Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 486
  • 767
  •   2
Отговори
# 225
Кари, много съм кахърна за Диджлето.
От Джейда ли ще дойде пореден удар или Баръшко ще направи някоя глупост с бившата.

# 226
Според мен Джейда ще си я тормози. Баръш няма да погледне оная змия отново като си има Диджлето. Wink

# 227
Ето първа снимка на каста за летния сериал.

# 228
Май горе-долу го бива каста. Ще видим трейлъра как ще е.

# 229
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На хубост не го докарват много (с изключение на моя човек Кадир), но пък може да ги бива като актьори, а и дано историята е забавна и оригинална.

Като знам колко не харесах каста на Моя сладка лъжа и колко после ми хареса сериалът, няма да се изказвам предварително.

# 230
Много си подхождат всички и Кадир е средна хубост.

# 231

Още едно дуо.
И ще има втори трейлър на Cam Tavanlira.

# 232
Оу, мамоо, събрали щъркел и джудже. Joy Не ми харесват заедно.
Cam Tavanlar и той не става с дребната.

# 233
Ее нее пак. Почна да ми омръзва малко с тия дигитални проекти и повторения на двойки.

# 234
Мислят, че пак ще хванат рейтинга, затова. Те тези не знам колко изкараха заедно, но явно са ги харесали.

И да похваля целите истории в Червената стая. Много ми харесаха историите с Бурджу Бириджик, Аслъхан Гюрбюз и Пънар Дениз. За пръв път ги гледах някъде и ми харесаха. Биннур ханъм добре се справя като терапевт. Мислех, че няма да мога да я възприема в такава роля след комедийните, но ми хареса. Чакам историята с Еркан Петеккайа, после и с Мелиса Памук...

Довечера ще гледам Гюлбенчето. Simple Smile

А и да питам за един филм с Бурджу и Пънар - İnsanlar ikiye ayrılır. Дали сте го виждали някъде?

# 235
Лили, много, ама много хора очаквахме Айбюке и Фуркан отново заедно. Още не мога да повярвам, че е истина.

~Carolina~, на Блу Тв няма рейтинг. Не съм попадала на друго, освен тийзър на филма.

# 236
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Двойката Фуркан и Айбуке ми харесваха на мен, но Навсякъде ти беше много наивен, направо ученически сериал и аз го зарязах към 15-та серия.

Дано новият да е поне малко по-задълбочен.

# 237
Да, Светълчо, направо не знам как се бяха съгласили на този сериал. Иначе щом е по Blu Tv  би трябвало да е по-задълбочен. Принципно на мястото на Фуркан спрягаха Илкер Калели, като аз бих предпочела Илкер, но каквото такова. Иначе той и Kaan Urgancıoğlu искам да ги видя скоро на екран.

# 238
Така знами Тууба след Дъщерята на посланика ще оглави сериал на Нетфликс за три влиятелни жени с още две жени актьорки, но не е ясно кои ще са. Вие кои бихте искали да са?
Иначе Каро няма да приключват Неверният, а ще приключат сезона с 32 епизод и ще се върнат за втори сезон. Просто Канал Д няма как да изпуснат такъв успешен сериал.

# 239

ново от летните дизита - започваме със сватба

и фраг на Йешилчам от епизод 5
https://www.youtube.com/watch?v=IPrmvQfe55g

палавият продуцент Stuck Out Tongue Winking EyeKiss

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 21:32 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт