Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 860
  • 742
  •   1
Отговори
# 285

Последното стори е в дома на Ханде,а пожеланията които е получила са отделни за нея и Керем,но защото ли са в нейната къща 🤔....Защото Керем е при нея😄

# 286
На този господин където искаха да блокират профилите заради каченото видео вижте кой е харес това видео

Нова снимка

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 16:26 от sani1212

# 287
  • Пришълец
"Когато достатъчно много хора са достатъчно тихи, шепа гласове могат да създадат впечатлението, че всички крещят." Ф.Бакман
Точно така се получи... Абе не е хубаво така да се хващат за всяка негова дума, трън в очите им е направо. Rolling Eyes

Цитат
Спомени от 1 лайф

Grinning Grinning
Иска ми се някоя от бъдещите теми да е посветена на ”най-доброто от ХанКер”, отначало та досега за всеки месец сигурно имаме по нещо интересно - лайф, репортаж или интервю.... трудно ще е да се съберат на едно място обаче Smirk

# 288
  • София
На този господин не му отива на годините да се заяжда с Керем. Хайде, онзи пикльо от вчера (Алп ли беше, забравих го) - добре. Изглежда като сукалче. Но този е голям мъж, възрастен. Чудя им се на тези хора - как могат да бъдат толкова елементарни, злобни и ехидни?! Нито са оригинални, нито забавни. За повече последователи ли го правят? Заради ето такива "инфлуенсъри" не харесвам социалните мрежи и си изтрих повечето профили...

# 289
[/spoiler]
Последното стори е в дома на Ханде,а пожеланията които е получила са отделни за нея и Керем,но защото ли са в нейната къща 🤔....Защото Керем е при нея😄

Мечтая си да е така. Cupid

Мурат наистина е харесал видеото. Идиот си е и толкова. Сякаш е чакал да се появи удобен момент и хоп мишока излезе. Керем беше приключил последната си връзка някъде година преди да се запознае с Ханде и не е редно да намесват стари истории. А Мурат колко ли жлъч е събрал последната година?

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 16:42 от midnight__sun

# 290
Ашк йок, момичета, ашк ЙОК! Какво ли правят тези цветя там? 🌸😂

# 291
Затворили са кафенетата и ресторантите в Турция заради многото заразени
https://twitter.com/always__shines/status/1380119918616645638?s=20

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 16:55 от sani1212

# 292
  • София
Само че Керем като мълчи, им прави густото. Знам, че по-умният ще замълчи първи. Не казвам да влиза в пререкания с тях или в обяснителен режим. Ама... каза нещо, прецени, че трябва да се извини, направи го. Сега трябва да си продължи постарому. Да се шегува, да си поства каквото иска, защото иначе излиза, че те са прави, че са го засегнали, че сега мълчи, защото чувства вина и т.н. А не трябва да е така. Няма защо да се отдръпва и мълчи. Яд ме е, че никой от продукцията не изказа позиция по въпроса. Можеха да отвърнат - дали със сериозно мнение по темата или с намигване към хейтърите, няма значение. Но трябваше да покажат, че подкрепят Керем. Аз поне бих го направила на тяхно място. Wink

# 293
Затворили са кафенетата и ресторантите в Турция заради многото заразени
https://twitter.com/always__shines/status/1380119918616645638?s=20

Ох,sani на тази снимка гледам Керемчо ,той милия едвам издържа така прехапва устни ,направо я изяжда с поглед😄🤗😂

# 294
Момичета феновете открили защо Керем пита Ханде дари е ходила в Египет и да ходят двамата защото сестраму 2 седмици след като се върнала от там разбрала че е бременна:grinning:GrinningGrinning

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 17:12 от sani1212

# 295
  • Пришълец
Неговите публикации са приблизително три пъти по-малко от нейните, съответно и последователите при нея са с около три пъти повече от неговите.  Неуместен опит за шега Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 296
  • София
Крал Керем много му отива! Wear Crown

Това за бебето и Египет ми хареса. People Baby Дайте да се разнообразим малко - как би се казвало предполагаемото дете на Еда и Серкан в сериала?! Давайте имена и за момиче, и за момче. Не мен май засега нищо не ми идва наум. Thinking

# 297
  • Пришълец
Не вярвах, че ще го кажа точно аз, но дано да не е нещо свързано с цветята -  Чичек, ако е момиче Scream Звучи ми ужасно. Ако е момче, може би Алп.

Като цяло най-много ми харесва Дениз, понеже е универсално, но в нашия сериал няма начин да го използват повече Joy

# 298
Аз мисля ,че ще е нещо свързано с родителите на Еда .Но не си спомням как се казваха 🤔
    Алп също е добра идея .Може би като второ име .

# 299
  • Пришълец
Сезария, замислих се и аз, но не се сещам споменавани ли са имената им...

Общи условия

Активация на акаунт