Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 485
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
Да, някак не са интересни. Smile
Днес пусках Неверния. Невероятно глупава серия за отвличането и двамата луди съпрузи. И майката на Блонди почина и Халюк го няма (нали актьора е с ковид, дано се оправи). Дано скоро приключат сериала, че няма какво да снимат. От тук от там измислят по нещо, историята не върви интересно.
И Невинност пуснах, но не съм го изгледала целия епизод.

# 211
Да права си Каролина и отгоре на всичко е романтична комедия - римейк на The Cunning Lady.

# 212
Оф ни корейци гледам, ни тъпи ромкоми. Smile
Последно ми бяха харесали Hayatımın aşkı и Hanım Köylü. И то заради Ханде и Серкан (първия), сериала беше голямо клише и тъпотия, но заради тях го гледах. Втория го гледах заради нашата русенка и Тойган Аваноулу, тоя човек е много смешен. Направо ме убива. Joy

# 213
  • София
Здравейте, ще  ви следя! Гледа ми се някакво лятно дизи, без много разтегливи локуми😍

# 214
Здравейте, ще  ви следя! Гледа ми се някакво лятно дизи, без много разтегливи локуми😍

Любовта на живота ми

Стая 309
Моята сладка лъжа
Северна звезда:първа любов
Сезонът на черешите
Любовта не разбира от думи
С аромат на ягоди
Мистър грешен
Любов на покрива
Отново любов
Една усмивка е достатъчна
Сладко отмъщение
Кой от нас не е обичал
Булките бегълци
Ангели пазители
Почукай на вратата ми
Любов на показ
Новата невеста
Градско момиче
Селската госпожа
Любов под наем
Светулка

# 215
https://www.youtube.com/watch?v=0OxqJCtzd0g&t=4s
тийзър на Случайна любов

гифки - Семих Атеш Heart Eyes добре денсат хоп , троп ,взели са няколко урока за проекта. People Dancers

Joy да приеме и комедия да играе.

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 22:35 от femmi2

# 216
Случайната любов - нямам думи. Не спират да снимат едни и същи клиширани сценки. Имам чувството, че ползват един и същи сценарий за всичките ромкомки. Няма такива тъпотии.
Ауу, слушах Едис и реших да проверя на колко години е и какво да видя. Родени сме на една дата, но е по-малък от мен с две години. Smile Heart Eyes

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 23:40 от ~Carolina~

# 217
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Кари, твоят човек... 😀

# 218
Честит Великден!
Моя човек го направили като козел. Забелязах, че и Едис има такава прическа в Martılar. Голяма мода. Smile
Иначе песента много ми напомня на тази Heart

# 219

Здраве и благополучие за вас и семействата ви! Heart

~Carolina~, моля те, кажи какво означава "Hıyar oğlu hıyar”? Разбрах смисъла на текста от Бирсен с ГТ, без този израз.

Скрит текст:
MuratÜnalmış’tan Kerem Alışık hakkında suç duyurusu

3 sezondur Adana’da çekilen “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin 24 Nisan’da Karaahmetli köyünde yapılan çekimleri sırasında gergin anlar yaşanmıştı. Dizinin Fekeli’si Kerem Alışık ile Demir Yaman’ı Murat Ünalmış arasında tartışma çıkmıştı. Olay şöyle gelişti; Alışık senaryodaki bir sahneyi değiştirmeye kalkınca Ünalmış duruma itiraz etti. Kerem Alışık yaşanan tartışma sırasında öfkelendi ve Ünalmış’a “Hıyar oğlu hıyar” dedi. Bu anlar yönetmen Murat Saraçoğlu tarafından da kayda alındı. Saraçoğlu gerginlik artınca seti paydos etti.
Tv100’de ekrana gelen Magazin Hattı programının özel haberine göre yaşanan olayın ardından Murat Ünalmış geçen cuma avukatı Bulutcan Kıran aracılığıyla Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu ve İsmail Kerem Alışık hakkında kendisine hakaret ettiğini belirterek suç duyurusunda bulundu. Dizinin oyuncuları Nazan Kesal, Bülent Polat, Hilal Altınbilek, Polen Emre, Şahin Vural ve yönetmen Murat Saraçoğlu’nun da görgü tanığı olarak ifade vermeye hazır olduklarının belirtildiği dilekçede olayın video kaydının da olduğu ifade edildi. Yapılacak soruşturmanın ardından Kerem Alışık hakkında kamu davasının açılıp açılmayacağı ise merak konusu oldu. Öte yandan iki oyuncunun bir hafta önce de tartıştıkları ve bu nedenle dizinin yapımcısı Timur Savcı’nın Adana’ya gidip ortamı sakinleştirdiği öğrenildi.

# 220
Hıyar е краставица, но го използват и като обида. Означава също грубиян, глупак и невъзпитан човек.

# 221
Аз идвам с малко клюки. Мелиса Дьонгел и Екин Коч изживяват любовен романс. Толкова харесвах Екин, но сега като се е събрал с тази ми падна много в очите - тя една ужасна, със самочувствие без покритие и слаба актриса(то едни скандали покрай нея, тъпи изказвания, глупави тиктоци и снимки в инста). Сега щяла да участва в летния сериал с Бурджу, за който писах по-рано, корейския римейк. Много тъпо за Екин.
Иначе се оказа права Каро, че Джан прибързва. Изневерила му е неговата.

# 222
Мелиса ми е хубавка, иначе не съм я следила много. Наскоро я открих. Smile Майката на малкия блонди в Неверния, след това я видях в сериала на Дениз Джан и Хафсето.
На Джан пр връзката тече с пълна сила. Smile Уж снимката била стара. Както и да е. Отначало си беше ясно кое как е.

# 223
Опровержение от Мелиса Дьонгел за връзка с Екин Коч.

Снимките на Дилетта Л. били стари - от декември м. г., а Джан бил там от януари т. г. - това пишат неговите руски фенки.

# 224
Оххх, олекна ми!

Общи условия

Активация на акаунт