Пролетни надежди, летни планове. Мечтателна немска тема - 215

• 20 468
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Синьо,а използваш ли специални комбинации за да лекуваш нещо,при настинка,например или просто според настроението?

# 361
Artemis,
Към АОК Хесен съм. Книжката дава отстъпка при нас след 5 г. редовни задължителни прегледи при правене на мостове, импланти и ченета май. Представям я с костенплана и ми казват, дали важи и колко.

# 362
Май искат да ни заключват до юни драгите управляващи. После ще кажат до август. После до изборите. Не мога повече и почват революционни идеи да ми се въртят в главата.

# 363
  • Берлин
Софт, в моите очи си хард на думи /за дела не знам, защото не те познавам лично/. Давай и насам идеи, аз съм на ръба да направя нещо. Духът ми не може дълго да оцелява сломен и ограничен. Давай!

# 364
  • DE
Ако след това ще приключи пандемията, не ми пречи да сме "затворени" до юни така и така свикнахме Thinking
Но след това да отварят всичко и да се приключва.

# 365
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Аз търся аромат жасмин. Без значение дали естествен или синтетичен. Искам да мирише хубаво и ненатрапчиво. Трябва ми като Raumduft от тези, в които се пъхат пръчици.
Някой да има препоръка?

До юни няма как да ваксинират повечето, че да отворят всичко.

# 366
Rituals имат, от приве серията. Не работя за тях, не ми плащат за реклама, просто много ги харесвам Simple Smile
Големите опаковки изкарват по 6 месеца

# 367
Аз съм доволен от парфюма за чаршафи с лавандула на Loccitane en provence. Имат и ароматизатори (тези с пръчките), но никога не съм ги пробвал. Сигурно са добри - всичко което съм пробвал от марката на мен ми хареса.

На ритуалс някои миризми не им се получават, макар да ползвам ексклузивно само тях в банята. Joy

Аз от тк макс си купувам свещи за вкъщи - на Olivia Blake големите са на по 14 евро и на manly indulgence големите са по 10 евро. Страхотно миришат, целият апартамент съм го "обзавел" със свещи. Водя се със 66% намаление от оригиналната цена, сверено и пресметнато от мен от из интернетЪ.

# 368
  • Немция
Май искат да ни заключват до юни драгите управляващи. После ще кажат до август. После до изборите. Не мога повече и почват революционни идеи да ми се въртят в главата.
Имам приятелка във Варна, която е в потрес как се разпуска всичко и цифрите са над 800 над 100 000.
Иска да й услужа с Меркелката. Grin

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 21:51 от Бибит

# 369
sunny:*kiss, ползвам, да. Имам около 20 книги за аромотерапия. Това е една от многото ми други лудости. Smiley

И аз съм съгласна на локдаун до юни ако след това ще е край! Но не вярвам.

Има много инициативи/протести на несъгласни хора. Който иска със сигурност може да се включи. В Берлин пък особено...

Реших да направя колоездачна обиколка на Германия с цел миене на прозорци на съфорумки в нужда. Ще трябва обаче да ме подслонявате за по една нощ. И да не ме слагате в гладени и ароматизирани чаршафи. Laughing

# 370
Готово, кога идваш?

# 371
  • Deutschland/HE
Синьо, чакаме те Simple Smile Обещавам без гладени чаршафи (ароматизатори и омекотители не ползвам).

# 372
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
L‘occitane нямат Raumluft от жасмин.

Аз не харесвам ароматизирани свещи, дразнят ме.
Въобще носът ми е като на хрътка, затова и трудно ми харесват миризми. А всяка стая да ми мирише на нещо различно, бельото и то, това ми идва прекалено.
Аз се дразня като взема малката от ясла и е мирише на чужд парфюм...

Glow, благодаря. Тези магазини отворени ли са сега? Сигурно са с час....🙈

# 373
Честно казано не знам, беше с термин, ама на едно минаване в близкия мол, нямаше никой и ме пуснаха. Често поръчвам и онлайн, винаги имат нещо за подарък Simple Smile

Edit: имам предвид над определена сума

# 374
  • в сърцето на един мъж...
Щом е за миене на прозорци, и аз съм съгласна с подслоняването и без парфюмирани чаршафи Simple Smile Идвай насам Simple Smile Синьо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт