За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 91

• 22 755
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
И аз записах бебко утре да взема от една кухня храна. Да видим дали ще му хареса.

# 106
Бобчи, а нали някои са с месо, яде ли ги за закуска?Не съм срещала този вариант.
Споделете, който има, мнение за Кула по Монтесори, която се сглобява от Икеа

# 107
Трябва ни за село някакъв по-евтин стол за хранене...идеи...или тип седалка която се прикрепя към стол за големи.Някой да е ползвал седалка само?🙄

# 108
Яде ги,даже и с рибата.
Аз знаех,че няма как да изяжда всичко,едната приятелка давала също супа на закуска,другата ми обедното от днес , утре на обяд.Забравих каква й беше схемата.Като отиде мъжът ми за кухнята лелките му сипват до горе,с трилитровия буркан ще го пращам.От неговите дни остава храна,иначе си омита всичко като ходим двете.

# 109
Гледах часовете,в които хапва, като идея може да размениш в 17ч да е супа, а сутрин десерта от кухнята, но разбира се, ти си знаеш, просто идея.

# 110
Трябва ни за село някакъв по-евтин стол за хранене...идеи...или тип седалка която се прикрепя към стол за големи.Някой да е ползвал седалка само?🙄
Икейското.

# 111
Ние сме със седалка и съм доволна.

# 112
На Икейското слагате ли допълнително подложка или възглавница ?

# 113
Само понякога ако много се клати или Св върти ми слагам зад гърба

# 114
  • Несебър
Няма нужда да поръчваш допълнителна възглавница с калъфка. Ако се обляга много, слагаш отзад една малка възглавничка или одеялце. Аз само дето я взех, викам айде ще я сложа за комфорта и всеки път я пера.

# 115
Момичета, бебе на 18 месеца, преди няколко седмици си удари главата точно между веждите и стана голяма синя цицина. Ходихме до болницата, прегледаха го и нямаше проблем. Само че мястото все още е леко синьо, според вас трябва ли да го мажа с нещо и дали ще избледнее с времето?

# 116
Арника евентуално,ама щом до сега не си мазала ,няма смисъл.Ще избледнее.

# 117
Момичета, кога малките почват с по - дългият нощен сън и по-ранното лягане? Имам предвид към 20-21ч лягане без будене за храна, и ставане на сутринта? Тогава предполагам и храненията стават 4

# 118
Момичета, кога малките почват с по - дългият нощен сън и по-ранното лягане? Имам предвид към 20-21ч лягане без будене за храна, и ставане на сутринта? Тогава предполагам и храненията стават 4

Синът ми ляга към 20:00 и става около 07:00.
Има 5 хранения на ден през около 3.5-4 часа.
Сутрин след ставане - АМ
Закуска - попара/каша
Обяд - пюре
Следобедна закуска - пюре
Вечеря преди лягане - АМ
Simple Smile

# 119
Това е супер индивидуално.

Общи условия

Активация на акаунт