Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 453
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
Каро ,кой Енгин ,щото има двама Енгиновци . Дъщерята на посланика го изместиха във вторник ,а за Домът не знам.  Продуцента на ОГМ обеща щастлив финал на Домът и остават шест или седем епизода до финала на сезона.
След това Демет ще участва в романтичен филм комедия.
Чок я харесвам в този жанр.

# 121
Е за Акйюрек става въпрос. Нали той е по Стар тв. Демет не я харесвам никъде, ни като танцьорка, ни като актриса.
Ох, Озджан ще ме убие с тоя сериал. Laughing Подсети ме за Sense8 и мелодиите напомнят. Smile
Озджан и Фейза имат по два двойника и само се избиват и никой не умира. Паралелната вселена на клонингите. Laughing

# 122
Офтопик
Някой, който има Нетфликс, може ли да каже дали вече е качен на платформата първият български филм "Завръщане - Reunion"?

https://www.youtube.com/watch?v=gfjI-VOLYgU

# 123
Не е качен. Погледах и в Coming soon го няма.

# 124
Изгледах сериала на Озджан. Ох, беше ужасно. Smile Дано повече не се хваща с такива истории. Обаче за сериала на Озан съм обнадеждена. Четох каква ще е историята и ми допадна.
Гледах профила на Хюлйа Авшар. Качила някакъв клип как с екип от сериала се качват до 12-ти или 17-ти ет. (не помня) по стълбите, щото се страхувала от асансьори. Тая жена съвсем се побърка. Не знам нарочно ли го прави, бъзика ли се, истина ли е, направо ужас. И коментарите са й спрени на постовете и критика не търпи.
Ахсенчето става красавица https://www.instagram.com/p/CN13gTzMPVW/ Време беше за промяна, че хич не й оправяха косата.
Енис Аръкан като Музо в Момичето https://www.instagram.com/p/CN0i7fEBOrg/ Чудя се сега Налян с него ли ще се хване? Не го гледам сериала, но все пак.. Гледам историята на Бонджук. Е добре си бяха Джан и Бонджук, не трябваше да събират актьорите пак в друг сериал. Wink И мъжа й ми допада, май накрая си остава с него. Blush

# 125
Аз гледам Момичето, но не дават хинтове за кво може да се случи и дали ще следват напълно истинската история. Иначе ще пиша как се развива сериала. А за Ахсен и аз се изкефих за промяната, като сиг е заради напускането на Ферис.

# 126
Лили, благодаря!

За Момичето пак да кажа - в книгата Налан се влюбва в шофьора - 7 години по - млад, женен с деца. Музо - Мuzaffer би трябвало да е брат на Седат, щом казва "баба, йетер". Туркините под съобщението от Бирсен писаха "Sedat'ın abisi"
Рускините предположиха, че шофьорът ще се появи във втори сезон, защото липсва в каста. Но не се знае дали ще следват сценария и може както Музо, да се появи в някоя следваща серия.

# 127
Да значи засега всичко е по книгата освен сестрата, защото Седат има два братя - Музо и още един, но тук са решили сестра. Иначе то и в книгата този шофьор си се появява по-късно - след като Налан се омъжва за Седат, те имат нещастен брак и после тя губи бебето си, след като дълго не е можала да си има. Точно тогава семейството на Седат наема този шофьор за Налан, за да се грижи за нея един вид. Така те се влюбват и той дава сила на Налан да се разведе. Но той е необразован и беден и семеен с деца. Налан се започнава и общува с жена му, която знае за връзката на мъжа и с Налан, но нищо не казва, защото той е спрял да я бие. След това той иска да се раздели с Налан, защото се е влюбил в друга и това е моментът, когато тя отива на психолог. Той умира - май заряди другата си връзка някви драми имаше и Налан остава сама, но променана - вече не е наивна, а силна и достатъчна на себе си. Междувременно Седат си продължава връзката с по-възрастната жена и май няма нищо повече за него след развода им. Това е по книгата, но аз вярвам, че ще променят много нещата. А иначе този шофьор много приличана на външен вид по мъжа на Бонджук от Червената стая.

# 128
А дано дойде и той, мъжа на Бонджук. Smile Има още много неща да се случат като гледам, а сериала не ми се струва много добре направен и много други не го харесват като заснемане и история и се чудя дали ще могат да снимат всичко.

# 129
Понякога така става с филмираните книги - всеки зрител очаква да види на екрана своята представа, която вече си е изградил като читател.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 16:49 от LU4IQ

# 130
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не можах да видя Ахсенчето като красавица, щото нямам инстаграм.

Дом от хартия римейк на Каза де Папел ли ще е ?

Латиносериали не съм гледала никога. Само десетина серии от Касандра преди 100 години.

Аааа, и един венецуелски - Селесте нещо си. За едно момиченце, беше ми харесал.

Настава суша откъм сериали. Новите все по-малко ми харесват. Или може би е по-точно да се каже, че все по-рядко се случва да харесам истински някой сериал.

# 131
Не, в Дом от хартия май дъщерята на двамата главни убива любовницата на баща си, а те се опитват да я погребат. Това виждам от фрагманите. Като цяло пак глупава история.
Иначе от латиното си гледала от хубавите сериали с Корайма Торес и Андреа дел Бока. Simple Smile
Ето я пак Ахсенка http://www.ranini.tv/haber/44028/1/menajerimi-ara-dizisinde-yeni … ir-donem-basliyor

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 15:44 от ~Carolina~

# 132

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 16:34 от pepel_ot_rozi

# 133
Партньора на Демет за романтичния нетфлик филм ще бъде Sukru.

# 134
И двамата са ми еднакво неприятни. Smile

Общи условия

Активация на акаунт