Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 445
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Тоя все в проекти, дето не са ми интересни. Затова не го знам. Smile
Ще гледам Синхрона, да видя чичо Ози какво е "измислил" (копирал). Smile Видях, че сериите са по 45мин., нали е в премиума. И на Озан сигурно ще са по толкова. Wink

# 106

Репортерите са снимали Джем Йелмаз в Етилер .  Били впечатлени от черното му порше и не откъснали очи от него. 

=======================
Скрит текст:
Тине , носи се слух за отношения между Онур Туна и Елиф Доан .

# 107
  • София
Елиф Доан ми е от неутралните, Феми. Хем има нещо сладко в нея, хем ми е леко повърхностна като игра. Обаче ми хареса тя много в Aşk Tesadüfleri Sever 2.
А Онур Туна, ееех... Тъкмо сега приключих новия епизод на Mucize Doktor. Хем вече закучиха в сериала, хем не спирам да го гледам все така. Grinning

# 108
Тине ,говори се че ако има втори сезон на докторите ,Онурчо може и да не участва именно ,щото нещата не са като в началото и дори рейта спада.
Искам да излиза вече тоя филм с Хазал Кая. Обещаха изненада ама още чЕкаме . Smirk

# 109
Момичетаа, моля Ви кажете ми какво да гледам, че умирам от скукаа. Нищо не мога да си намеря, което да ми се гледа включително и нетурско. Значи на всичко съм съгласна, ако имате някакви идеи.

# 110
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Последно лято, Лили?

Аз се опитах да гледам последния еп. на Домът, обаче не ми върви...На средата го зарязах. Не разбирам защо сестрата на Зейнеб ще и отмъщава, за какво? Доколкото си спомням, тя сама е напуснала семейството.
Новият персонаж, фалшивият брат - поне да го бяха избрали някой по-харизматичен и интересн актьор, а то - скучняр някакъв, абсолютно непривлекателен за гледане. Не стига, че интригата не я бива, ами и артиста.
А другата жена от фрагмана, тя каква е и за какво се бори?

И аз останах с малко сериали - Неверния, Мениджърите и Лятото.

Гледам някакви нови са се появили: Метод, По-висше, Синхронен.
Някой нещо да каже за тях?

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 16:56 от Светълчо

# 111
Препоръчвам Normal People, The Affair, Poldark, ACS: Versace, Narcos.
Турско - довечера Мениджърите.
Днес почнах Синхрона на Озджан. Прави се и той на много сложен и оригинален ама ще гледам докрай, да видим какво е измислил гениалния му ум. Smile Участват бившата му Фейза (Фатима) Актан и детето им Кузей. Според негови думи измислил всичко през миналата карантина, докато били вкъщи и сега през тази да сме го гледали. Smile И там пребива жена си, чудя се вече тая да не си е повярвала, че той я бие наистина, нали го обвинява. Няма съмнение, че е силен и властен тип, а тя много малка да му се противопоставя.
Иначе си пускам и Güldür Güldür и от 8-часовата история на Бонджук от Червената стая. На втория час съм. Smile

# 112
По-висше е исторически сериал. Дават го по TRT1.
Препоръчвам Доня Сандовал 1 и 2, Буря в рая, Ранени души, Бандитката, Давам ти живот, Романтичният доктор, Лена Лоренц, Сестра Бети, Успех, Горещи сърца.

# 113
Ох, откога не съм гледала латино. Pensive Имам много любими. От тях препоръчвам Вдовицата на мафията (La viuda de la mafia), Страст (Pasion), Истинска любов (Amor Real), Виновен от любов (Culpable de este amor), Мъжко момиче (Mujer con pantalones).
Надявам се бг телевизиите да спрат с турско и индийско и да се върнат пак към латиното като преди.

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 17:44 от ~Carolina~

# 114
Ще има нов латино сериал у нас на 12 май по Diema Family от 20:00 до 21:00- “Давам ти живот”(Te doy la vida). Сериалът е мексикански на Televisa. В главните роли са Сезар Евора, Хосе Рон и Ева Седеньо. Излъчван е в Мексико от март 2020 до юли 2020. Има 82 епизода.
Утре от 18:00 до 19:00 започва бразилски сериал по BTV Lady- Успех. В главната роля е Граци Мазафера.

# 115
И двата не ме вълнуват. Бразилски така и не заобичах. Само един Клонинг съм гледала и то не редовно. В другия не ми допада каста.

# 116
Бурак Дениз обяви началото на снимките  на проекта на Ферзан Йозпетек -  Le fate ignoranti..
  Успех Буракджим ! Flowers Four Leaf Clover
Ще го гледам непременно .

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 21:17 от femmi2

# 117
Благодаря ви за предложенията. Иначе този сезон приключват почти всички сериали и остават много малкоо за следващия в сравнения с миналите години, за което се радвам. Поне да пуснат нови, че да взема да си хар нещо.

# 118
Ще има нов сериал по Star TV - “Дом от хартия”. В главните роли ще са Нур Фетахоулу, Ердал Бешикчиоулу, Тувана Тюркай, Яшар Юзер и др.

# 119
Да, май почва утре, a на Енгинчо сериала отива в сряда? (Не съм много сигурна за дните.) Ако питат мен да махат и двата. Smile

Общи условия

Активация на акаунт