Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 487
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
Това момиче от летния сериал не ми харесва, а момчето ми прилича на един от Çok güzel hareketler (Атакан), но знам, че си има брат - актьор (Исмаил Еге Шашмаз). Научих го предния път като ми заприлича на Атакан. Smile
Ей го и Атакан

Гледам Неверния и не знам какво ще снимат два сезона. От въздуха си измислят нови случки и интриги, не знам сякаш не е интересно вече. Иначе добре са измислили за Халюк, че е получил инфаркт.

Туби не е много интересна, но ако има добри колежки може да станат добро трио. Ще се надявам.
Ще трябват силни актриси до нея като Джанан Ергюдер, които да движат сериала.

# 241
Финализират Masumiyet с 13-ти епизод. Жалко искаше ми се да видя как се събират майката на Ела и бащата на Ирем.

# 242
И аз сега видях новината. Жалко. Тръгна обещаващо с хубав каст, но филтрите на мадам Претенция и разиграването на две момичета от Нарциса развалиха сериала. Според мен е имало много оплаквания да го свалят от екран, че не дава добър пример на младите момичета. Wink
Толкова много други сериали, които не трябваше да продължат си ги снимаха до безкрай, че ми е чудно, че се случи така.
Не мога да повярвам. Дойде ми изведнъж новината.

# 243
По-скоро е заради рейтингите. От самото начало не успя да привлече турските зрители и рейтингът им е нисък, а с този звезден каст трудно е да успеят с този рейтинг. Ако беше някой нискобюджетен сигурно можеше и да има шанс да продължи.

# 244
Aşkın tarifi https://www.instagram.com/p/COirILOBUm4/?igshid=1dibfoizzr32n
Едни и същи сценарии всяко лято. Момичето ми допада, може да го видя. Напомня ми на Софи Търнър. Simple Smile

# 245
Значи заради последната сцена и 17 години разлики между актьорите всички критикуват сериала и казват, че ще свърши преди да започне. Повечето коментари казват много груби неща - отвратени били, нямало никаква химия и енергия, било за баби и дядовци и подобни работи. Ехх, сз тъкмо хар момичето, а си мислех, че няма. Исках този от летните да успее най-много заради Кадир, че вече от 10 години горе-долу само неуспешни проекти, но пак не стана работата. Просто този сериал няма да успее с тези коментари. Жалко.
#AskinTarifi

# 246
Е, сигурно ще изкара лятото. В сравнение с трейлърите на другите два сериала е по-добре.

# 247
Ахахахахах това е подлудило всички.

Вие, момичета, къде се изгубихте. Само с Каролина си коментирама напоследък.

# 248
Smile Ама секси сценка направили. Къде е Неслихан да види любовчето? Smile
Момичето се оказа и певица. Много съм й слушала песните, но не се заглеждам много в клипове и не знаех, че тя ги изпълнява. Даже ми харесват. Smile

Гледах и Невинност днес. Ами доста досаден епизод беше. То си издадоха всичко, "което се е случило"  в онази нощ, та наистина може да свършва, не показват нищо ново.

# 249
Момичета, да не се връщам назад в темите, някой да ми каже с две думи каква е историята на Налян от Момичето зад прозореца. Започнах го случайно, ама втори епизод в средата и още не ми е ясно защо я пази толкова майка й, дето май не й е баш такава.
И тоя Музо кога ще го видим?
И въобще за всичко, което ми разкажете  ще бъда благодарна.
По- спокойно гледам като знам предварително какво се случва. 😀
Лютфен. 😀

# 250
Пепелче, това, което зная от рускините - майката е изнасилена и така се ражда Налан. Не го гледам, мисля, че Музо - Енис Аръкан, се появява в еп. 3.

# 251
Мисля, че някъде четох, че тази, която я отглежда е баба й и може би се държи зле с нея, защото е дете родено от "грях". Може и да иска да я предпази от всичко, но й вреди повече. Да, Енис се появи, но и аз не следя сериала. Не ми допада като история и като заснемане.

# 252
Благодаря!
Започнах и 3 еп., може да дочакам Музо. 😀
Нещо много бавно ми върви действието, но след 4 еп., който виждам преведен на бг, ще реша дали да гледам по-нататък.
Може би след Рамазана ще започнат пак моите сериали и ще спра този.

# 253
Каро може ли да кажеш какво е станало онази вечер в Невинност или някой друг, който гледа сериала, че ми е страшно любопитно, а нямам време да го изгледам.

# 254
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Май снощи е нямало епизод на Лятото.
Пепелче, не си го зарязала, нали?
За мен да изгледам серия от 160 мин. си е сигурен признак, че ми харесва сериалът.
Алперен и Али играят страхотно, а и момичетата ми харесват. И интригата  бива засега, дано не завият към мафиотски сюжет с това отмъщение на намерения брат.

Много ми хареса как героят на Али  манипулира психиката на Фатих и Серап и ги предпази от грешките, които биха променили целия им живот оттук нататък.

Общи условия

Активация на акаунт