Великобритания - тема [87] Пролетно - Лятна Много Коронована Локдаунска

• 34 296
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
Стана ми интересно как така американец ще кандидатства за поста кмет на Лондон?

# 256
Simple Smile Ами вероятно има и британско гражданство, нищо странно. Може да е с майка американка и баща британец и цял живот да е живял в Англия.

# 257
  • някъде в орбита...
Реално в Лондон има толкова народ с различен произход, че хич не ме изненадва.

# 258
Борис Джонсън е роден в Щатите и имал американско гражданство до 2016.

# 259
  • След завоя в дясно
Борис Джонсън е роден в Щатите и имал американско гражданство до 2016.
И дядо от турски произход.

# 260
  • London
Стана ми интересно как така американец ще кандидатства за поста кмет на Лондон?
Колкото реално сегашния кмет е британец натюр. Все едно Азис да стане кмет на София.Joy

# 261
Какво значи, че Садик бил съсипал Лондон Grinning

# 262
  • Манчестър
Какво значи, че Садик бил съсипал Лондон Grinning

За начало се разрови из медиите и виж колко убийства са станали, откакто е той и каква е реакцията му.
Освен да вдига congestion charge и други подобни, няма с какво друго да го запомня.

# 263
Здравейте, мацки. Голям студ при нас. Втори ден вали градушко-сняг, направо кокалите ми зямръзнаха. Явно тая година няма да видим лято.
Пробвахте ли да буквате ваксина? Много странно, днес ми позволи системата да букна само за първа доза в близкия ваксинационен център. Не знам защо така. Авустовките дати бха само до началото на август, около 10 ти, макар да ми даваше първа доза ьа 28-29 май. Отказах се за сега, няма да пътувам, за да се ваксинирам.

# 264
Според мен проблемът с убийствата е доста по-комплициран и излиза извън компетенциите на кмета. Не, че съм му най-голямата фенка на Садик. Аз съм доволна лично от всякакви мерки в посока по-малко коли - повече велосипеди.

Пробвах се вчера за ваксина, моят приятел имаше час. Отказаха ми, въпреки че живеем заедно. Надявам се и моята да не е много далече във времето.

# 265
  • Bristol
И аз мисля, че проблемът с престъпността не зависи толкова от кмета. Все пак те имат бюджет, с който да работят. Този бюджет се разпределя централно. То не само за полицията не стигат парите и сериозно са намалили броя на полицаите патролиращи по улиците.
Аз с притеснение очаквам да видя след Ковид и Брекзит каква ще е икономическата ситуация, дали ще има достатъчно работни места, и колко скъп ще е живота, колко ще са данъците...

Brumm, аз нямах възможност да букна втора доза. Получих съобщение на мобилния преди няколко седмици с линк. Линкът ме отведе до система за запазване час за ваксинация. Имах опция от часове само в два дни и два центъра. За втора ваксина ми казаха, че съм щяла друго съобщение да получа. Аз съм с Астра и вторият прием трябва да е началото на юни. Ако до първата седмица на юни не получа съобщение с линк, ще звъня да проверя какво става. Есента се очаква бустер да излезе за новите вариации на вируса.

# 266
Интересно какво ще стане ако сложа първа доза  юни или юли? Дали септември ще следва направо бустер? Искаше ми се август да не буквам ваксина, защото ако се прибираме до Бг, ще е в него период. Обаче системата нещо не е съгласна с моите планове. А да ходя на 40 мили за ваксина, айде, чак толкова не бързам. Опитах и да букна за юни, обаче няма дати. Ще чакам писмо от ГП ако трябва, да видя дали с тях ще успея да наглася датите.

# 267
  • оттам, откъдето започва България
Радвам се, че в Англия сте отличници с ваксините. В БГ със сигурност не е така, а и аз лично не се чуствам убедена и сигурна да си сложа такава (даже напротив).

# 268
  • Bristol
Радвам се, че в Англия сте отличници с ваксините. В БГ със сигурност не е така, а и аз лично не се чуствам убедена и сигурна да си сложа такава (даже напротив).
Това от понеделник.

Аз лично тук не познавам човек, който да е бил поканен за ваксина и да е отказал.

# 269
  • Манчестър
Това от понеделник.

Аз лично тук не познавам човек, който да е бил поканен за ваксина и да е отказал.

Познаваш......мене😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт