Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 461
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
Чок са бързи не са спали да преведат и качът Йешилчам .
 Какво ли не правим заради любимците и такси някой плащат .
 Блу тв пусна два епизода по изключение .
 https://turkru.tv/yeshilcham-1-seriya.html
  Опция за руски субт ако не искате озвучка.
 Много пушат всички .  

И трети фрагмент дойдеее .Grinning

# 166
Айча Айшин Туран ще е партньорка на Алп Навруз в предстоящия сериал Историята на един остров.

# 167
Оф, Чачинка този път мисля да го пропусна. Грам не ме заинтригува тоз "Йешилчам".
Отвчера коментират сцена на Бурджу Бириджик, където я преглеждали дали е девствена Налян.
Всички са много против, че е снимана такава сцена. То наистина тоя сериал прекалява повече и от Невинните. Там луди, тук луди, а бе да ги пращат в Червената стая и да се приключва с тия сериали. Smile Бурджу не трябваше да се съгласява с тоя сценарий. Станаха много лудите на клона и някой ще изгори.

# 168
Феми, гледах 1 еп. на Йешилчам.
Сега виждам, че на Кари не й допаднал, но на мене ми беше интересно  и Чачо ми хареса, даже тук килограмите му отиват. 😀 .
Ще продължа да гледам и да  правя паралел с Мениджърите. 😀
Пък и като не са дълги серийките е добре.

Еее, не искам Айча за Алп.
Аман от нея.

# 169
За сцената с Налан са против, защото унижавала жената. Лицемерите сред турската публика винаги са на линия. Същите, които заливат РТЮРК с жалби за какво ли не.
Случаите описани в книгите на Г. Будайъджъоолу са истински - от нейната практика. Затова е хубаво да им показват, че средновековните практики са живи.
Благодаря за превода на "Йешилчам" - ще го погледна тези дни.

# 170
Против са, защото колкото и да се борят за женски права и срещу насилието над жени, продължават да дават такива сцени и идеи на и без това назадничавите мъже. Има доста първични мъже там.

# 171
То вече няма хубави сценарии кво да правят актьорите особено тези, които са имали няколко успешни сериали, а след това и дигитални са съгласни на по-различни сценарии и рискуват. Те се оплакват, но пак Момичето на прозореца е първи по рейтинг в групата на интелигенцията. Иначе Айча е много красива и не са толкова зле с Алп. Всички двойки за лятото са готови освен една, пък да видим кво ще измъдрят.
Срещнали са журналистите, Ilker Aksum, аз го хар него, и са го попитали какво мисля за това, че продуцентите избират актьорите спрямо броя на последователите им в Инстраграм. Той им отговорил, че дори и да е така, това няма да направи един сериал успешен, като е дал за пример Бинур Кая, която няма инстаграм. Също така е добавил, че той не удобрява това, защото има актьори като него, които не се интересуват от социалните мрежи, но са с голям опит, имат дисциплина, талант и морал относно тази професия. Попитал е какво ще случи с тях.
И аз няма да гледам този проект на Чачо. Ще качам Серенай да видим какво подготвя в момента - имам големи надежди, защоро всеки нейн проект е винаги високо оценяван.
Утре пускат сериала на Озан, него ще гледам май май, а на 27 Фатма със сигурност няма да пропусна.

# 172
Биннур има инстаграм, направила си го е като е почнала Червената стая. Даже скоро я последвах и имаше РД. Айча и Алп кои са? Айча Айшин и Алп Навруз май? Ама то и името й прилича на Айшвария, не само тя. Wink Честно казано ми писна да ги виждам да скачат от проект на проект и постоянно на екран. Да се запишат малко на курсове, да си развият актьорските умения.

# 173
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Кой е сериалът на Озан?
Партньорката на Кадир не е първа красавица на снимката, но изглежда свежа и жизнерадостна, а това понякога е много силна страна в ролята - спомням си актрисата от Статус объркан, една друга от Моя любима лъжа, дори и Ачелия от Любов на инат.

# 174
Озан го чакам тук
https://turkru.tv/gran-mezhdu-nami/
Той и Кадир не е голям красавец. Добре си е момичето, на мен ми напомни на Едже Чешмиоулу, която пък ми прилича на Дженифър Лоурънс. Smile

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 11:12 от ~Carolina~

# 175
Да, Айча Айшин и Алп Навруз. Може ли след като изглеждаш сериала на Озан да споделиш мнение, Каро, че да знам дали скоро да го почвам или да го отложа.

# 176
Винаги споделям мнение като съм гледала нещо, колкото и да не се харесва понякога. Wink

# 177
  • София
Изгледах първите две серии на "Йешилчам" най-сетне. Нещо обаче съм лееекинко разочарована, очаквах като че ли повече. Идва ми много повърхностно и претупано на доста моменти. Обаче декорите и облеклата са супер, дори и маниерите и поведението, макар и леко забавно понякога, са ми интересни.
Първото ми впечатление е, че женският състав леко понакуцва откъм игра - иначе са лъскави и докарани, ама неестествени. Мъжете (даже изключвам Чаатай, защото не e само той) изглеждат по-вписващи се в цялата работа.
Естествено, че ще го гледам, но ми губи интереса от време на време. Та се надявам да стане по-вълнуващо. Grinning

# 178
Тине и аз го изгледах Йешилчама.
 Съгласна съм декорите и стила са супер.
Много са се постарали за ретро облеклата. Засега женския каст не ме дразни. Мъжете са чок добри , особено нашият човек наистина играе с вълнение.
Кино се прави с кинти не само с история
Семих : Живея за киното и историята.
Ако не правя филми аз ще умра.
 Обаче бившата му жена се сдушила с Реха , бижута и подарява .
 Тайните и игрите на шоубизнеса .
 Виде ли какво стана със сценария ?
  А , Хакан са му слабост жените. 
 Чачи,  като го гледаш и си казваш как се променя този човек всеки път ?
 В началото  още не е във форма след филма, но се стега и ще видите разликата в ханш и лице по нататък .
Актуалната му визия е Отслабнал.
Надявам се да стане по вълнуващо .
Добре, че  не е психария .Едно и също се върти!

настроение , ча- ча - ча ха така Heart EyesPeople DancerPeople Dancers

Пепелче , не гледам мениджърите и паралели няма как да правя .

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 02:27 от femmi2

# 179
"Линията, която ни разделя" еп. 1 и 2, рус. суб.

https://turkru.tv/gran-mezhdu-nami-1-seriya.html

Общи условия

Активация на акаунт