За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 91

• 23 139
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
Щом пълни толкова памперси, със сигурност хапва добре и качва.

# 496
Мими, ние бяхме с розеола преди 2-3 месеца, поне според педито. Според УНГ пък беше реакция към Зинат, така че не съм много сигурна. Обрива беше на огромни червени петна по гърба и корема. Имаше даже по челото и в косата. Още след първия прием Фенистил избледня. Давах още 2-3 пъти профилактично. Нашата педиатърка каза, че децата са много нервни докато избие, след това с е успокояват.

# 497
Благодаря а къпахте ли ги с розеола и дава ли нщ за т.ако няма?

# 498
Къпах си я, само че с малко по хладка вода, да не я дразня. Май първия ден само я полях, без душ гел. За температура давам само ако е над 38 или ако са много криви. Иначе не.

# 499
  • Германия
Mimi аз изкъпах дъщеря ми, но незнаех, че е розеола. Мислех, че е от претопляне обрива. Бях дала панадол три вечери под ред, но след това не съм.

# 500
  • Германия
Мими, розеолата вече явно сте я минали, щом се  е обринала вече. Мине ли темепратурата това е (в Германия но розеолата ѝ казват 3-дневна треска). Няма нужда да мажеш с каквото и да било, нито да даваш панадол, обривът сам ще изчезне. Не виждам проблем да къпеш ако искаш.

# 501
Малкия вчера вдигна температура 38.6 днес говорих с педиатърката, каза ми или някаква вирус и че евентуално може да е от ваксината против морбили , каза ако до утре я подържа да го заведа да го погледне , иначе хапва , играе , но се притесних , като прочетох Mimmi , дано всичко да е наред .

# 502
Тридневна треска с темпетатура ми каза нашата лекарка че е изкарала малката,след темпетатурата избиха такива петна и ми каза фенистил.Изобщо не съм го давала,минаха сами.Къпах я също така.

# 503
[video]
Малкия вчера вдигна температура 38.6 днес говорих с педиатърката, каза ми или някаква вирус и че евентуално може да е от ваксината против морбили , каза ако до утре я подържа да го заведа да го погледне , иначе хапва , играе , но се притесних , като прочетох Mimmi , дано всичко да е наред .
О не ..вероятно ще сте като нас ....
Дано мине леко...
Нищо не й купих за петънцата ,наспа се гледам вече избледняват 🙂

Аз редувах Панадол и Нурофен, Витамин ц давам все още,АвИрон.И Дефендил  сироп за имунитет.
Поискайте преглед и кръвни правихме на малката .

# 504
[video]
О не ..вероятно ще сте като нас ....
Дано мине леко...
Нищо не й купих за петънцата ,наспа се гледам вече избледняват 🙂
Дано , да мине леко , че каквато съм паника не знам . Много се радвам , че всичко е наред вече при вас 🙂

# 505
И аз съм така три дена се чудя къде съм...постоянно я мерих....даже и на частен преглед бяхме събота 👍(педи не вдигна)

# 506
Моето голямото вчера беше с плувнали очи, хрема и температура, която термометъра не отчита , но аз си го познавам. Купих детски авирон. Днес изглежда малко по- добре.
Авирона вече не е в шише , а е на сашета

# 507
Точно така,разтваряме го в ам ние

# 508
При нас преди време също имаше около 3 дни ниска температура. На 4 ден нямаше, но избиха някакви пъпки. Не помня вече къде бяха и какво каза лл. Май ми каза фенистил капки да дам (давах ли, не давах ли - също не помня хахах). Нищо не ми спомена за розеола,  но според мен я изкара.
Първите месеци сменях най-често 8-9 памперса, от които наакани 6-7. Или по на често ги сменяте, или просто повече пиша.
Хидра, в zeazoo сайта има детски боси обувки, протетика също се водят боси обувки; другият бг сайт дето има такива обувки са waldorfland. Като цена идват колкото биомеханикс. Даже може и по-евтино да излязат. Спрямо найк и Адидас - може би са долу-горе еднакви. Може да влезеш да разгледаш. Мисля, че и в двата сайта имаше инфо за босите обувки.
За пример ще дам. Сестра ми реши да подари обувки на детето. Влязохме в един магазин - харесах си. Пак е тънка подметката и се огъват супер лесно, НО вътрешната стелка е с извивка на свода. Аз доколкото разбрах такава извивка не е нужна, ако детето няма проблем с ходилото. Докато при босите обувки стелката е равна и позволява свода да се оформи сам.

# 509
Днес бяхме на преглед с малкия изписаха ни Авирон , Mimi извинявай , че те притеснявам , но на вас как и по- колко ви изписаха да го приемате . Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт