Перилни препарати и омекотители – 65

• 42 011
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Пак да похваля “моя” Ариел - прах на 40 градуса един светлосив суитчер, омазан с кал, трева, ягоди, череши и преседял десетина дни забравен в колата. Изкарах го без петънце, не съм третирала предварително петната.
За петна, дори стари и “запечатани” с пране, съм много доволна от това- не оставам без него:

За по-достоверно е хубаво да се споделя със снимки: преди и след. Simple Smile

# 616
Аз пък тъкмо прибирах от простора една бяла кухненска кърпа, прана с оня Ариел от Емаг-а. Ми няма петна, добре е изпрана е. Доволна съм, въпреки завишената му доза...
https://www.emag.bg/perilen-preparat-ariel-ultra-oxi-effect-avto … ?ref=fav_pd-title
Когато го купувах, беше 14 лв заедно с доставката, тоест 7 лв за 18 пранета.

# 617
Как ли не заснимала лекетата по дрехите,  за да доказвам на някого нещо си.
Отново си купих омекотителя Ленор chic, има нещо омагьосващо в този аромат.
Никога не съм харесвала сладникави миризми, ама ей го, на- въртя, суча, половин година ми е любим.

# 618
Как ли не заснимала лекетата по дрехите,  за да доказвам на някого нещо си.
Отново си купих омекотителя Ленор chic, има нещо омагьосващо в този аромат.
Никога не съм харесвала сладникави миризми, ама ей го, на- въртя, суча, половин година ми е любим.
И аз много го харесвам . След изсъхване аромата е много приятен .

Пристигнаха ми перлите –
Утре ще ги пробвам .
Със сигурност ще използвам този сайт отново . Много съм доволна , доставката е супер бърза .

# 619
  • Русе
Аз не пазарувам онлайн перилни препарати ...
Магазини за пар. внос в квартала доста го "актуализираха" .
Само , че няма немски ....
Другия месец сигурно ще имам път към Русе /там ТТмаркет имат магазини/ и ще си купя Мегаперлите .
Миналата седмица ходихме в Ловеч и открих магазин за перилни препарати там .
Имаше Персил, течен НонБио , за 5 лева , 15 пранета ...
Яд ме е , че не го купих ..
Днес видях същия , но за 9 лева ...
Следващия път задължително ще си взема ...
Днес си купих течен Омо , турски , 30 пранета , 13 лева.
Универсален , син . С чашката за петна .
Реших да му направя малък тест ...
Пуснах белите дрехи /универсален е / _ детски чорапи /направо бяха станали кафяви/ ,кърпи за ръце /целите в петна/ и други дрехи . Не сложих омекотител .
Резултата _ перфектно изпрани дрехи , ухаещи невероятно , след сушилня .
Прах ги на програмата за синтетика /имаше и изкуствени дрехи/ , 40 С , 1.30 часа .
Кой е магазина в Ловеч?
Ден през ден съм в ТТ маркет - не съм забелязала мегаперлите. Ще прескоча утре пак. Ама, честно казано никак не са им евтини перилните.

# 620
  • Бургас
Мен ме заметоха покрай рекламата, дето се опита да се направи, но да кажа пак, че не ме огря с мегаперлите от ТТ маркет. Нищо че в сайта се водеха налични 2 бройки за цветно и една за бяло, по телефона ми звъннаха че нямат и дали съм си искала верото от поръчката. 'Ми не го искам при това положение, то беше между другото, така че отказах поръчката и като се сетя освен да поглеждам в сайта...

# 621
Вики , написах ти ЛС .

# 622
  • Варна

Някой може ли да ми каже, това дата на производство ли е или годно до.

# 623
Щом има час, предполагам е дата на производство. А и е от новите ариели, доколкото виждам.

# 624
И аз мисля , че е дата на производство .

# 625

Дойдоха и моите.
Айде..само за 30 лв пакета го давам Joy

# 626
Коментираният вече сайт с мегаперлите е обявил "разпродажба" и вече цената е с два лева надолу. Да му се не види и тоя прах, като борсова стока е, така играят цените. Аз съм пас. Пера с официален внос и съм доволна....

# 627
  • Пловдив
Ако имаш предвид първият споменат...не виждам никва разпродажба. Изчерпани са си...

# 628
Цветния, цветния...

# 629
  • София
Здравейте! За дрехите на децата напоследък този Sensitive немски ползвах: https://www.kosmosonline.bg/Persil-gel-SENSITIVE-20-praneta_pr365.html
Иска ми се разнообразя- мнение за Персил sensitive или друг (ползвам ги защото ми се струва че от общия прах ръцете на дъщеря ми алергизират?

Общи условия

Активация на акаунт