Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 482
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
Днес пусках Озанчо, то депресия, то чудо.
Сетих се, че утре иде Фатмата.

# 196
Някой, който е гледал Фатма или на Озан и Хазал, знам че Каро го гледаше.
Иначе Мелиса Памук в Червената стая ще бъде гост. Тя е многоо красива, но малко дървено играе.

# 197
Летните ром. дизита .
 Избор има дано да стават за гледане .

Много ми харесаха един до друг Кубчо и Бенсуто . Ще ни изненадат Grinning  по шоу тв .

Алп и Айча Туран са красиви и много добри актьори .
  Макар Айча да ме дразни  в носа  иначе е добре.  Ще се излъчва по стар тв .

Мъжа ми е непознат , Суде Гюрел е талантлива и чаровна . Пак по стар тв .

и още един нов зове Сердечная рана / Kalp Yarası. В главных ролях: Гекхан Алкан, Ягмур Танрысевсин, Ильхан Шен и Мерве Чагыран. Телеканал ATV

Мениджърите продължават .

Вратата също с втори сезон .

Кадир Д. Серра Арытюрк.  - Рецепта за любовта - Канал Д

Айтач Шашмаз и Джемре Байсал.  -  Канал Д

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 15:54 от femmi2

# 198
  • София
Привет!
Една новина! Дали е истина?
"По време на снимки на сериала "Невинност", в сцена, в която Хале - Хюлия Авшар е трябвало да удари шамар на Исмаил - Ертогрюл Постоулу, не си е премерила удара и му е счупила челюстта. Той веднага е бил закаран в болница. Тя съжалява много и многократно му се е извинила. Снимките са спрени за известно време."

# 199
Хаха, тя да не е била с желязна ръкавица. 😀
Или не е било шамар, а юмрук. 😀
Нещо са я разлютили Хюлия, филтрите ли не е харесала... 😀

# 200
# 201
Вярно е за Хюлията, от много години играе тенис, може от там да не си знае силата. Жената е замахнала и направила белята. Smile Пускам усмивка, но хич не е смешно, дано се оправи скоро човека.

От летните двойки най-много ми харесаха Айча и Алп. Дано става за гледане. Тя ми е малко дразнеща, него не съм го гледала никъде.
Гьокхан Алкан го харесвам донякъде, но ме дразни приликата му с Енрике Иглесиас, не знам нарочно ли го прави или така си му харесва.

Озан го гледах и спирам до втора серия. Сериала ще върви така, постоянно ще се опитва да "спасява" приятелката си от смърт. След смъртта й бърка реалност и илюзия.

Фатмата вчера пусках първа и последна серия. Не ми хареса. Писна ми от тия роли, станаха твърде много. Едно и също. В началото ми напомни на Ойкю Карайел в Bir Başkadır, после на Бонджук и просто ми писна да гледам сериали за насилие над деца и жени. Каста и той не беше много разнообразен, едни и същи. Тая рижавата дето игра в Атийето и Дивите неща - Хазал Тюресан, секретарката на мадам психоложка  от Червената стая - Гюлчин Кюлтюр (нея иначе я харесвам още от Гюлпери, там беше дразнеща, но ми допадна). Не разбрах дали писателя измисли тая история за Фатма или просто описа съдбата й, но тази част не ме вълнува. Няма да е нещо ново, дори да е така.
A и Бурджу беше прекалено красива и с тен за чистачка, дори и дрехите й не й помогнаха. Стоеше някак странно.

Пак почнах да гледам Невинните. Есат се върна, почнаха да се сближават с Гюлбенчето. Blush (Сетих се, че актьора имаше ковид, затова го нямаше). Пиеските им ми идват в малко повече, но явно сценаристите така запълват двучасовите серии.

Днеска пак ще има глупава серия на Неверния. Пак отвличането ще дават. Може утре да го гледам по-набързо.
И Невинност се върти в кръг, имам чувството, че нищо не се случва.

Иначе гледам от историите на Червената стая - сега съм на Кумру, после мисля да гледам и Назлъ. Добре им се получава, всяка история е като минисериал в сериала. Wink

Стана много дълго, но исках да си напиша всичко. SmileДано не съм ви досадила.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 16:31 от ~Carolina~

# 202
Сонгюл Йоден и Халют Билгинер са започнали снимките за проекта си по Нетфликс.  Режисьор Онур Сайлак.
От много време харесвам Сонгюл  нещо с този по възсрастен парньор не ги възприемам.

Нинче ,Лучия изгледахте ли Йешилчам да споделите отзиви.

# 203
Те вече участват заедно в Шереф Бей, но няма да е лошо, Халюк да е в някоя по-сериозна роля вече. Той си е готин човек по принцип.

# 204
femmi2, мисля тази вечер да го започна.
Aко някой се интересува от сериала "Фатма" с Б. Бириджик, 6-те серии с рус. суб.

https://turkru.tv/fatma/?order=asc

Цитат
Сериал Фатма, главную роль в котором исполняет Бурджу Бириджик, заинтересовал международного зрителя, дебютировав на 6-м месте среди всех сериалов на Нетфликс. Проект оказался в топе в 43 странах, получив 214 пойнтов в первый день показа. Это второй по успешности дебют проектов производства Турции на платформе (его опередил лишь фильм Бумажные жизни) после появления официальных рейтингов Нетфликс в прошлом году.

# 205
  • София
Сонгюл Йоден и Халют Билгинер са започнали снимките за проекта си по Нетфликс.  Режисьор Онур Сайлак.
От много време харесвам Сонгюл  нещо с този по възсрастен парньор не ги възприемам.

Нинче ,Лучия изгледахте ли Йешилчам да споделите отзиви.

Феми, не съм още. Много изостанах със сериалите, които следя, а някой съвсем приключих, но Йешилчам ми предстои. Веднага ще пиша за мнението ми. За сега мога да кажа, че снимките, които гледах ми харесаха и ме обнадеждиха за целия сериал и мисля, че ще ми хареса. До скоро.Flowers Four Leaf CloverFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 206

Aко някой се интересува от сериала "Фатма" с Б. Бириджик, 6-те серии с рус. суб.

https://turkru.tv/fatma/?order=asc

Току що го изгледах на един дъх! Невероятен сериал!  Тъжно и невероятно, но разтърсващо. Hands Plus1

# 207
Фатма също без реклама като Животите на Чачи  дръпна напред.

нов фраг от епизод 4

На мен ми допада Йешилчама ,  макар на моменти да е скучновато.  Утре ще денсат и ще е весело . People Dancers
 То се знае заради кого го зяпам и търпа мустакати.

как се наежил и ръкопляска ох сладур Joy

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 22:02 от femmi2

# 208
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз пробвах да гледам Озан, но щом си приготви въжето, се отказах. Много депресивно ми подейства, не ми се гледа нищо такова.

Домът много ми доскуча, не можах и половин серия да изгледам. Иначе ми се гледаше Енгин с Демет, ама историята стана много смукана от пръсти.
Джанан ще ми липсва много в Мениджърите. Тя даваше някак нерв и енергия на сериала. И създаваше едно чувство за справедливост и едно спокойствие, че доброто в края на краищата ще победи.

От сърце ѝ желая бързо да пребори болестта и да ни радва скоро пак с интересните си роли.

# 209
Айде пак нов сериал, но двойката не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт