Перилни препарати и омекотители – 65

• 41 984
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Не трябва, само уточнявах.
Защото първия е смес някаква..дават го хем за бяло хем за цветно. Понеже такова животно нЕма, уточних че е без кисл.избелители...пък всеки да го ползва както иска.

# 661
  • Враца
...
NOBS се ползва в САЩ и в азиатските страни поради специфичния начин на пране там.
...........

Как перат там?

# 662
...
NOBS се ползва в САЩ и в азиатските страни поради специфичния начин на пране там.
...........

Как перат там?
Пералните нямат нагреватели .

# 663
  • Велики Преслав
Ама пак перат с топла вода. Взимат си я централно

# 664
  • София
Винаги съм се чудела дали тук може да стане така, но нали кранът за пълнене е само един. Тамошните перални с 2 крана ли са

# 665
И тук се продават, но по-рядко, перални с вход за топла и вход за студена вода.

# 666
  • София
Ненапразно казват, че човек се учи цял живот или на руски: Век живи - век учись

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 17:59 от Cuckoo

# 667
В Азия перат със студена вода – пералните нямат нагревател и пълнят само от студения кран. В Америка също се ползват значително по-ниски температури, отколкото в Европа.
Перилните цикли и на двата континента са по-кратки и то значително по-кратки отколкото в Европа.
NOBS е по-разтворим в студена вода от TAED, което означава, че започва да действа при по-ниска температура и по-бързо, което отговаря на начина на пране в студена вода и кратък цикъл.
Отделен е въпросът, че те си ползват и белина в пералнята, защото какво ще се изпере със студена вода за 10 минути?

# 668
Ленор прах за цветно пране добър ли е?

# 669
Ленор прах за цветно пране добър ли е?
Да ,но има и доста по_добри ...

# 670
От Германия ми го предлагат 130 пранета за 40лв.

# 671
От Германия ми го предлагат 130 пранета за 40лв.
Подобен на този /https://www.amazon.de/Lenor-Waschmittel-Orchidee-Colorwaschmittel-Waschladungen/dp/B085WDVRBH/ ли е ?
Ако да , според мен си заслужава .

# 672
Да,точно този прах ми предлагат.Аз съм ползвала течния.Мисля да се възползвам от офертата.

# 673
Някой знае ли дали Савекс Платинум е спрян от производство, защо толкова трудно се открива и не навсякъде го зареждат? В момента някой да го в срещал на промоция? Simple Smile

# 674
  • София
В момента май в Кауфланд има промоция.
А също в Ремедиум https://remedium.bg/savex-3306/b?sort=price-asc&#

Едит: В К. не било на Платинум, а на Суперкапс.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 11:28 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт