Великобритания - тема [87] Пролетно - Лятна Много Коронована Локдаунска

• 34 279
  • 764
  •   1
Отговори
# 240
И ние гласувахме по пощата, Ина, единият от Лондонските кандидати е женен за българка. Обаче как се казваше, нямам идея.

# 241
Чистачките на колата не смогваха сутринта - егати и пороя!

Още миналата седмица гласувах аз по пощата. Ние сме силно червен район, та от сега са ясни резултатите. За полицията обаче ми е интересен развоя.

# 242
  • London
Brian Rose....мисля беше.

# 243
  • някъде в орбита...
И ние миналата седмица по пощата Hands Plus1

# 244
  • Bristol
От чисто любопитство, кой е "зетя"?
Женен за българка. Голяма реклама му правят по българските групи, а и по българската преса. Ще има хора, които ще гласуват за него само защото е женен за българка, без да знаят какви точно планове има за Лондон. Американец е, Brian Rose, последения в статията на BBC
https://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-55748037

# 245
  • На острова
Oh my days, изобщо не знаех за жена му, че е българка. Иначе на всички им четох резюметата. Синът ми супер сериозен ни агитира да сме гласували за Нико, или както там се произнася, ютубър-а 😃

# 246
  • London
Общо взето от брошурите за гласуване човек трудно може да се ориентира. Знам само, че не искам повече този Садик да е кмет и май единствения начин е да се гласува където вота ще е концентриран и партиен, тоест за Торитата. Сегашния ни вдига кансел таксата вече два пъти за две години. Хайде да ме извинява.....ще плащаме ние горница щото Абдул не плаща с години и Вуте трябва да му поеме разхода. Аман.....

# 247
  • Истински се вижда само със сърцето.
Кансъла кажи речи навсякъде се вдига постоянно. Ние нали сто пъти се местихме та проследих в различни райони в страната.
Мисълта ми е че не е политика само на вашият кмет Simple Smile
За тукашния кандидат за който гласувахме, харесах концепцията му за града, от друга страна е от партия която предпочитам като бонус.

# 248
  • London
Хубаво вдига ама и услугите спрямо нея са намалели ......от колко време чакаме да се поправи Ел. Вратата към паркинга за да няма достъп до него от външни лица или домофоните? На база какво ми вдига .....отделно откак е той доста бавно вървят ремонти и други подобни наоколо. Да беше изградил някое училище за специални нужди в повече......, Че и там проблемите са все под килима. Може ли за цялата зона да е едно и да чакат хората с години.

# 249
  • Оптимист по принуда
Кансъл таксата се покачва всеки април

# 250
Би било хубаво някоя дама да замени сегашния ви кмет. Ще ги разгледам после кандидатите. Доста са колоритни някои.

# 251
  • London
На нас не.....няколко години си беше една и съща последно. И последните две се вдига, но пък каквото получаваш отвън като сървис и в самата сграда намалява. Това прави неприятно впечатление.

# 252
Здравейте момичета, някой знае ли колко време отнема отговора за кандидатстването за статут в момента? Миналата година одобриха детето за 5-6 дни, а сега за другото вече месец чакаме и няма отговор.

# 253
Аз наскоро сменях статут на децата, на едното дойде след два месеца, на другото след три. Моят още не съм го сменила, защото предполагам сега са доста претоварени с много подавани статути, мисля след като мине еуфорията да сменя и моя с този на мъжа ми.

# 254
  • някъде в орбита...
Хубаво вдига ама и услугите спрямо нея са намалели ......от колко време чакаме да се поправи Ел. Вратата към паркинга за да няма достъп до него от външни лица или домофоните? На база какво ми вдига .....отделно откак е той доста бавно вървят ремонти и други подобни наоколо.
Това не са ли работи за местните ви кметове? Помня че имахме кмет за всеки регион в Лондон, ама пък това беше преди 10ина години де, не знам сега кой отговаря за това...

Общи условия

Активация на акаунт