Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 30 131
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • Пришълец

Огън са 🔥🔥

Гледах снощи предложенията за шапки и се замислих каква ли ще е всъщност новата тема. На дъждовният танц и продължението вече им отделихме внимание в настоящата и предходната; нов епизод няма... Дали да съберем любимите си моменти на едно място и това да е заглавната страница?
Има време, но понякога сме доста непридвидими в писането и не се знае кога ще потрябва Sweat Smile

# 436
Аз съм съгласна за любими моменти 💜 днес, след работа, ще посъбера гиф-чета от любими моменти 💜

# 437
Здравейте момичета! Много съжалявам за прекъсването на  нашия сериал от една страна, но от друга може би е по-добре.
В условията на пандемия е много трудно да се снима филм. Увеличават се новите случаи, струпването на хора застрашава живота им. Майка ми е болна от Coved, страхът да не загубиш близкия човек е голяма. Тази проклета болест влияе на всички органи- бял дроб, сърце и съдове, нервна система, психика и дава последици месеци след това. Глупаци са тези които не вярват. Похвално е поведението на Керем Бурсин. Хубаво е че има кой да пробуди невярващите. Браво и на всички поддръжници на Керем.
Радвам се за всички които са се преборили с болестта.
Пазете се момичета, пазете и своите семейства! Хубав ден!

# 438
  • Пришълец
Аз съм съгласна за любими моменти 💜 днес, след работа, ще посъбера гиф-чета от любими моменти 💜
Както вече съм ти казвала, много ме улеснява това, че са готови и еднакви по размери. Магия, няма да е лошо на ЛС да ми изпратиш когато можеш, за да си ги намирам по-лесно.

Кали, стискам палци с майка ти всичко да е наред Flowers Four Leaf Clover

# 439
  • Плевен / София
Здравейте момичета! Много съжалявам за прекъсването на  нашия сериал от една страна, но от друга може би е по-добре.
В условията на пандемия е много трудно да се снима филм. Увеличават се новите случаи, струпването на хора застрашава живота им. Майка ми е болна от Coved, страхът да не загубиш близкия човек е голяма. Тази проклета болест влияе на всички органи- бял дроб, сърце и съдове, нервна система, психика и дава последици месеци след това. Глупаци са тези които не вярват. Похвално е поведението на Керем Бурсин. Хубаво е че има кой да пробуди невярващите. Браво и на всички поддръжници на Керем.
Радвам се за всички които са се преборили с болестта.
Пазете се момичета, пазете и своите семейства! Хубав ден!
Бързо да минава ...

# 440
Добре  Марги, ще ти ги изпратя на лично, но ще е най-рано на обяд, защото съм на работа 💜

# 441
Добро утро, момичета!

В събота от много време не съм се чудила, какво да правя вечерта, но дано е за хубаво!
Днес ще изгледам един епизод (то е ясно, че няма да е само един), но не знам кой и за това май ще хвърлям чоп.😅
Желая ви един прекрасен ден изпълнен само с положителни емоции. Бъдете здрави!

# 442
Аз пак да си кажа....това клипче си е за първа страница

Ааа пропуснали са целувката от годежа в еп. 3. Heart Eyes

# 443
Добро утро , сладурани !☺❤🌷

Flowers HibiscusОх, като си помисля за Серкан....❤

Flowers HibiscusИ започват пеперуди да пърхат в стомаха ми ❤

:Flowers Hibiscus И се чудя...

Flowers Hibiscus  Започвам да броя маргаритките- обича ме , не ме обича...

Flowers Hibiscus А, ааа обича ме  ! ☺❤

Flowers Hibiscus А приятелките ми искат  да правим кекс... Какъв кекс ...

Flowers Hibiscus Ох, момичета искам  от  другия кекс..

Flowers Hibiscus А Серкан ще ми разправя , че любовта била забранена в офиса. Ще проверим това...

Flowers Hibiscus Май Робот Болат  отстъпи пред любовта !☺❤

Flowers HibiscusИ после толкова е сладко да се  събуждаме заедно , да се  гушкаме и целуваме  ..

Flowers Hibiscus А,не спомних си, чакат ме Айдан, Сейфи, леля, Мело...

Flowers Hibiscus Марги, Магия, момичета харесва ми идеята да споделяме снимки,гифчета, клипчета , мисли т.н от любим епизод и любими моменти  на нашия сериал. Има толкова много.... Подкрепям !
Flowers Hibiscus FBID , с цялото си сърце желая  бързо да оздравее майка ти и да се успокоите вкъщи !❤

# 444
  • Пришълец
Аквамарин, много са наистина.
 Една есенна магия Wink от мен. Flowers Maple Leaf Flowers Fallen Leaf
/с Блу и Нинчето я обичаме/

С:  Истинска есенна вечер. Вали дъжд, листата са окапали. Всичко е свършило.
Е: Всъщност е обратното. Дърветата, чиито листа са окапали, остават силни. За да се събудят отново, по-силни.
С: Така ли?
Е: Ммм.. Тоест това което ти приемаш за тъжно, всъщност е чудо. Не е край, а ново начало.
С: Тогава, може би, нищо не е каквото изглежда…
Е: Може би...

