За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 91

• 23 125
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, някой давал лине капки Тобрекс на новородено? Изписа ни ги педиатър 3х1, мъжът ми чете листовката и пише, че са за деца над 1г и се притесни. Не ми се иска да занимавам педиатъра да питам дали да ги слагам, че все едно не и вярвам. За това питам тук дали е обща практика за сълзящо око.

# 541
Здравейте, някой давал лине капки Тобрекс на новородено? Изписа ни ги педиатър 3х1, мъжът ми чете листовката и пише, че са за деца над 1г и се притесни. Не ми се иска да занимавам педиатъра да питам дали да ги слагам, че все едно не и вярвам. За това питам тук дали е обща практика за сълзящо око.

Слагали сме ги в носа като беше на 2 месеца , имахме бактерия

# 542

Да, често се изписва при запушване на слъзния канал. При нас в същата доза много помогна.

# 543
  • Пловдив
На детето ги бяха изписали при стафилококи в носа. Доста под годинката.

# 544
И ние слагахме няколко дена след раждането за запушено слъзно каналче.

# 545
Близо до нас има частна детска клиника. Абонамента за месец е 30 лв мисля, като можеш да водиш детето колкото пъти искаш. Работи денонощно. Доста мои приятелки си плащат всеки месец, но поне са спокойни, че когато се наложи има кой да прегледа детето.
Норе90 вие във кой град живеете къде се намира тази детска клиника.
Благодаря ти

# 546
В Пловдив сме. Доколкото знам тук има две такива - Пловдивмед и Вела.

И Тобрекс и Тобрадекс сме ползвали за запушен слъзен канал. Ефект нямаше при нас.

# 547
В Пловдив сме. Доколкото знам тук има две такива - Пловдивмед и Вела.

И Тобрекс и Тобрадекс сме ползвали за запушен слъзен канал. Ефект нямаше при нас.
Извинявай те .
Ние живеем във София.
Лек ден

# 548
  • София
За въртенето и неспането в 4м си е направо регресия в съня. При нас продължи 3 седмици и беше ужас, ставала съм през 15-20мин. Бяхме като зомбита станали. Не искаше да яде, да пие вода, а просто се будеше. Носили сме се по 1-2 часа докато заспи. Играли сме си, гледали сме през прозореца и така. Не искам да го преживяваме пак, ама каквото Grinning Отведнъж мина.

Шезлонг люлка ни подариха. Някъде 2 месеца я ползвахме. Беше супер удобна. Заспиваше там, лежеше просто там, ние вечеряме той беше на масата при нас. Някъде началото на 4м я махнахме, защото вече не стоеше в нея и от тогава нон стоп е на земята. Други занимания тогава ни бяха гледане в огледало, активна гимнастика, дрънкулки, мека книжка и лежане по корем. То няма много какво да се прави д толкова малко дете все още.

С Тобрекс сме разминахме на косъм за запушен слъзен канал към 3-4тия месец.

# 549
Тобрекс слагахме в нослето заради бактерия още преди да навърши 2месеца.

# 550
Благодаря на всички за отговорите.Blush

# 551
  • Пловдив
Ние също сме абонати на Вела в Пловдив и сме много доволни. Да допълня, че те имат клиника и в София; така че може да видите какви са условията и там.

# 552
Тобрексът ако е предписан за запушен слъзен канал, ние промивахме често няколко дена с тампонче с преварена лайка и си отмина без да се налага да капем капки.

За съня, точно в този период е регресът, но той се състои в неспане, а не неспокоен сън. Щом и проплаква, може да са започнали зъбите, вижте венците дали са подути и побелели.

# 553
Тобрексът ако е предписан за запушен слъзен канал, ние промивахме често няколко дена с тампонче с преварена лайка и си отмина без да се налага да капем капки.

За съня, точно в този период е регресът, но той се състои в неспане, а не неспокоен сън. Щом и проплаква, може да са започнали зъбите, вижте венците дали са подути и побелели.

Ние кърма капахме, но се поопрая за няколко дни и започва пак.

Венците ми изглеждат добре, мо и не е ли рано още за зъби, няма два месеца още.

И още един въпрос, някой купил ли е този стол/люлка https://www.hippoland.net/lorelli-classic-stol-za-hranene-lyulka … heta-1010030-1902

Моля за отзиви и мнения. Дали е сполучлив?

# 554

Ние кърма капахме, но се поопрая за няколко дни и започва пак.

Венците ми изглеждат добре, мо и не е ли рано още за зъби, няма два месеца още.

И още един въпрос, някой купил ли е този стол/люлка https://www.hippoland.net/lorelli-classic-stol-za-hranene-lyulka … heta-1010030-1902

Моля за отзиви и мнения. Дали е сполучлив?
Коментарът за зъбите беше към Yan25.

Общи условия

Активация на акаунт