За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 91

• 22 762
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Судокрем може би?
И го оставяйте колкото може повече без памперс да диша кожата. И мийте дупето само с вода по възможност.

Благодаря. Ще отида да взема и дано този път помогне. Ще го оставяме и без памперс да диша кожата, иначе големите 'бомби'  ги оправяме на течаща вода.

# 136
Питайте все пак и в аптеката какво ще препоръчват. Може да пробвате и на час да сменяте памперса през деня, докато мине зачервяването. Нощно  време сменяте ли?

# 137
Дам. Буди се на 2-3часа да се кърми и преди винаги сменям, и след ако се наложи. В аптеката ми дадоха бепантен, но ще питам пак. Все нещо трябва да имат, което да помогне..

# 138
Ако дълго време не минава, обсъдете с педиатъра дали да не идете и на кожен лекар.

# 139
Судокрем може би?
И го оставяйте колкото може повече без памперс да диша кожата. И мийте дупето само с вода по възможност.

Благодаря. Ще отида да взема и дано този път помогне. Ще го оставяме и без памперс да диша кожата, иначе големите 'бомби'  ги оправяме на течаща вода.

Моят син беше нон-стоп подсечен първите два месеца. Съветът ми е да миете всичко, не само големите бомби. Дори и само урина. И судокрем. Судокрем на всяка смяна, ама мощно дупето му да е като Снежанка. Ииииии най-вече честа смяна. На всеки два часа макс.

Смених доста памперси, мокри кърпи и  козметика, докато нацеля работещите при него. При нас комбинацията е памперс премиум кеър, уотър уайпс  (но само навън ги ползвам) и козметиката на удън спуун.

# 140
Мийте дупето на всяка смяна на памперса дори и за пиш...и Судокрем обилно, вземете няколко марки за подсичане дори и евтиното Бочко 👍
Скоро и малката беше така направо огън...но се оправи за около седмица 
Бяхме с мокри кърпи бебо с вода само се водят

# 141
  • Седмото небе
Моята фъстъчка се подсече сериозно точно последните дни в болницата, a ние стояхме цели 8. Като се прибрахме вкъщи видях, че в подаръците имам мостра на Судокрем и го започнахме веднага. След всяка смяна миене и мазане обилно. Редувах го с крема на Бабе педиатрикс (чудесен продукт в удобна тубичка, с който между другото и излекувах много бързо тежкото бебешко акне) и бебешка пудра на Dm Babylobe за да не остава никъде влажно. Сменихме няколко вида памперси и кърпички, но не беше в тях проблема. След 2-3 седмици проблема отшумя. И до сега на почти 3 месеца поддържам налична малка опаковка Судокрем и без него няма да оставам.
Установихме, че помага за всичко повредено по кожата и ни харесва много повече от подобните Здраве, Бочко и един Baby crema.
При нас обаче периодично се зачервяват гънките-гривнички около глезенчетата и под брадичката на гушката. Веднага мажем с вълшебния Судокрем и за 3-4 дни решаваме проблема Simple Smile
Онзи ден в био магазин Зелен загледах Удън спуун и скоро сигурно ще взема поне един техен продукт за проба. Може би измиващ гел, че той най-бързо се хаби. А може би за себе си ще купя бебешкото масло (не олио) за тяло, нея мажа с олиото на Бебо. От тях пък пробвах всичко от мостри и в даден момент също ще взема нещо друго в голяма опаковка.

# 142
Судокрем може би?

Благодаря. Ще отида да взема и дано този път помогне. Ще го оставяме и без памперс да диша кожата, иначе големите 'бомби'  ги оправяме на течаща вода.

Моят син беше нон-стоп подсечен първите два месеца. Съветът ми е да миете всичко, не само големите бомби. Дори и само урина. И судокрем. Судокрем на всяка смяна, ама мощно дупето му да е като Снежанка. Ииииии най-вече честа смяна. На всеки два часа макс.

Смених доста памперси, мокри кърпи и  козметика, докато нацеля работещите при него. При нас комбинацията е памперс премиум кеър, уотър уайпс  (но само навън ги ползвам) и козметиката на удън спуун.

