и имам втори план .
Deni на нас пода ни е е с червени, май тухлени се водят и  при мен не показва прах, не лепи според мен. Един път на ден робота за миене минава, вечер и и стига  .  Аз усещам и много ме дразни прахта .

Мути няма работа във Варна. Да вземат и тази година да отменят Варна Мега Рок ... за да направят мега локдаун за нея . Тенкс.

Soft Click същите ще са и те. Освен ако не са много по-различни, коренно.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 23:23 от bella_ciao

# 380
Аз да се върна на свещите, че прескочих да отговоря. Няма да навлизаме в спор, защото за "вкус" спорове не може да се водят, обаче не е казано, че всяка стая трябва да мирише отделно и че всички свещи имат ужасно силен, почти неприятен аромат. Аз които купувам миришат много деликатно и си личи, че са направени с качествени олиа - обитаваната зона през деня в нас (хол, коридор, 00, хоум офис) мирише по един начин, а спалнята и гардеробната - по друг. Много омекотен мирис (аз ги горя, не ги държа за ароматизатори) имат, и поне на мен ми придават приятно чувство. Самите марки и мириси на мен ми харесват и ако ги няма в тк макс когато са ми свършили, ги взимам и на пълната им цена.

Разбира се, има 1000 свещи, които аз лично ги водя детски - миришещи на плодове, торти и всякакви глупости. Това за мен не е сериозно и по-добре да ги няма. Grinning

# 381
Как се казваше на немски този доктор или терапевт, който наместваше прищипани нерви и мускули? Извън традиционната медицина. Не говоря за ортопед. Някой тук беше ходил на такъв.

# 382
Chiropraktiker?

# 383
Физиотерапевтите намесват такива неща, но те не са доктори. Може и Chiropraktiker да е, както казва PapaPanda.

# 384
Или остеопат?
Синьо като прочетох първите ти думи, реших, че искаш ей така за спорт да тръгнеш на обиколка с колелото...а защо не масла Дотера?
Във фб е пълно с такива групи революционни...но вървят обикновено с антиваксъри заедно...

# 385
Софт, гладът за квалифицирани кадри е жесток. Огледай се, може пък да изскочи нещо.

Аз пък искам да напусна първата ми работа, за да се концентрирам във втората, а ми е съвестно. Не могат да намерят човек, който да поеме.  Иска се много специфично умение.

Мама Ени, много си глезиш принца. Родители подреждат мепхени на първолаците, не на гимназистите.

# 386
.но вървят обикновено с антиваксъри заедно...

То и за проваксърите ваксини няма, тъй че от антиваксъри смисъл няма.

# 387
  • Берлин
Снощи заредихме месца и алкохолец. Чакам миячи на прозорци (с или без колела), революционери (с или без оръжия), изтощени от ДО майки (с или без деца)... 😂😜😂

Ако наредя ароматни свещи и миризмички до колекцията с парфюми, ще ме изхвърлят зофорт от вкъщи.

Софт, имаш шансове да намериш работа, която те удовлетворява и прави щастлива. Точно сега, да! Нали риба се лови в мътна вода, а ти си морско чедо?! Успех

# 388
  • Варна
Как се казваше на немски този доктор или терапевт, който наместваше прищипани нерви и мускули? Извън традиционната медицина. Не говоря за ортопед. Някой тук беше ходил на такъв.
Heilpraktiker Simple Smile

# 389
Благодаря на всички, остеопат беше думата.

Общи условия

Активация на акаунт