Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 717
  • 767
  •   2
Отговори
# 420
  • София
Фериде е баба на Налян, а тя се е родила като чичото е изнасилил майка й.
Ааааа, оле, боже. Grinning Я да си млъкна, тъй и тъй не го гледам, само обърквам народа. Grinning

# 421
Не объркваш никой, Феридето е объркана. Smile Тя Налян май не знае, че това е баба й.
И една новина - Илкер и Съла пуснали постове да потвърдят, че са заедно. Харесвам ги поотделно, но колко ще издържат заедно не знам. Confused
https://www.instagram.com/p/CPS3wHmHzg6/
https://www.instagram.com/p/CPS393etvHs/

# 422
Ето и така постнато за тези които нямат ИГ .

Обявиха старта и дата на дизито с Айча и Алп .
 Старт - 15 юни вторник .

красота , погледи , море , романтика.
Изпитвала съм тази лудост веднъж ,не съм сигурна дали искам да се повтори с други ,щото стават зле нещата Joy

И Семих Атеш Wink

Мине Джансу . Пасна й като ръкавица стилът и ролята на Шекерджи .
 фраг на епизод 8  .  През юни свършва сезон 1 .
https://www.youtube.com/watch?v=DQ8d8eG-rok

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 17:43 от femmi2

# 423
Утре няма да има нов еп. на Неверния.
И доста сериали свършиха, големи почивки ще правят тв-тата, докато им почнат летните сериали. Smile

# 424

я да сложим и Фикооош Yum  Интересен интериор  се вижда отзад

# 425
Бабата много тежко е преживяла изнасилването на детето си, от безпомощност, мъка и гняв е изпаднала в някаква безумна крайност. Спомнете си "Козият рог".

Берен в трети сезон на "Атийе".

# 426

Фърат Челик, Алиджан Юджесой и Ръза Коджолу  - Атос, Портос и Арамис
 Копнах имената от рускините

# 427
Както предполагах днес пуснаха трейлър на Неверния. Другата седмица прави финал на сезона.

Има трейлър на Kalp Yarası (Енрике на кон Smile)

Хюлия ханъм в някакво предаване казала, че не знаела за филтрите. Оу, мамооо. Smile Тя нямала такива претенции, нямало нужда.

Сега проверявах по Kanal D ще има два летни сериала - Aşkın Tarifi и Baht Oyunu, Show TV - Cam Tavanlar, Kahraman Babam (Камиона Smile), Star TV - Ada Masalı и Kazara Aşk, както и Мениджърите (Стар ТВ е моят канал това лято Smile),
ATV - Baş Belası, Kalp Yarası. По Fox май няма да има нищо ново засега или поне не видях на сайта.

Ии последно, гледам Невинните. Пускат доста комични моменти, беше ми писнало от толкоз драма. Smile

# 428
Carolina, по Fox ще бъде римейка на Cunning Single Lady, за който писах по-рано с Бурджу Озберк и нали разбира де си продължват Вратата.

# 429
Хюлия ханъм явно обича да послъгва.
Бях чела, че след като й отнели титлата "мис" пак се правила на света вода ненапита, че не знаела за условието да не си била омъжвана, някакви приятелки уж я били записали за конкурса...
Ще излезе голяма хитруша, баш като Хале ханъм. 😀 😀

Аз останах само с Последно лято и Мениджърите.
Чакам летните сериали, драми ще гледам наесен, но дано сменят десена, че с тези психарии ми дойде в повече този сезон.
Ааа, гледам и Кардешлерим, но и там се появи едно гадно гаднярче, дето доста засили черните краски.
Ако не го отсвирят по- скоро, ще разваля и с тях договора си. 😀

И последно - пак да си измрънкам, че не харесвам Айча Туран и може и да им се получава с Алп, но то е заради него, че е голям красавец и чаровник.
Тя сякаш е вечно  сърдита и намръщена.
Дано се поразкърши малко.

# 430
Просто момичето не може да играе, а и се бута в драмите, където трябва да страда и да реве. Smile
И тя разчита на красотата си кво да прави. Дано им се получи с Алп и той не ми се вижда голям актьор ама поне не е като Джан потника. Smile

# 431
  • София
Просто момичето не може да играе, а и се бута в драмите, където трябва да страда и да реве. Smile
И тя разчита на красотата си кво да прави. Дано им се получи с Алп и той не ми се вижда голям актьор ама поне не е като Джан потника. Smile
Нито Айча харесвам, нито Алп - най-вероятно ще го пропусна този сериал. Както и този с Кадир, нещо има в цялата концепция, което не ми допада... може би, ако не бях гледала стотици турски сериали, щеше да ме грабне, знам ли. Grinning Но на този сериал не му давам много епизоди, ще го спрат рано-рано.
Baht Oyunu горе-долу, защото не са чак толкова натрапвани лица, но все пак известни.
Cam Tavanlar май ще ми е единият предпочитан от всичките, ама и там клишета, клишета... Другият е Kazara Aşk, главно заради актьорите. Kalp Yarası е третият, пак заради актьорите.
Kahraman Babam заради сладкото момиченце. Grinning
Baş Belası е новост - Ирем в комедийна роля, жива да не бях.

В момента съм само с "Maraşlı" и "Kardeşlerim" - единият ме натоварва, другият ме разпуска. А, и "Teşkilat", въпреки приповдигнатостта и изкуственото величие - ама пуст Чаалар, бе! Grinning На Son Yaz му хвърлям по едно око, заради Сонер и Наз, донякъде и Савджъ-то и Джанан, другото ми е твърде захарасано.
Приключи вече Mucize Doktor, та си страдам по него. Sad Masumiyet също замина, а имах надежди за него... Alev Alev пък приключва утре, тъй че и без него.

# 432
Тине ,какво става с Марашлъ ,ще има ли втори сезон ?
Нещо рейта спаднал и умуват.
Буракджим през юни ще лети за Италия за проекта. Ще играе фотограф ще бъде за кратко но това е признание и шанс да работи с такъв признат човек, като Йозпетек.
Харесвам го има потенциал и е чаровник.

Айчата коя е първата й роля ?
Не за друго ами съм чувала, че Озджан Дениз я открил нали игра в Карагюла и се носеха слухове за тях двамата.
Айча е чок прикрита. Повече от моя любимец. FlushedЖДНБ !
Чаго напоследък ме изненадва с поведение и това че се задържа във връзката си. Не че е лошо ,ама в тия среди знаете как е.
 Не харесвам избора , явно лИбовта е голяма при тях. Златната русалка и златният шаран се намериха Joy
Ох какви ги дрънкам.....
Сори !
Само да не ми се лигавят по яхтите че ми идва ту мач. Imp

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 12:35 от femmi2

# 433
Тине, няма да страдаме Wink

Финал ДЧ

# 434
Да, Озджан я откри, както и Афрата.

Общи условия

Активация на акаунт