Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 443
  • 767
  •   1
Отговори
# 90

Синем  Кобал  за пръв път показа дъщеря си Лалин . Сладурка Heart Eyes
 и Пепелче спешъл за теб  Фико   - Али джуниър с бодри стъпки . Проходил е . Yum

# 91
Феми, благодаря за  Фико, накара ме да се смея с глас това човече.
Сега ще си пусна савджъ да сравня походката. 😀 😀

# 92
Пепелче , не ми казвай че походката на малкото е като е на бабато .  Али е талантлив , доста хора го е откриха в Последно лято. Усмивката на Фикош  е като на мама.

# 93

Синем  Кобал  за пръв път показа дъщеря си Лалин . Сладурка Heart Eyes

Бяла, руса, нежна като мама и красива като тати!

# 94

ах колко са сладки  и романтични пу ! Heart Eyes
За феновете на  Последно лято Relieved

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 23:11 от femmi2

# 95
И Синем е красива Stuck Out Tongue

А Фико е готов артист Joy

# 96

--------------------------------------------------
 Хубаво семейство са и винаги прегърнати

# 97
Някой  гледа ли Синхрона на Озджан? Има го в туркру.
Ще го видя тези дни. Имаше коментари, че пак имитирал други сериали и филми - Дарк и др. Не съм ги гледала, така че сигурно няма да се дразня много. Smile
Гледах Неверния. Повечето зрители познаха кой е отвлякъл Дерин, същия отвлече и Асйа. Надявам се като излъчат следващата серия да се приключи с тая простотия.
Невинността пак си продължава по същия начин. Илкер е ту при едната, ту при другата. Няма развитие. Хале разиграва другите, но и те се усетиха и сигурно ще й го върнат. Wink

# 98
Нов сериал от историческа период за невъзможната любов между две класи.

# 99
Този не съм го гледала никъде, но пък може да е симпатичен и подходящ за ролята. Стига сме гледали едни и същи. Wink

# 100
  • София
Е как - в Bir Zamanlar Çukurova. Аз дори не го гледам тоя сериал, ама съм виждала колажи и снимки с него бол. Grinning На мен ми е симпатичен, а Есра страшно много я харесвам. Тука може и да се получи. Simple Smile

# 101
Аз като не гледам нещо, не гледам. Не го знам, но изглежда романтичен тип. Smile

# 102
Двамата участваха във "Възроденият Ертуурул". Той напусна Чукурова през декември м. г., а тя сега приключва "Рамо" и веднага в нов - снимките трябва да започнат през м. май.

Скрит текст:
Цитат
События картины "Kanunsuz Topraklar" перенесут зрителей в восточные территории Турции, жители которого все еще продолжают свято чтить традиции своих предков. У полиции здесь нет никакой власти, а простые люди вынуждены терпеть голод и страдания изо дня в день, не имея никаких шансов на нормальную жизнь. Но совсем скоро ситуация должна измениться, ибо сюда спешит благородный герой, готовый бросить вызов всей многовековой системе и протянуть бедным слоям населения спасительную руку помощи.

# 103
И аз я харесвам Есра Билгич. И младежа на мен ми е непознат но както каза Каро нека да има нови лица , не едни и същи.   Веднага се впуска в нов проект Есра дано е за добро , както казват в сериалите .
 Продуцент Голд филм .

Не знам блу тв как процедира с другите серили в рекламата , но за Йешилчам не жали средства. Сега мернах  от една ретро кола говорат по мегафона и рекламират из Истанбул. Stuck Out Tongue Closed Eyes

И още една новост и реклама.  

Скрит текст:
Азербайджанский оператор мобильной связи Azercell объявляет о скорой премьере сериала Йешилчам и предлагает подписаться на цифровую платформу Blu TV, которая доступна по специальному тарифу в Азербайджане.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 13:57 от femmi2

# 104
Уур Гюнеш само за нас е нов Sunglasses
Участва в един мини сериал с Мурат Юналмъш, Ибрахим Челиккол, Окан Ялабък, Долунай Сойсерт - "Seddülbahir 32 Saat" - 2016 г. Във филма за Наим С. беше от "Сивите вълци", които помагат за бягството от Австралия до Турция. Има и друг, нов филм с Али Атай, Танер Йолмез, Мурат Йълдъръм, Исмаил Хаджъоолу, Фара Зейнеп Абдуллах - "Dumlupınar: Vatan Sağolsun", за потъването на подводницата през 1953 г. Режисьор е станалият известен вече на всички Джан Улкай. Снимаха го през 2019 г., трябваше да има премиера през 2020 г., но все още си я очаква - заради епидемията. И аз го чакам - тази или следващата година...

Общи условия

Активация на акаунт