Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 63

• 26 400
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Видях две кафета и рози на снимката на адашчето. Друго имаше ли??!! Laughing
Тц Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз съм паралелно в две електронни стаи - в едната изпитвам, а в другата - на вечер на специалностите ни Grinning не, че не съм го правила и присъствено това де JoyJoyJoy
Менюто днес
з - кафе, о - пица със спанак, маслини и сушени домати, в - нещо сладко (вероятно мелба)

# 616
Деси, не се задържай много в стаята с изпита. Ха, ха, смили се над децата.
Нашата утре има изпит по испански и от сега се е спекла. Аз знам, че ще го вземе.
Прибрахме се, еееех друго си е почивчица...още не смея да се измеря. Тук готвят по добре от Севтополис, а виното, ах виното. И тъй като стана ясно, че никаква диета не мога да хвана заради конете от утре сериозно ограничаване на количеството и минимални/без вечери.Терасите  на хотела бяха стъклени, стаите огромни, сутрин се събуждаш и през френските прозорци като на тепсия - страхотния изглед с планината. Голям разкош! Ще ми липсва ...

# 617
  • Русе
Те са докторанти и съвсем не са деца, а учителки Grinning и затова ще си стоя там Wink

# 618
Те са докторанти и съвсем не са деца, а учителки Grinning и затова ще си стоя там Wink
Правилно, гърч до дупка...че утре ще учат нашите деца и внуци. Това на шега, да не се обидят нашите прекрасни преподавателки.

# 619
  • Калифорния, САЩ
Правилно, гърч до дупка...че утре ще учат нашите деца и внуци. Това на шега, да не се обидят нашите прекрасни преподавателки.

Калпазанка - подмазвачка LaughingSatisfied Smile

Ей по едно вечерно, току що прдедадох последния проект за семестъра и съм фриииииииииии. От утре започвам пролетното чистене, че лятото дойде, ама аз не успях навреме!

Ей и кафето за сабале, в малките чашки е водичка, не си мислете нещо друго!!!

# 620
  • София
Привет, 😍
Ир, 😘😘 браво! Наслаждавай се сега на почивка. 🤗
Мими, ❤ Много хубаеи снимки.
Деско, 😍 как си днес на плодчета? Мен голям глад ме гони, та преди малко хапнах и една салата. Към 20 ч. Ще си пасирам плодове на сладолед и приключвам. Определено ми е трудно днес.😒
Прекрасна вечер, бандичка! И дано вашата не е толкова гладна!🍀🍀🍀

# 621
  • Targovishte
Здравейте,  банда!
Аз съм вече на пълен релакс - в Баня съм.  След кошмарно надпетчасово пътуване пристигнах към 12.30. Веднага се организирах, взех първите процедури. Прибрах се и дори успях леко да полегна, без да заспивам.
Надушихме се с една компания с която от няколко години се засичаме тук и след малко ще ходим на едно кръчме.  Знам и какво ще ям - ще си поръчам местния специалитет от свински уши на скара. И гръцка салата. Само пиенето не знам какво да е. Пие ми се ракийка, но така както съм уморен - вечерта ще свърши твърде бързо. Затова май ще е бяло вино.
Почивка, почивка - ама в главата ми е все новия дом - кога ще се прибера, откъде да го почна - има малко мебели за изхвърляне, една преградна врата плъзгаща да направим, една фурна да я вградим като първо дърводелец трябва да й направи място, човек от газовата фирма трябва да дойде и да каже ще стане ли да се пригоди настоящата инсталация, пък и колко ще струва,  ще можем ли да си го позволим... Абе 101 задачи, ама като се върна.

Приятна вечер!

# 622
  • Русе
Курдов, има време за задачите, почини си сега 🙂
Вангоби, и аз съм така - на обед хапнах салата, иначе - череши, шепа орехи леко препечени. Гладно ми е 😁

# 623
# 624
  • София
Честит имен ден на неповторимата ни Емкасемка! Бъди винаги така позитивна, бъди здрава и винаги щастлива!

# 625
Ако не се лъжа и Бела има имен ден. Да са живи и здрави и двете!

Аз се подготвям за пристигането си в България. Пристигам след седмица и нямам търпение вече!

# 626
Еми, честит имен ден, на Белисима също ! Да сте здрави момичета, усмихнати и романтични!
Как сте с яденето? Днес ядох пиле със салата на обяд, вечеря чаша сладолед. Гладна съм та ми се плаче, но ще съм твърда.  Лято иде и нещата са тежки...!

# 627
  • София
Емче, Белисима, да сте щастливи и всички любими хора да ви радват .
Мими , права си, идат хубави моменти край любимото море. Важното е да се чувстваме добре и ако режим ни помага, нека е така!
От вчера и аз отново захванах познатата 90дд, няма да казвам колко режима смених , все нещо не ми се получаваше. Решено е , ще докладвам, за да не се отплесна!
Вчера белтъчен
З: без
О: 2 пил.бутчета + салата зеле
В: пъпеш + парче бри - с плодове не съм вечеряла никога , но съм решила освен разделно хранене да включа интервал без храна ( от ранната вечеря до обяд се събират към 18ч и мин. път добре ми се получи). След вечеря с плод тази сутрин съм -1кг. Може и да са повече такива вечерите ми.
Курдов, приятна почивка и ефективни процедури. Ще успеете с всичко, което искате да подобрите в новото си гнездо! С толкова любов , с която живеете, няма как да не го постигнете.
Прекрасен ден да имате Heart

# 628
  • Русе
Ей, къде сте всички? В това отвратно време днес не става и за хайманосване Grinning
O, Ничия, добре дошла в малкия ни, но сплотен екип на 90 ДД Grinning
И аз да си кажа
вчера - з - кафе, о - салата домати и домашни кИфтаци, в - домати със сирене
днес - з - кафе, о - ориз със зеленчуци, в - боП и салата домати Simple Smile

# 629
  • София
Деси Heart благодаря. Даже в синхрон с менютата ще сме!
Днес варива
З: без
О: запечени картофи + салата
В: само салата / картофите ми бяха ометени от малката /
Хубавото време е предпоставка за затишие Heart

Общи условия

Активация на акаунт