# 445
Марги, аз има ли смисъл да казвам любим момент? 😆 Мога да тичам по пътя и да си тананикам "Искам пердета, искам пердета" 😆 Ако ще са стари съм си за тях, но нови ли са... Подкрепям Бро и съм за ей това.. Сигурно 50 пъти гледах само нея 🙃

Все едно са на 13години, крият се в тоалетната на училището, за да не ги види лелята, която чисти 😆
И тук излежда, че Серкан е притесненият, а Еда е настъпателна и го целува, а той ще се притесни супер много, ще се изчерви и ще го хване много срам. Ако беше чужда продукция, а не турска, можеше да видим едно "изяждане" и после месене на кекс в чужда къща и в чуждо легло... Адреналин малко, но уви 😆

# 446
Flowers Hibiscus
Момичета , още не съм ви изчела , но искам да споделя колко ме е яд ,че Керем се е извинил ( но явно така е преценил ,че е по добре , не му е било лесно )  . На кого - на простаци , за които неносенето на маска е най малкият кусур ...за всичко останало ставащо в Турция през последните 10 години  не ми се пише  Само ще перифразирам  репликата на един турски прогресивен журналист - какво да се прави , в Турция са 7 млн. прогресивни свободомислещи хора срещу 70 млн . ниско културни живеещи векове назад .
Дано не съм права , но след 10 години дизи сектора  ще е съсипан , ще станат като индийските детско-старчески  сериали с дългото гледане и мудния наивен сюжет . Да живеят интернет платформите , НО да не забравяме ,че Ердоган като нищо може да ги забрани да се излъчват в Турция Rage , доколкото знам се май се опитаха да цензурират Нетфликс .
Хайде стига лоши мисли .
Приятно ми , е аз се казвам като носителя на няколко Оскара Дей Луис , но никът ми е в чест на моя татко Филип с най красивите сини очи , които съм виждала , за съжаление не доживя да ме види нито булка , нито да види внука си . Така ,че предпочитам Фили :
Момичета Добро утро,:hibiscus:
Едвам ви настигнах, че тия дни не съм в къщи, а от телефона мразя да пиша. Благодаря за споделеното, за
прекрасните гифчета, снимки и публикации. Аз също се ядосах, Керем се извини, въпреки, че няма на кого
да се извинява, но решението си е негово. Конкретно никой не е обидил. Стана ми мъчно за това момче, като
му гледах физиономията извинявайки се. Ако трябва да съм честна и при тях, както и при нас Глупаци дал
Господ.
Алекс, радвам се, че си се преборила с вируса че непрекъснато си те мислех, дано сега и свекърва ти да за-
почне да се оправя, че при по-възрастните е по-сложно.HeartFlowers Hibiscus
FBID, браво и на теб Момиче, желая скорошно оздравяване и на майка ти.HeartFlowers Hibiscus
Относно финала и отпуската, какво да кажа? Каквото такова и да се ядосвам нищо не мога да променя.
Но въпреки всичко нека екипа почине малко и с нови сили да продължи от юни, все пак е трудно да снимаш
филм в тази пандемия, пък и екипа доколкото знам е от повече от 100 души, колкото и да се пазят , колкото и
често да ги тестват от всякъде може да стане издънка и да пламне целия екип, затова може би са взели
правилно решение.
Много се ядосвате, че следващата събота епизода ще започне късно, успокойте се малко и това не зависи
от нас. Войниците въобще не могат да ни бъдат конкуренция, а Dizilah, ако ще епизода да започне и по-рано
повече от3 - 3,5 няма да ни даде, мислите ли, че Fox не го знае, според мен отдавна го знаят, но нашия рей-
тинг е от соц.мрежи и от YouTube. Ако сменят системата за оценяване след всичко случващо се, основния
принос ще е на нашата приказка.Joy
Няма да мога на първо четене да ви запомня истинските имена, но ще ми простите, ще я карам както съм
свикнала.
Моя ник е прост и елементарен и вие много лесно и бързо ще се досетите, казвам се Татяна и оттам станах
Танита. Била съм определена да се казвам Яна, но в последния момент мама решила друго, заради което
цял живот съжаляваше, пък и аз също.Stuck Out Tongue Winking Eye
Желая ви хубав и слънчев почивен ден, аз ще ви следя от телефона, защото ако ви изпусна край после няма
настигане, току виж сте изписали две, три теми.BlushHeartHeart
Каквото и да решите за довечера и по нататък аз подкрепям. Flowers HibiscusBlush
.

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 11:28 от Tanita53

# 447
  • Плевен / София
Мога да кажа с чисто сърце, че във всяка от сериите до амнезията имам любими моменти....Ако все пак трябва да кажа по точно ...Първата серия ...направо ме залепи за сериала....
Най тъжната серия...Връщането на Серкан хванал за ръка Селин, забравил за Еда...

Любима фраза"Недостоен сте да научите името ми"

# 448
Стори на Джанер с Ханде              Неслихан е с отрицателен тест отново
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1380780639083958272?s=20

# 449
Здравейте, момичета ! 🌺
    Алекс ,добре дошла отново ! Радвам се ,че се чувстваш добре и оздравяваш ! Въстановяването е бавно ,не се натоварвай много ! Стискам палци и за свекърва ти скоро да е добре ! 🍀
     FBID ,кураж и търпение ! Надявам се всичко да бъде наред ! 🍀
      Щях да падна от смях вчера с ММ .Аз му покавам сцената с дъжда и продължението в апаратамента и му казвам ,че искам възстановка ,а той ми вика : " Нали знаеш ,че този актьор харесва момченца в истинския живот ! "🤣 Знам си го ,че е ревнив , ама чак пък толкова 😁
      Аз да ви попитам каква е заигравката с тези лалета ? 🤔 ТТ е пълен с мемета .

Общи условия

Активация на акаунт