Пролетни надежди, летни планове. Мечтателна немска тема - 215

• 20 401
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
П.С. Интересно ми е какви са тия лозови кърми SatisfiedSatisfiedSatisfied

Телефонът ми е тъп и упорит. Пише глупости, аз редактирам, той след мен се саморедактира. 😐

# 556
  • Am Dorf (BB)
Моят не редактира, просто от бързане натискам данебен и разчитам на фантазията на четящия. Поне се усеща, че не е от незнаене, ами от мързел моето 🤣 Дупата е супа, която се грижи за добри форми, които от приличие не наричаме директно 🤣

# 557
На моя как ли не му сменях функциите, няма. Бисер до бисер ги реди. Ей сега написа втория "бисер" с главна буква. 😂 Маха окончания, разделя думи на части, въобще е уникат.

# 558
Аз искам да знам дали Бибит случайно не си води записки. 😁 Изуми ме какви подробности помни.

# 559
  • Немция
Хаха, имам силна зрителна памет. Така че внимавайте какво пишете, че много помня. Joy
Поне не съм злопаметна.

# 560
И аз имам памет, ама съм злопаметен. Па и клюкар (то е ясно, що иначе го диря тук). ВНИ-МА-ВАЙ-ТЕ! Joy

Reina, моите наблюдения са, че дават карти на касата на всеки, който пита - но това за Дюселдорф. Включи се съфорумка и каза, че пр итях е малко магазинчето и отдавна се правят на тралала и трябвало да си част от екипажа или пътуващ.

Най-добре, ако имаш път натам или ти е на много близо, да отскочиш (ако работят) и да питаш за карта на касата - иначе да биеш път и да ти откажат, защото се правят на интересни...

ПС. Според мен малкото магазинче, както всички други подобни, имат притенции и се фръцкат излишно. "Големият" в Дюследорф са много готини всички касиери и консултанти, с които съм се "сблъсквал".

# 561
Тук имаше ли някой, който е Sachverständiger или бъркам?

# 562
  • в сърцето на един мъж...
Много се посмях с грешките на телефоните Simple Smile

# 563
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Вчера открих Raumduft на iPuro с жасмин и още други миризми. Чудех се, исках само жасмин, взех го накрая.
Днес го отворих сутринта и го оставих в холо-всекидневната. Цял ден бяхме навън.
Седнахме да ядем вечерта: нос, очи -текат реки 😱
Явно имам алергия към някоя съставка. Ще трябва да го махна! Много ме е яд!!!
От същата фирма имам още две неща, не реагирам на тях.

Моят телефон е като на Софт. Настройвах, настройвах, все ме поправя. 😡

Рейна, Вит Д е вигантол от Бг.
Б комплекс гледам да са мини хапченца и да има В1,В5 и В6. Аз ползвам cefavit, че са високо дозирани , ЛЛ ми ги препоръча, но детето не може да ги глътне.
Б12 е на капки и е  този: https://www.sports-health.de/vitamin-b12-tropfen

Магнезий ползвах до скоро като магнезиево олио във ваната. Сега свърши. Аз пробвах различни форми, но доста не ми понасят, накрая едни от дискаунтъра ( норма) с две различни форми на магнезий ми понасят. Обаче пак е голямо хапче и за детето го разтварям, иначе не може да го глътне. Давам когато има растежни болки.

Преди от Дм си взимах капсули Nachtkerzenöl, обаче ги няма вече. Много добре ми повлияват ПМС.
Препоръчайте моля продукт.

# 564
asyalein, погледнах състава на б-комплекса. Много кофти съставки. По-добре е активната форма на витамините и без излишен пълнеж.

# 565
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Препоръчай продукт моля!
Не ми остава време да се ровя!

# 566
  • Berlin
asyalein, аз взимам масло от вечерна иглика, от iHerb само поръчвам, на Source Naturals.

# 567
Аз затова попитах защото знам, че не всички добавки стават. И на мен не ми се рови, но някакви метилирани форми трябва да са..аз също давам от скоро Вигантол олиото, от него съм доволна и за себе си, но не давам/вземам вит К към него както е модерно в момента. Даже вече срещам отсрещния вятър в групите, че нямало смисъл от вит К. Интересно как се развиват динамично алтернативните методи. Два дни това е модерно и 5 хил човека в един глас припяват и после три дни друго е модерно и айде в друтата посока..
Иначе вит Б12 ако не е доказан недостиг не бих давала просто така.
Много кофти, че си реагирала алергично към аромата.
ПапаПанда ако някой ден се озова в Дюселдорф може и да се пробвам с магазина..ако летя от там примерно..

# 568
Можете ли да ми препоръчате преводач от български на немски? Много отдавна не ми се е налагало да превеждам, даже си мислех, че за всички служби е достатъчно документ на български само и те си го превеждат, но съм грешника. И ако знаете цена.

# 569
FrauDanna,
 Ако не ти спешно: Сканирай документа, прати го на някой в България, там да го преведат и после да ти го прати по пощата превода. Аз така направих. Трябваше да ми се преведе трудовата книжка+ още 2 документа: тук ми искаха 400 евро, от тях 150 само бяха за печати, 3 броя по 50 евро на документ, на преводача. В България ми излезе 165 лева превода с печатите в София. Апостил не съм правила.

Общи условия

Активация на акаунт