Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 667
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Добре че останалите не сме си написали истинските имена, че тогава щеше да има много дублаж Joy от туитър разбрах, че с blue сме адашки , че и по фамилии съвпадаме Joy
Тя отдавна не е писала, ама в събота я хванах да туитва , така че е на линия под прикритие , да знаете Joy

И аз изгледах лайфа, страхотни са. Там накрая Керем като й шепне на ухо, според мен я кара да каже "fuck" Joy
А за актьора, очевидно е някой доста известен , който не познава лично и затова й е неудобно. Например Бурак на Фахрие Joy Ако беше някой близък приятел щеше да го каже. Ако пусне такава бомба на лайфа и утре гледай 101 статии как Ханде припадала по Бурак да играят заедно в сериал Joy

# 106
То е ясно,че това са хора,които само се чудят с какво да си запълнят деня и на които им доставя удоволствие да дъвчат и обсъждат другите.
Как не са се заразили с Ханде?-Ами то не е ли ясно,че им правят тестове най-редовно?
Той директно не е обидил хората,каза,че се държат глупаво.
И още ,и още..няма смисъл да задълбавам.Явно на много хора им пречи това,че сериалът стана толкова успешен и не могат да го преглътнат и се чудят за какво да се хванат.

Забравям това,пускам си пак вчерашния лайф и ще им се радвам Kissing Heart

# 107
И аз знам, че имам адашка тук, но мисля, че тя не знае. 🙈

Семейство от началото до края.

# 108

Знаех и за съвпадението в първата буква при фамилиите ви, ГабриелКи Joy Вие се разберете или за удобство Габи 1 да е Димитрова, защото другата се появи след нея нищо, че си следи Керем отпреди...

Иначе не сте единствените адашки. Катетата и те са две, но при едната има допълнение - Супер_Катя.
Ели, също 2 бр. + Елинор, стават 3.
Мъри, Мари и Мери -  близки едно до друго потребителски имена.
Не търся сходства, те сами ми се набиват на очи Joy

Нека съм 2 тогава, въпреки че отдавна съм писала в темите, пауза от 2-3 години не е малко и наскоро се завърнах. Grinning

За Керем и поста нямам какво да кажа - точен и ясен, въпреки че го показва само с еможита. Една от причините да го харесвам, подкрепям и обожавам толкова години.

Да си припомним една добра постъпка от негова страна, въпреки цялата помия, която се изля днес върху него - по време на снимките за реклама на H&M, как пое инициативата да почисти наоколо, само защото не може да търпи грозната гледка около него, която хората (предполагам подобни на „тия“, които го „оплюха“ днес или поне толкова безотговорни), която са сътворили.

# 109
Магия , много ми е интересно как се казваш и Бърборанка също, и Гости, но нея я разкрих случайно Misc FlashlightJoy Налбантова също ми е интересна, но тя поне има фамилия Joy която не знаем дали е истинска Thinking
И много се чудя това mi_si от какво е съкратено Joy

# 110
Бамби:heart:

# 111
Магия , много ми е интересно как се казваш и Бърборанка също, и Гости, но нея я разкрих случайно Misc FlashlightJoy Налбантова също ми е интересна, но тя поне има фамилия Joy която не знаем дали е истинска Thinking
Аз не се притеснявам да си кажа името, но гледам всички запазват анонимност. 😂
И  на мен ми е много интересно от къде идват всички тези никнеймове и какви са истинските имена зад тях. На някои ги знам, на други не. 🙈

# 112
  • Плевен / София
Аз не се притеснявам да си кажа името, но гледам всички запазват анонимност. 😂
И  на мен ми е много интересно от къде идват всички тези никнеймове и какви са истинските имена зад тях. На някои ги знам, на други не. 🙈
Да си кажа за моя и бягам, че два-три дни ще ми пари под краката...стискайте палци...
Скрит текст:
Във форума доста време четях темите...гледах онлайн сериалите,като "гост" но не се престрашавах да коментирам...Като събрах смелост  се регистрирах...и от "гост" стана  "gostenka"...другото е годината на раждане...сега и годините си казах Stuck Out Tongue Winking Eye...остана името ....скоро ще ви черпя на Цветница-Цвета
Спорен ден и бъдете здрави...любима песен...

# 113
  • Пришълец

То и аз съм маргаритка само по душа Stuck Out Tongue Closed Eyes
„Грешна беше тая жена, но беше хубава…” - от едноименния разказ на Йовков,  сещайте се за името ми. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 114
Kerem Bürsin
@KeremBursin
В отговор на
@aslitekinay
Haklısınız kesinlikle salak kelimesi hiç doğru bir kelime değildi...bunun çok farkındayım...birazdan bir ‘sorry’ açıklaması geliyor
Събрани длани
Преведено от турски от
Прав си, абсолютно думата идиот изобщо не беше точната дума ... Наясно съм с това ... скоро ще излезе „извинение“
Събрани длани

# 115
А мен ме търсете в "Неразделни" на Пенчо Славейков. 💜

Аз също нямам против и по име да ме наричате.
Историята на ника ми не е нищо особено. Харесвам есента, намирам някаква красота в нея, някаква магия. Харесвам дъжда, падащите листа. Оранжево-жълтите цветове. През есента разбрах, че ще ставам мама и тогава реших да съм Есенна магия, няма по-голяма магия от майчинството, за което разбрах през есента.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 15:05 от Есенна магия*

# 116
  • София
Като сме започнали да се разкриваме тук, аз доброволно ще го направя, без бой. Аз съм дългогодишен участник в една друга тема, която ми беше единствена до момента, в който започнах да пиша и тук. В първата тема всички си ме знаят като Линда. Иначе името ми е Лидия. Не вярвам да има друга с такова име. А БлагаВест пък го измислих, защото фамилията ми е Благоева.
Така че момичета ще се радвам, ако вече се обръщате към мен като Линда/Линде.   

# 117
Еййй, Марги как може , бе душко Joy как може така да ни мамиш Joy направо се чувствам излъгана , край , прекръствам те на Маргарита и това е, друго име не приемам! Joy
Моят ник идва от далечната 2006г , когато с брат ми открихме съществуването на нещо наречено "интернет" Joy и тогава решихме да се регистрираме в abv, vbox, zamunda всички актуални сайтове, обаче аз исках 1 име, той друго и трябваше да измислим нещо унисекс Joy затова е микиполи (той е Мики, аз съм Поли). И всеки път като ми казвате Мики се сещам за брат ми, нямам против Joy Той отдавна не ползва акаунтите и си останаха за мен Stuck Out Tongue Winking Eye

Ау, Керем, ще се извинява! Оф, оф, не мисля, че им е длъжен на идиотите. Rage

# 118
А пък моето име няма да ви карам да го търсите защото го няма ни къде  Казвам се Славина а никнеимами идва от една индийска актриса Саная защото харесвам името
Може ли превод да видим какво се е изявил

# 119
  • София
Хайде да ви разкажа и аз моята история - като се регистрирах тук, се чудех какво име да си сложа. Знаете, че сериалът ме доведе във форума и темата. Вече бях решила, че ще пиша и коментирам с вас. Затова исках името да говори за мен самата. Бърборанка - защото много бърборя. Словоохотлива съм. Мълчанието не ми е присъщо. Обичам да общувам и винаги имам нещо за казване. С розови очила - защото съм вечният оптимист. За мен чашата винаги е наполовина пълна. Гледам с усмивка на живота, непоправима романтичка съм и позитивизмът ми е заразителен. Относно истинското ми име, поздравявам ви с една любима моя песен на адашката. Wink

Общи условия

Активация на акаунт