Много Ви благодаря. Ще се опитам по често да го мия направо на мивката вместо с кърпички. И памперсите също, на 3ч знам, че се сменят и така сменям дори да няма нищо по тях. Явно му е много чувствителна кожата, не знам.

Мийте дупето на всяка смяна на памперса дори и за пиш...и Судокрем обилно, вземете няколко марки за подсичане дори и евтиното Бочко 👍
Скоро и малката беше така направо огън...но се оправи за около седмица  
Бяхме с мокри кърпи бебо с вода само се водят

Благодаря, и бочкото ще го пробваме, може и да помогне. Дано да мине, че се притеснявам да не би да го боли 😔

Ако дълго време не минава, обсъдете с педиатъра дали да не идете и на кожен лекар.

Тази година сме при преди, ще я питам определено. Може предния път да не го е видяла както трябва, не знам.

Моята фъстъчка се подсече сериозно точно последните дни в болницата, a ние стояхме цели 8. Като се прибрахме вкъщи видях, че в подаръците имам мостра на Судокрем и го започнахме веднага. След всяка смяна миене и мазане обилно. Редувах го с крема на Бабе педиатрикс (чудесен продукт в удобна тубичка, с който между другото и излекувах много бързо тежкото бебешко акне) и бебешка пудра на Dm Babylobe за да не остава никъде влажно. Сменихме няколко вида памперси и кърпички, но не беше в тях проблема. След 2-3 седмици проблема отшумя. И до сега на почти 3 месеца поддържам налична малка опаковка Судокрем и без него няма да оставам.
Установихме, че помага за всичко повредено по кожата и ни харесва много повече от подобните Здраве, Бочко и един Baby crema.
При нас обаче периодично се зачервяват гънките-гривнички около глезенчетата и под брадичката на гушката. Веднага мажем с вълшебния Судокрем и за 3-4 дни решаваме проблема Simple Smile
Онзи ден в био магазин Зелен загледах Удън спуун и скоро сигурно ще взема поне един техен продукт за проба. Може би измиващ гел, че той най-бързо се хаби. А може би за себе си ще купя бебешкото масло (не олио) за тяло, нея мажа с олиото на Бебо. От тях пък пробвах всичко от мостри и в даден момент също ще взема нещо друго в голяма опаковка.

Аз май имам от родилното мостра на бочко, сега ще видя къде съм ги прибрала нещата. Определено ще пробвам крема на бебе педиатрикс, ако за подсичането не помогне дано поне за бебешкото акне да стане, че и то ни мъчи ама не толкова. А дали е възможно от кърпичките понеже са вода и остава по влажно, да се получава въпреки че се маже после отгоре?  Ще пратя мъжа ми до аптеката като се прибира да вземе Судокрем. Много Ви благодаря за помощта!!!

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 18:21 от babymonkey

# 143
  • Седмото небе
Според мен не е невъзможно. Подсушавайте щателно и тогава мажете. Или пък ползвайте пудра, ако много бързате. Пробвайте различни варианти и все нещо ще проработи Wink

# 144
Препоръчвам ви да пробвате Павловича мас и Джинджира Алба бебе.

# 145
Да, подсушавайте много добре, после хубав слой крем да служи за бариера.

# 146
Судокрем е супер, но е много тежък. Необходимо е хубаво да отмивате старото мазило, преди да намажете с новото. Защото иначе става страшна среда за бактерии, особено и ако не сте подсушили като хората.

# 147
Препоръчвам ви да пробвате Павловича мас и Джинджира Алба бебе.
На нас ни изписаха Джинджира Алба бебе и сме много доволни

# 148
Аз съм най -доволна от кремчето , което забъркват в аптеката . Струва 3.80 лв . От Варна съм , сигурно и по другите градове забъркват в някои аптеки .

# 149
Да попитам кога въведохте попара? На обяд давам зеленчукови и месни пюрета, а за СЗ безглутенова каша с плодово пюре. Днес ЛЛ каза да въвеждам масло и сирене, за да почна да предлагам попара от сухари със сирене и масло. Беб е на 8 м.

Общи условия

Активация на акаунт