Перилни препарати и омекотители – 65

• 42 040
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Днес тъкмо ми свърши праха за бяло, да видим ще има ли в Кауфланд.
Наскоро видях в кварталния СВА прах Ариел за бяло и ако няма в Кауфланд ще ида да го погледна.

# 541
Аз съм много по- доволна от този Ариел, пише, че е произведен в Чехия.
Две години прах с немски, сравнен с този, губи.
Здравейте, влизам да похваля този прах за пране. Прането свети, страхотен е. Аз взех и за бяло и съдържа кислородни избелители. Купих вчера от Метро на цена 11 и нещо без промоция. Много съм доволна. 
Mateah благодаря за препоръката.

# 542
11 и нещо за 18 пранета не е ли малко скъпичко? И то за препарат от официален внос от Метро.

# 543
Не знам официален внос ли е този.
Ако намеря прахообразен с избелители, се радвам и вече не придирям на цената. Защото са кът ..не се предлагат.
Последно от Емаг си купих. Неофициален внос Ариел.

# 544
Аз отдавна не съм прала с прахообразни и нямам представа. Ще взема да си потърся тогава щом са на изчезване. Но имам две туби за по 100 пранета течен и доста време ще си ги ползвам. Аз съм фен на ОМО-то и силните аромати на прането.

# 545
  • София
Включвам се в темата за прахообразните препарати с кислородни избелители, за да напомня за този https://ciao.bg/за-дома/прах-за-пране/прах-за-пране-dash-80-пранета
Снимах етикета ба български, както и оригиналното съдържание на кутията

# 546
Изобщо не се сърдя.
Написах, че ароматът на Ариел гел ми допада повече от този на Персил. В момента редувам и двата, като Персилът е в тъмнозелена туба със златиста капачка- мирише ми на химия и това си е, добре , че не се усеща след изсъхване.
Неслучайно задължително пускам допълнително плакнене - не ми допадат натрапчиви миризми. В допълнителното плакнене на памучните даже не добавям отново омекотител, т е отмивам и него максимално.
Вчера хлапето си беше забравило салфетка в джоба и аз не проверих, няма да описвам как изглеждаше готовото черно пране, а са дрехи за училище. Наскоро пак ми се случи, допълнително плакнене в пералня  не помогна- хартийките си останаха набити в тъканите. Та вчерашните ги плакнах на ръка в едни кофи и после пак в пералнята.
Този път със задоволителен резултат.
Но с това плакнене на ръка отново се уверих, че пералнята плакне екстра. Само дето останах без ръце, но човек се учи , докато е жив- другият път ще проверявам джобове.
Сега виждам, че потребителка е писала за Ариела за 18 пранета- отдавна го хваля- ползвам го от доста време, купувам го за под 7 лв от квартален магазин. Преди беше без този надпис аква нещо си, сега го има и в комбинация с Ленор. Предполагам, че и той, и този за бяло са също толкова добри.

# 547
11 лева за Ариел офц. внос ??? За 18 пранета ??
Аз за 16 си купувам гръцки Скип за 45 .....

# 548
От къде?

# 549
От магазините за пар.внос .

# 550
  • София
Днес мернах такъв Персил и взех за проба. Знам, че не е нов, но от години ползвам Омо или Ариел за бялото. Предполагам, че трябва да очаквам добри резултати?

# 551
От колко време го търся този Персил ...
Мирише страхотно . Преди съм го ползвала и пере доста добре .

# 552
И по аромат да се определя как пере даден гел/прах ..
Още някой обръща внимание на ароматите…
Да, хубав е Персилът, ползвах го преди време, когато все още имах бели чаршафи и кърпи.

# 553
  • София
Включвам се в темата за прахообразните препарати с кислородни избелители, за да напомня за този https://ciao.bg/за-дома/прах-за-пране/прах-за-пране-dash-80-пранета
Снимах етикета ба български, както и оригиналното съдържание на кутията

Тук кислородните избелители са <5%, ако добре виждам през телефона.

# 554
Днес мернах такъв Персил и взех за проба. Знам, че не е нов, но от години ползвам Омо или Ариел за бялото. Предполагам, че трябва да очаквам добри резултати?

Аз такъв видях в СВА миналата седмица. Но беше произведен май 2018г, съответно с изтекъл срок, за Хенкел е 3г., та не го взех.

Общи условия

Активация на акаунт