Великобритания - тема [87] Пролетно - Лятна Много Коронована Локдаунска

• 34 306
  • 764
  •   1
Отговори
# 270
  • Bristol
Познаваш......мене😂😂😂
Поканиха ли те теб? 😂 Значи вече знам един 😁

# 271
  • София
Познаваш......мене😂😂😂

И мен. Три вида покани - телефонно обаждане, хартиено писмо и смс-и.

# 272
Садик ми стана противен когато забрани използването на очарователното обръщение "Лейдис енд джентълменс" по радиоуредбите в метрото май беше.

# 273
  • Манчестър
Познаваш......мене😂😂😂

О, да. Отдавна😂😂, два смс

# 274
Когато преди 5 години Садик беше избран за кмет (макар на балотаж и макар лично да гласувах за друг), имах големи надежди, че на референдума за Брекзит хората ще гласуват за оставане в ЕС.

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 22:21 от Блу

# 275
  • някъде в орбита...
Добре, като изключим дамите тук Stuck Out Tongue Winking Eye, в реала и аз не познавам хора, които да са отказали ваксината.

# 276
Когато преди 5 години Садик беше избран за кмет (макар на балотаж и макар лично да гласувах за друг), имах големи надежди, че на референдума за Брекзит хората ще гласуват за оставане в ЕС.

Те в Лондон това и направиха..... ама ...

# 277
Като гледам статистиките за нашия район, по възрастови групи между 80% и 100% са се ваксинирали. Аз познавам 2, които няма да се ваксинират, но те отказват всякви ваксини по принцип.

Лондон ми е интересен. В повечето отношения няма нищо общо с живота в останалата част от страната.

# 278
  • London
Ние с мъжа вече сме с по една доза, моята втора е скоро. Нямахме никакви колебания, защото ще пътуваме лятото и се оказва, че това ми спестява главоболия. Скоро се говори и за дигитален сертификат освен за картата, която дават при ваксиниране. Всички в компанията на мъжа са вече с ваксина поне една доза. Колебаещи се познавам няколко човека .....ама те са си фенове на конспирацията и не очаквам друго.

Май ще гласувам за Бейли на консерваторите. Ей сега един чичка нямаше 8 ми тропна да ме агитира за Садик и направо го изгоних, още кафето не съм изпила той ще ми промива мозъка.

Памперс това за мен му е хубавото на Лондон, аз изобщо не харесвам провинцията тук. По хубаво да ида да си живея на Арапя.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 279
  • някъде в орбита...
Памперс това за мен му е хубавото на Лондон, аз изобщо не харесвам провинцията тук. По хубаво да ида да си живея на Арапя.Stuck Out Tongue Winking Eye
Колко сме различни хората Grin
Обожавам Лондон, за city break съм първа писта натам. Но за живеене мисля че ми стига колкото бяхме там, и предпочитам провинцията Simple Smile

# 280
  • London
Аз в БГ.....съм във вилно селище, дори не е в града понастоящем. Един ден искам да живея там.... Огромен двор, място за живеене кон да разиграваш. Палиш колата кеф ти Бургас кеф където искаш, ще го изпълня един ден като и на нас ни омръзне мегаполиса.

Изгласувах се, е.......може ли пликове да няма? Попълвам дойде ми на главата черното лале да гледа какво задрасквам. После пускам пак същото ....никакъв таен вот не беше. Ама пък да гледат лейбърите, че шиши е за консерваторите и да стискат устни.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 281
  • Шотландия/Абърдийн
La Catrala черното лале и той човек недей така моля ти се😂....... Тук във Шотландия при нас на пръсти се броят черните лалета

# 282
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз в Лондон не мога да живея, харесва ми за разходка само. Винаги обаче съм харесвала английската провинция Simple Smile

По пощата е супер удобно гласуването и пликове има 🤣

# 283
  • London
La Catrala черното лале и той човек недей така моля ти се😂....... Тук във Шотландия при нас на пръсти се броят черните лалета
То за такова лале гласувах реално, та не съм расист, но съм с черен хумор не крия.Stuck Out Tongue Winking Eye

В Лондон хубавото е, че сме отвсякъде, расизъм и шовинизъм трудно си прокарват път. В провинцията ако няма много чужденци ще ни гледат странно предполагам, а аз не обичам подобна атмосфера.

# 284
Не е до ‘провинция’, а до човек отношението към чужденци, ‘различни’ и т.н.

Аз винаги гласувам, но този път няма да ходя. Нашият район е консерваторски, сега пак те ще спечелят така или иначе, а аз посмъртно за тях глас няма да дам, така че реших, че не искам да вися по секциите заради вируса, а и днес ми е тежък ден по други причини и не ми се занимава, само за да кажа, че съм гласувала.

Общи условия

Активация на акаунт