Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 708
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Кой напада Керем от екипа? Аз не разбрах..
Nocturne дали доставят до България? Изобщо дали е възможно онлайн да си взема тази рокля...

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 18:05 от Есенна магия*

# 181
Щом хора от екипа хукнаха да нападат Керем не знам как ще работят богу...
Как така, наистина ли?

Ирче, не досаждаш естествено. Kissing Heart Това, което казваш си е самата истина.

Налбантова, май схванах, ама и да не съм , колкото - толкова. Stuck Out Tongue Winking Eye Е, щом фамилията е истинската, можеш да запазиш мълчание за името...

Актрисата която игра майка на Ханде в Слънчевите щерки е нападнала Керем без да дава имена - Еврим Алася. Ооо директно видеото е коментирала:If they try to make those who cannot talk to us as actors, they will find the right to express their opinion on every subject!

Ами аз от този екип не сe шашкам когато Биге имаше нужда от тях те се правеха на лилипути и им беше много забавно с изключение на Ханде и Керем.За екипа май има и такива и аз точно не разбрах ще се разровя.

# 182
Май нещата отиват на без повече лайфове.😥

Аз не мисля, че Керем трябва да се извинява, все пак всеки е свободен да изказва мнението си, но щом така е решил.

Кой напада Керем от екипа? Аз не разбрах..
Nocturne дали доставят до България? Изобщо дали е възможно онлайн да си взема тази рокля...

Това е роклята, но май няма доставка до България.
https://www.nocturne.com.tr/desenli-karpuz-kol-mini-elbise_118663?d=10358

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 18:14 от Defne.4

# 183
И какво ще правим сега? Нека не ни пускат фрагове през ден, защото ще стане ясно всичко. В крайна сметка е важно човешкото здраве, другото не.

Ходих да гледам Неслихан какво е качвала на стори. Виждам две сладки баби, които прегръщат шише мастика, която ми прилича на нашенската Карнобатска, дори си я пише на български 😆

# 184
Момичета, в събота ли ще е следващият епизод или друг ден, нали на 17 април започват "Войници"?

# 185
Момичета, в събота ли ще е следващият епизод или друг ден, нали на 17 април започват "Войници"?

Да.

# 186
Не е ясно май. Пише, че ще е другата седмица, не са казали кой ден. Ако другият сериал започва на 17, значи може и да не сме в събота.

# 187
Привет, момичета!
Извинявам се за нахълтването в темата, ноооо като всички които харесват този сериал искам да съм сигурна, че правилно съм разбрала или пък не т.е. сега в събота ще бъде последна серия и ще има прекъсване от 2 месеца така ли? Благодарна ще съм ви, за повече информация.

# 188
Привет, момичета!
Извинявам се за нахълтването в темата, ноооо като всички които харесват този сериал искам да съм сигурна, че правилно съм разбрала или пък не т.е. сега в събота ще бъде последна серия и ще има прекъсване от 2 месеца така ли? Благодарна ще съм ви, за повече информация.
Здравей, Lusia! Всички са добре дошли! Smile
Тази седмица няма да има епизод заради случаи с Ковид. Очаква се другата седмица да го гледаме, но не е ясно кой ден все още. Иначе да, след него ще има прекъсване и ще се върнат месец юни.

# 189
Мненията в темата са като жена пред цикъл, искрено и лично, минорно , гневно, че и някоя сълза за колорит.
Възпитания човек се извинява, ако е почувствал, че е засегнал някого или не се е изразил с правилните думи. Явно Керем е от тях. 
За протокола, аз съм си аз.
А какво ще се случи със сериала ще става все по ясно оттук нататък.

# 190
  • Плевен / София
Ако някой иска да гледа в "почивката" нещо по различно...
Скрит текст:

# 191
# 192
Ясно оставаме без епизод в събота. Но щом има толкова болни от екипа трябва да се лекуват. А кога ще излъчат 39 епизод е неясно... 😔

Flowers HibiscusСега като сме започнали с разкриването  -да продължа и аз. Никнеймът ми е  akvamarin007. Това е скъпоценен камък с цвят  от светло-синьо , синьо-зелено ,до морско синьо,въобще цялата гама на синьо. Харесва ми много е красив, използва се за бижута, има разни свойства и значения / лечебни , мистични /. Показвам го :

Според древногръцката митология ,след като изпаднал от ковчеже със скъпоценности на морските сирени ,вълните изтласкали аквамарина на брега. Това може би е и причината за възникналата традиция сред моряците и всички пътуващи по вода да носят този камък за безопасно плаване. Камъкът се свързва с морето ,което  много харесвам. Значението на думата аквамарин - "аква" е латинска дума за вода, а "марин " е  морски. Много неща могат да се прочетат за този специален камък. Защо 007? Звучи ми като Агент 007.☺ За протокола, приятно ми е да се запознаем- истинското ми име е Кристина.☺

Flowers Hibiscus Много интересни неща сте писали за вас момичета. И аз като Магия харесвам есента ,моят любим сезон, когато всичко е много красиво и цветно в жълти,кафяви и червени багри. Може би , защото съм родена през есента.
Etoile , интересно е това ,че се интересуваш от звездите, а също от астрология. Това е също мое любимо занимание, когато имам свободно време.А епизодът , в който Еда и Серкан бяха вперили погледи в голямото звездно небе е от любимите ми....

Flowers Hibiscus И сега  за отпускане и релакс  - един коктейл от Ханде ☺🍹🍸

# 193
hopexx, много благодаря! Този форум винаги е бил като отряд за бързо реагиране по  всякакви въпроси, на моменти съжалявам, че не съм влизала с години. Прекрасни сте всички! Дано ми остава време  като започнат отново да снимат,за да се присъединя във вашата невероятна компания!

# 194
  • Кърджали
От една страна жалкл че тази седмица няма да има серия, но от друга при 5 болни в екипа е очаквано. Другата седмица ще си излъчат серията, надяваме се... Тъкмо се надявам че ще мога да гледам, защото тази събота се очертаваше да не мога

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 20:37 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт