Пролетни надежди, летни планове. Мечтателна немска тема - 215

• 20 434
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Аз се плаша какви други неща може да виждат бебетата.

# 466
  • в сърцето на един мъж...

Софт, изплюх си виното Laughing

# 467
Затова приемам, че те нищо не виждат и са защитени в матката от всичко.🙂

# 468
  • München, Deutschland

Аз едвам се сдържах да не си се разхиля сама с глас. Joy

# 469

Как може да плюеш виното?! СРАМ! Joy

# 470
Моето обяснение на фенерчето е същото като при предното упражнение. Описаното е йога поза и е ясно че при нея мястото за бебето става по-голямо. А фенерчето движено от горе надолу и любопитна майка, която се опитва да го следи с поглед ... и най-заспалто бебе би се обърнало при такива гимнастики и при толкова място изведнъж.

# 471
Акупунктурата не ми е толкова странна за обръщане на бебе, но скоро четох във форума, че движели фенерче по корема та бебето да следвало светлината и да се обърне, не разбрах дали е помогнало, но бях така Open Mouth Scream Thinking Sweat Smile
Ася правилно си спомня.
Дъщеря ми я обърнахме.така в 38 гс след като беше установено с УЗ, че е седалищно.
Бях на колене и лакти и корема ми висеше свободен. Така мъжът ми светна с фенерчето и след 3.път последва един джумбалдак и тя се обърна
Извинявай, просто от любопитство..виждам, че дъщеря ти е големичка. Та вие от кога сте в тая тема щом и такива неща помните. Впечатлена съм..
Иначе за главоболие аз натискам едни точки на ръцете.

# 472
Рейна аз Вечката я знам от около 16 г. Доста други също от малко по-малко. Но има много със сменени никове, в същност май само Ася и Гея са си със старите и Бибит ако не се лъжа, че вече май имам склероза ...

Четохте ли поредните напъни на гениалността . Уж като елиминираме крайните леви и десни , то всички останали сe оказват в ляво от центъра ... а как им хрумва тогава да предлагат пенсия от 69 и срочни договори със срок от 18 м . преди беше 2г . ??? Какво ще работим на 68,5 и с какви характеристики ще сме ?  Здрави , прави , трудоспособни ... я си нагласи 10 те диоптъра и продължавай да пишеш на клавиатурата ... хайде дядо, вдигни релсата ! а така !

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 00:05 от bella_ciao

# 473
Ехее, 16 год...стари кучета сте...имам някакъв смътен спомен, че съм писала и аз тук преди дестина години..но никой не помня.

# 474
  • Немция
Аз 2008 се разписах тук. Без деца все още.
Много от потребителките зачезнаха.
Биба Спаров, Татяна, Мишка, Чиколина и още, и още...

# 475
Liska , Смърфиета, Мамуната
Татяна до известно време пишеше, но не в тази тема.

# 476
  • Немция
Ах, и Surfline!

# 477
да... моята склероза я кръсти смърфиета Yum

# 478
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Лиска беше култова!

Риен, дето все се оплакваше от мъж, свекърва и немците. Култово беше: нискочели клозеядци 🤣. За който не помни/знае, става въпрос за индивиди с ниски чела, консумиращи кнедли 😆

Имаше и още една мама, забравих ника, ту руса, ту с черна коса, дето все й казвали по границите, че това бяло русо дете не е нейно 🤣

Сърфката скоро ми излезна като предложение за приятелство във фейса. Дъщеря й е много порастнала.

Точката на главата за мигрена, която аз описах не е отпред на лицето, а отзад, където врата влиза в черепа. Оттам минава артерията и китаеца каза, че натиска само, който разбира.
Другите и аз ги знам, и тази на дланта, при мен също не помагат кой знае колко.

И аз подучух нещо за вдигане на възрастта за пенсии - ми то няма отдавна пари за пенсии, аз и не очаквам, че ще получаваме някога. 😒

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 07:42 от asyalein

# 479
  • в сърцето на един мъж...

Как може да плюеш виното?! СРАМ! Joy

Срам ме е много Simple Smile
Мда, някои сме от отдавна заедно на линия Simple Smile За Лиска още се носят легенди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт