Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 65 566
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
За Бурак бей писаха, че теста му е негативен, но все пак може да се окаже, че е заразен с вируса.
Вчера гледах

Който има желание да го гледа. Хубав филм и добра актьорска игра. Аз си харесвам Керито. Sparkling Heart
Филм за жените и как ги виждат и се държат мъжете с тях. И в Турция се случват тези неща, които се случиха на момичето. Добра роля.

# 76
Вчера гледах

Който има желание да го гледа. Хубав филм и добра актьорска игра. Аз си харесвам Керито. Sparkling Heart
Филм за жените и как ги виждат и се държат мъжете с тях. И в Турция се случват тези неща, които се случиха на момичето. Добра роля.
Брутален филм! И аз го препоръчвам, но с предупреждението, че никак не е захаросан по Холивудски, но пък удря право в целта!

# 77
Да, реалистичен и добър. Само не разбрах защо Каси си го причини всичко, не трябваше да става така, но тогава нямаше да го има филма. Обаче посланието е силно.

# 78
Краят и мен ме шокира, предвид колко внимателно обмислени бяха действията ѝ преди това, през цялото време очаквах да изкара някой заек от шапката си и да се окаже, че е номер, че е инсценирала нещо...но за съжаление така става когато човек действа под властта на силен афект - докато с останалите мъже по баровете не беше лично, а ей така - да ги изобличи и да им даде урок, то с нейните бивши състуденти, които са и главните виновници...там вече се взривиха емоциите и рационалните мисли излетяха.

Това, което също ме впечатли, беше похватът да сложат иначе симпатични и харесвани актьори, които публиката асоциира с добри герои, в ролите на такива, които или извършват или неглижират и нормализират подобно насилие... Фразата "бяхме просто деца" се повтаряше като рефрен в защита на поведението им, сякаш това може да оправдае случилото се...а и какви деца - колежани над 18...

Няма да издавам повече, ако някой реши да гледа филма - заслужава си, но е тежък, брутално реалистичен, адресира въпроси, които карат повечето хора да се чувстват неудобно и да се свиват в защитна реакция, и...краят е горчиво-сладък..

# 79
То и аз затова не исках да пиша много за филма, но заслужава да се гледа. Краят е такъв, за да е по-силно впечатлението от филма и историята и за да ни накара да се замислим над тези неща. Дано го гледат повече мъже и осъзнаят на какво подлагат жените.

# 80
Алп Навруз ще бъде главният в романтичната комедия Ada Masili. Това са, на кого са предложили да му партнира като дано само не е Айбуке, защото последният и проект беше романтична комедия и сега искам да я видя в нещо ново и една романтична комедия мисля, че е достатъчна за актьорите. Да не стават като Джан, Демет, Ханде Ерчел и други.

Иначе днес ще си пусна Promising Young Woman - хар ми трейлъра, а и от доста време хар Carey Milligan.
А и гледах сцените на Асие и Дорук в последния епизод - бяха много сладки, но бяха им отделили много малко време. Дано в следващия да имат повече сцени заедно и скоро да се съберат. Вие какво мислите ?

# 81
Кери много я харесвам и в Far from the madding crowd. Страхотно филмче.

# 82
Дали няма шанс на Алп да му изберат друга партньорка, различна от тези трите. 😀 😀
Как пък всички са ми в графа "досадно скучни"., също като последната му от Феникса. 😀
Ей хич не му върви на това момче (може би само с Алина Боз по биваше) или
аз много капризна съм станала. 😀

# 83
Тая първата до него ми хареса. С другите не ми харесва. Тя ли беше Алмила?

# 84
Не й зная името на първата, някъде ми се е мяркала, но даже не помня къде.
Не се сещам с кого искам да играе, няма ли някакви нови, атрактивни попълнения..

# 85
До него е Пънар Дениз от "Ти си моята родина", "Луд вятър", "Любов 101", "Червената стая". Освен в комедията "Kardesim Benim 2" с Мурат Боз и Бурак Йозчивит, в друга не е участвала. Сега започна снимките на филма "Aşkın Kiyameti" с Боран и Yiğit Kirazcı /реж. Хилал Сарал/.
А сериалът се казва Bir Ada Masali  - Приказка от острова. Историята на Дениз - млад човек, възпитан от баба си. Режисьор Али Билгин, сценарий - Йелда Ероолу /13 серии на Мениджърите/. Ще снимат в Измир и околностите.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 18:39 от LU4IQ

# 86
Да, Приказка от Острова.

# 87
Ооо, значи в Любов 101 съм я гледала. 😀
Учителката ли беше?

# 88
Пепелче, учителката Бурджу Smile

Каролина, благодаря, редактирах заглавието.

# 89
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
От  трите Айбуке най-много ми харесва (за Алп.)

Аз изгледах последната серия на Домът. Първата част много трудно, заради погребението и всичката скръб, произлизаща от това. Доста мелодламатично. Втората ми хареса сякаш, по-естествена беше  и даже малко оптимистична, когато се размечтаха и направиха план за излизане от кризата. Обаче накрая вкараха много изкуствена интрига с отмъщение, около което явно ще се завърти сюжетът в следващите серии. И понеже вече много съм намразила темата за отмъщението, май ще ми се изчерпи интересът...

А и отношенията Баръш/Зейнеб, които ми харесваха, навлязоха в много крива  улица, та не знам...

Общи условия

Активация на акаунт