Великобритания - тема [87] Пролетно - Лятна Много Коронована Локдаунска

• 34 260
  • 764
  •   1
Отговори
# 225
  • Leeds, UK

Мери, това е най-вкусната баклава за мен. Точно по тази рецепта винаги я правя, само сиропът ми е повече, че не ми стига. Обичаме по сочно. Един път да я опитате и само нея ще правите вече😁
Ужасия, е баклава ще...😁 Изглежда много захарта, но е добре като сладост, не е гадно сладко, заради лимоновия сок. Аз дори я ям без вода до мен, което не ми се получава с други сладкиши и торти.

# 226
  • На острова
Во истина возкресе! Здраве и благодат!

Ujasia, останаха ми очите в пастелните яйца! Ще се оглеждам в Лидл за боя догодина. Разкош просто.

Не съм правила козунаци, че не ми се получават.  Пека иначе от снощи агнешки бут в слоу-кукъра. После ще го довърша във фурната.

# 227
  • UK

Честит празник момичета.

# 228
  • на малък остров в океана
Миа, наистина са страхотни. Ако са трайни, догодина ще се запася. Ето как изглеждат

# 229
  • След завоя в дясно
Во истина воскресе! Весел празник момичета хх
Happy Bella- такава баклава правих за Коледа преди 2 год. стана страхотна, добре че ме подсети.
Аз опита за козунак ще го пропусна тази година. Simple Smile

# 230
Светъл празник! Бъдете здрави!

Това време откачи. Редуват се леден порой със слънце. Правихме фотосесия днес за празника - естествено не уцелихме слънцето😂Нямам търпение да видя какво е излязло след цялото приключение.

# 231
  • Великобритания
Весел празник момичета, ние се канихме за голяма разходка - то дъжд, после слънце , после пак дъжд ..ай мерси

# 232
  • Истински се вижда само със сърцето.
Христос Воскресе! Бъдете здрави всички!

Ние имахме прекрасен ден и слънчево време. Изкарахме страхотно в градината с приятели, децата играха, чудно Simple Smile.
Моите  brioche swirls се получиха супер и се харесаха много - с пълнеж от крем и шоколад.

# 233
  • London
Изглеждат супер.

При нас мъжа боядиса яйцата и изпече агнешкото. Пръста не си мръднах. Все така да празнувам.Joy

# 234
Христос Воскресе! Бъдете здрави всички!

Ние имахме прекрасен ден и слънчево време. Изкарахме страхотно в градината с приятели, децата играха, чудно Simple Smile.
Моите  brioche swirls се получиха супер и се харесаха много - с пълнеж от крем и шоколад.

Изглеждат страхотно! Hug Тюх, дояде ми се!

# 235
  • London
Тук ужасни ветрове.

Лондончани ще гласувате ли за кмет? Мислех за БГ зетя да гласувам ама попаднах на видео как си пие урината. Явно е някакво кукуриго. Мъжа вече го подкрепи електронно, преди да видим видеото и сега съжалява. Определено няма да е за Садик вота ми, съсипа Лондон.....навярно ще пусна глас за Торитата или за някоя жена от зелените партии.

# 236
  • Шотландия/Абърдийн
La Catrala и тук при нас ужасни ветрове но за Шотландия това е нещо нормално😂 и ние на 6 май имаме тука избори но и аз определено пък няма да гласувам за Nicola Sturgeon

# 237
  • UK
И при нас много духа тази нощ, даже не оставих отвън празните бутилки за млекаря.

Гласувах е по пощата, още миналата седмица. Не гласувах за Садик, аз. Чух за зетя, ама даже не съм му разглеждала портфолиото.
 Аз като голям любител на всичко сладко особено тестени десерти си признавам, че не бях чувала за баклавата и за бриош охлювчетата. Много вкусно изглеждат, Илейн,чудесно си се справила.

# 238
  • някъде в орбита...
От чисто любопитство, кой е "зетя"?

# 239
  • Истински се вижда само със сърцето.
И тук ужасно време. Ние вече гласувахме по пощата.
За Лондон идея си нямам от кандидатите.

Общи условия

Активация на акаунт