За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 91

• 23 116
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
Кърма в очите на бебе не е добра идея.

# 556
Няма признаци на зъби. Направо ще полудея Frowning1 тази нощ спа от 23ч до 1ч. От там нататък няма и 20мин да е кротък.постоянно въртене, тръшкане в леглото, сумтене, ужас. Наистина ще откача.
Както някой писа-регресия на съня помислих и аз.. Но дали е това... Той си спи дефакто, просто се мята насън

# 557
Защо ? Аз много често я пръскам в окото с едната цица като изтърве . Опасно лие. ?
Кърма в очите на бебе не е добра идея.

# 558
  • Несебър
Може да доведе до инфекция, по-добре не го правете умишлено.
Моята беше с много запушени слъзни каналчета като малко бебе. Ако е много зле положението е добре да се капнат капки за очи, дали антибиотични, но профилактично всеки ден по 2-3 пъти с физиологичен разтвор на памуче и отвън-навътре, по долния клепач. Масажите най-много помагат. От страни по нослето нагоре се прокарва пръст с лек натиск, към веждата и под нея. И се повтаря по няколко пъти.

# 559
Очичките с бебешка мицеларна може ли да се почистват ж

# 560
С тампони с физиологичен разтвор от вън навътре

# 561
Ох момичета , вече сигурно ставам досадна , но малкия нали беше с температура , изписаха му лекарства , както и да е вчера цял ден нямаше и днес сутринта хоп пак температура , много е кисел , реве , вечер се събужда с рев , взимам го и почва едно бутане , щипане , имаме 8 зъба но венците са му адски подути , и не ми дава да го намажа ... вече се чудя дали тази температура е от зъбите или от друго , педиатър не вдигна направо ще полудея , цял ден нервен реве , хапи си дрехите ужас ви казвам

# 562
Какъв фр вземате ? Колко има трайност ?
С тампони с физиологичен разтвор от вън навътре

# 563
  • София
Какъв фр вземате ? Колко има трайност ?
Вземи си на ампули. Удобни са.

# 564
Yan25, моите са на 1г и 3м и от известно време положението е същото. Едната спи 1 час и се почва будене на 20 минути с рев. После заспива и почва да сумти и да се мята на сън, със затворени очи. Сега излизат 2 кътника. Едната вечер дадох Нурофен, никакъв ефект. Снощи преди да заспи сложих свещичка Ефералган и за първа вечер се наспахме,не мръдна до сутринта. Само дето не мога да я тъпча с лекарства докато избият всички зъби..

# 565
То не е за спешното...ама си е притеснително ..на моята й растат кучешките единия е пробил.....
Снощи не искаше да си яде супата от кухнята.А не беше лоша смисъл нещо с пуешко ...дали зъби или номера нз ...цяла вечер не се отлепи от баща си...
Почна да се дави....а обикновено се дави от фиде....Та вечеря ам....

Като не сме спали една вечер....и реве и трудно я приспиваме през ноща, на другата вечер да не се повтори даваме Панадол.И спи като мечка 😃
Явно й действа на болката от зъби.

Отделно беше супер крива...Излизахме два часа следобед ..няма угодия,едно реване,мрънкане без причина...болеше ме глава ,направо се бях замаила😴😶🤯

Има ли някъде да погледна колко горе долу трябва да е бодуването/игрите между спането...🙄

# 566
Ето табличка

# 567
Как почиствате личицето вечер, след като през деня сте слагали слънцезащитен крем?
Досега винаги съм измивала личицето само с вода, но ми се струва, че няма да е достатъчно.
Иначе вчера взех на Bioderma 50+ с някаква минерална защита, защото от 2 аптеки него ми препоръчаха.

# 568
Още не съм купила слънцезащитен ...😳

# 569
  • София
Rocket, и аз с чиста вода мия, но ми се струва, че не се измива добре. Чудих се за мицеларна вода, но на моето диване не знам как ще успея с нея да измия лицето.

Общи условия

Активация на акаунт