Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 470
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Честита Цветница  и цветно настроение !:cherry_blossom:
Малко цветенце ви водя с мама
 Джейда Атеш и Талия .

продуцента е на кеееф  Sweat SmilePeople DancerPeople Dancer

Хазар Е. се присъединява към сериала Тайни , където ще дели една от главните роли заедно с Фърат Челик и Дафне Калаяр.

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 20:12 от femmi2

# 181
Оф, то Хазарката, ако не се бута навсякъде не може. Rolling Eyes
После ще гледам Озанчо. Ама неговия сериал е по 18-24 минутки, не като на Озджан по 40. Smirk
Аз пък се загледах малко в клипчетата на Мюге Боз. Хубав мъж си е намерила и детенцето им хубаво ама името пак измислено - Виня.
Сега предполагам, че Хазар ще играе дъщерята на Хелън и Ноа. То всъщност какъв беше каста на този сериал, турската Афера?

# 182
Да, Аферата.

# 183
Знам, че е Аферата. Питах за каста. Дефне и Фърат сигурно ще са Алисън и Коул . Не знам кой ще е Ноа. Само да не е Ерко Петеккая, че ми писна от тези му роли. Надявам се да намерят някое по-ново лице. И интересно коя ще е Хелън.
Дано е хубав каста.

# 184
Честит празник, момичета!
💐💐💐

Светълче, да се отчета за нашия филм.
Всичко си ми харесва както винаги, чак ставам досадна да го повтарям. 😀
Новият персонаж успя да ме разплаче на финала, хем че се бях подосетила каква може да е работата.
Този път изненада дойде и от Серап, не ми е харесвала никога и пак ме ядоса тази жена.
Имаше и нещо интересно от живота на Метин, ама защо не се постриже лекичко този човек или поне да си върже косището, че има вид на алкохолик и клошар и го отнасям за сметка на актьора.

Намерих на руски "сериала на Озан" . 😀
Сега ще се поразсея с него, че съм в голям стрес напоследък и само това ме спасява .

# 185
Джанан и Серхат се сбогуваха с Мениджърите Broken Heart.

https://www.instagram.com/p/COGnlsmh8rb/

# 186
Жалко, хубава двойка бяха, но нека Джанан да се оправя бързо.
Сега Джейда ще стане май общият враг и ще сплоти "колектива". 😀
Нека й. 😀

Гледах първите 2 серии на "сериала на Озан". 😀
Чудя се къде сгреших. 😀 😀
Щеше да ми хареса, но ако всичко това беше в първите 15 - 20 минути.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 22:15 от pepel_ot_rozi

# 187
Да. Cry Бяха хубава двойка, но след нейното излизане от сериала, той няма за какво да остава. Поне им направиха хепи енд. Blush
Дразни ме, че Диджле още е неуверена и всички й се качват на главата и тая новата дето я вкараха, бившата на Баръш и тя много досадна, но сигурно и тя ще е за няколко серийки и ще трябват нови дразнители за двете гълъбчета. Wink Кърач и Джейда също станаха хубава "двойка", но тя продължава да се държи зле с Диджле.
Интересно къде изчезна Беренка, айде майка й си отиде, но тя трябва да се навърта наоколо според мен.

# 188
Hande и Керем са официално заедно.
Има тиизър на романтичната комедия Cam Tavinlar с Кубиляй и Бенсу.

# 189
На мен ми се иска Ахсен и Дениз Джан да са заедно. Revolving Hearts

Гледах тийзърчето на Бенсу и Кубиляй. През цялото време ме беше страх да не се спъне и пребие малката с тия широки дрехи. Ужас. Smile
И поздравче с турското Хабиби Laughing Оказа се, че и Азис не е оригинала, азербайджански текст и музика.

# 190
Да биха били многоо сладки, но за жалост според непотвърдени слухове Ахсен е с Боран Козум (не ми се вярва), а Дениз с Хафсунар (тук сън по-склонна да повярвам.

# 191
Оф, Боран не е ли с мрънчито Данер? Хафсанур да си хваща там тоя Алпи. Аман вече. Smile

# 192
А, Алпи е щастливо женен за детска учителка. 😀 😀 😀
Не е за вярване, ама така пишат, а и в ИГ мернах снимки.

Кари, кво й е на Хавсанурка.
С Дениз бяха хубава двойка в сериал и още тогава си помислих, че стават и да са заедно в живота.
И те не ме опровергаха. 😀

Ахсен без гадже ли я оставихме сега? 😀

# 193
Ох, да, май имаше нещо такова. Ами малко ми е безлична Хафсето. Smile Ех, много хубаво гледа тоз Дениз Джан Ахсенка. Я да се вземат, че ще се разсърдя. Smile

# 194
Мария Бакалова не спечели Оскар, но това  че е номинирана и присъства на церемонията е постижение. Хареса ми роклята й.

Цифровата блу  тв  реши отново на  29 април  да излъчи два епизода на Йешилчам. Генералният директор се пофали в Туитър и благодари за интереса към проекта и резултатите са високи по гледаемост.Hands Clap

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 11:49 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт