Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 63

• 26 393
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Браво Вангоби, Ничия и на теб! Блазе ви, че можете да спазвате диетата.
Аз тази вечер не можах да се преборя да не вечерям. Ядох салата вътре със сирене. Времето наистина е отвратително, кога ще дойде това лято?
ПП Тя и Деси в тройчицата на 90 ДД, браво и на нея! Wink

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 20:54 от mimi.7299

# 631
Мимчо, и аз се чудя кога най-сетне ще дойде лятото!
Ама сигурно си има причина да не идва 😂😂😂 Много се смях на това:
"- Лято, идваш ли?
- Тц! Още сте дебели!"

Вече ми е все тая колко съм дебела...искам го! ☺
Момичета, много благодаря за благопожеланията вчера Hug
Аз не се спирам да хапвам, може и да е заради МЦ, който бе в половингодишен отпуск. Май подобаващо го посрещнах! За последната седмица един буркан Нутела 750 г почти е на привършване ...Blush
Браво на диетуващите с воля! Hug
Хубава вечер, бандичка! Hug

# 632
  • София
Привет, 😍
И аз се възмущавам като вас на гадното време. Днес сутринта се радвах, че не съм прибрала тънките пуловери, ми то сутринта си беше 10 градуса😒.
Ир, 😘😘😘
Ничия, 😘 успех с диетата. Станахме си три за щастие 😁.
Курдов, лека почивка! 🍀🍀🍀
Да напиша и меню за двата дни:
Вчера на кюфтета и салата, а днес на постни пълнени чушки. Салатите ги редувам зелена и домати с краставици. За утре ме мързи да си готвя, та ще е лютеничка и зелена салата за обед, а за вечеря оризови нудли със зеленчуци.
Хайде 😘😘❤ и до скоро 😍.

# 633
  • USA
Емче, сестро, същия буркан Нутела за 3 поредни дни го унищожих. Директно от буркана, като за по-здравословно вътре си сипвах допълнително печени лешници😩🤐
Срам ме е, не знам какво ми става, волята ми тотално се е изпарила.

# 634
Ох, Скаййй......😂😂😂

# 635
Ми да и мен вече на рев ме избива с тия пусти кила, и Буркан с Нутла не съм яла и пак не мърда кантара. В тая прекрасна възраст е така... Sob

# 636
  • Русе
Ничия, 😘 успех с диетата. Станахме си три за щастие 😁.
Тя не беше ли и Жгмъцето с нас? Или ни изостави?
Скайче, разсмя ме душо Simple Smile

# 637
Мимчо, ми поне да беше яла Нутела! 😉 Виж ние със Ская хем сме гузни, хем сме си угодили на душата 😉 Така шИ моЙ рИвем по-качествено 😉
Банда, някой правил ли е бананови палачинки? Днес спретнах уж диетични с намачкани банани, 2 яйца и бакпулвер. Само това. И ги мазах с шоколад. Трудно се обръщаха, че бяха меки. Сигурно овесени ядки ще сгъстят сместа, но сурови ли или накиснати?

# 638
Мимчо, ми поне да беше яла Нутела! 😉 Виж ние със Ская хем сме гузни, хем сме си угодили на душата 😉 Така шИ моЙ рИвем по-качествено 😉

Вие поне чикУлаТ ядохте.
Сега ще питам малката как се правеха тези палачинки! Grinning Рецептата каза е така:
2 бр. яйца
1.5 бр. банани
1 щ. бакпулвер
Сипват се с лъжицата, на незалепващ тиган.

# 639
  • USA
Миме, много ми се иска да можех да се оправдая с прекрасната възраст, обаче при мен си е баш валиден лафа "Тая шия не е от туршия". Само дет иде реч за "дупела от нутела" Flushed
Купих си обаче 3 дълги рокли, че даже и се харесах с едната. И се успокоих... малко Disappointed Relieved

# 640
Миме, много ми се иска да можех да се оправдая с прекрасната възраст, обаче при мен си е баш валиден лафа "Тая шия не е от туршия". Само дет иде реч за "дупела от нутела" Flushed
Купих си обаче 3 дълги рокли, че даже и се харесах с едната. И се успокоих... малко Disappointed Relieved
Да, ама плажа... какво ще правим, днес си поръчах бански! Чакам го да доде ама май се надцених...!
Давай да видим роклите...и аз обичам дълги!

# 641
  • София
Добро утро!
Честит празник на чудните дечица и на всички, които вярват в доброто, търсят го, виждат го навсякъде и го избират всеки ден !
Мими, тъкмо ще те мотивира банския!
Днес за деня на детето съм обещала на малката торта , та това ще ми е вечерята. За обяд си спретнах пз спагети със зеленчуци.
Нека ви е хубаво на душичките днес!

# 642
Мими, тъкмо ще те мотивира банския!
Как ще ме мотивира като го поръчах по голям. Flushed

# 643
# 644
  • Стара Загора
Честит празник банда!
Нали всички сме деца на нашите родители!
Успех на диетуващите. Лятото идва, да се мотиивираме.
При мен нищо ново с манжата и килата съм в мир. Иначе много работа и ми писнА.
Хубав ден на всички!
ПП И не яжте нутела и подобни, дисциплина трябва.

Общи условия

Активация на акаунт